Panatella
In conversie naar biologische landbouw. Handmatige en mechanische oogst. Volledige ontsteeling, fermentatie in thermoregulatieve roestvrijstalen tanks, frequente pigeage, regelmatige bâtonnage. Rijping in eikenhouten vaten van een wijn, rijping in roestvrijstalen tanks, assemblage, traditionele kurk, regelmatige bâtonnage. Klei-kalkhoudende bodems.
Oog
Diep paarse kleur, stralend, met granaatreflecties.
Neus
Houtachtig, elegant, fruitig.
Mond
Harmonisch, delicaat, fluweelachtig, subtiele tonen van zwarte truffel, tonen van braam, tonen van geroosterd brood, genereuze houttonen, fijne tannines, precieze tannines, rond, licht mineraal, gestructureerd lichaam, lange persistentie.
Gerechten & wijn combinaties
Rood vlees in saus, Cassoulet
Serveertemperatuur: 8° - 10°
Kleur: Rood
Druivensoort: Grenache, Syrah
Alcohol: 14,5%
Inhoud: 75 cl (Fles)