De gezonde alternatieve voor huishoudsuiker: Xylit maakt jouw zelfgemaakte desserts, shakes, smoothies en meer op natuurlijke wijze lekker en zoet. En wist je het al? Onze zoetstof bevat maar liefst 40 procent minder calorieën dan gewone suiker, houdt je bloedsuikerspiegel in balans en beschermt je tanden tegen cariës, want Xylit wordt al jaren succesvol gebruikt in cariëspreventie. Extra voordeel: de licht verkoelende, frisse smaak. Overigens kun je Xylit net als suiker doseren, omdat de zoetkracht even sterk is als die van gewone huishoudsuiker.
Toepassing: Vervang huishoudsuiker in jouw recepten eenvoudig in een verhouding van 1:1 door Xylit.
Producteigenschappen: Glutenvrij, Lactosevrij, Vegan
Voedseletikettering: E967
Productie: Xylit wordt gewonnen uit boomschors en maïs.
Wij bieden erucamidewas aan in gegarandeerde kwaliteit, tegen stabiele prijzen en passend verpakt voor transport. Heeft u advies nodig bij het kiezen van uw product of zoekt u een geschikte vervanging? Onze applicatie- en productexperts helpen u graag! Onze ervaring en diepgaande kennis op het gebied van specialiteitschemicaliën en ingrediënten zorgen ervoor dat wij goed gepositioneerd zijn om zowel onze klanten als onze leveranciers effectief te ondersteunen met product- en applicatie-expertise. Neem contact met ons op voor meer informatie!
Het menselijk lichaam kan de essentiële aminozuur L-Lysine niet zelf aanmaken, maar krijgt dit doorgaans binnen via een uitgebalanceerde voeding. Kracht- en prestatie-atleten met een verhoogde behoefte aan L-Lysine zouden extra hoeveelheden van het aminozuur moeten innemen voor spieropbouw.
L-Lysine ondersteunt bovendien de opname van calcium door het lichaam en draagt zo bij aan de botvorming. Daarnaast helpt L-Lysine bij het bestrijden van virale infecties en is het bijvoorbeeld nuttig en behulpzaam bij de behandeling van herpesinfecties. Over het algemeen heeft het aminozuur een positieve invloed op het immuunsysteem. Bij LANUCO krijg je 100% puur L-Lysine, dat je naar behoefte kunt doseren.
Producteigenschappen: Glutenvrij, Lactosevrij, Vegan
Productie: Uitsluitend via fermentatie (omzetting van organische stoffen in zuren, bijv. aminozuren)