Producten voor krabklauwen (9)

Surimi krabklauwen

Surimi krabklauwen

Surimi krabklauwen
Gekookte krabbenklauwen

Gekookte krabbenklauwen

Gekookte krabbenklauwen
Paneerkrabbenklauwen

Paneerkrabbenklauwen

IQF
Rauwe halve kreeft

Rauwe halve kreeft

IQF
Hele gekookte kreeft

Hele gekookte kreeft

IQF (Individueel Snel Bevroren) is een vriesmethode waarmee voedselitems individueel kunnen worden bevroren, zodat ze hun kwaliteit en versheid behouden. Deze techniek wordt vaak gebruikt voor fruit, groenten en zeevruchten, en biedt gemak en een langere houdbaarheid.
Gekookte halve kreeft

Gekookte halve kreeft

Gekookte halve kreeft
Garnalen - Gepeld

Garnalen - Gepeld

IQF & Blok • RPND / RPUD Rauw gepeld – Ontdarmd of niet ontdarmd
Roe van sint-jakobsschelpen

Roe van sint-jakobsschelpen

Kuit van sint-jakobsschelpen
Gekookt mosselvlees

Gekookt mosselvlees

Gekookt mosselvlees