Producten voor kosten knapperigheid (14)

Croissantmeel

Croissantmeel

W: 320 - 330. Patentbloem verkregen uit geselecteerde Italiaanse, Europese en Noord-Amerikaanse tarwe. Geschikt voor het produceren van deeg dat gelamineerd, gevouwen en uitgerold moet worden. Ideaal voor het verkrijgen van gelaagde, bladerdeegachtige en volumineuze producten. Aanbevolen voor brioches en croissants.
Aardappelen

Aardappelen

Groenten geproduceerd in de Hauts-de-France Biologische aardappelen HVE 3 Global G.A.B. Global G.A.B. GRASP
Uienbeignets

Uienbeignets

Diepvriesproducten voorgebakken, 82g Ingrediënten: Tarwemeel, plantaardige vetten en oliën ongehard (palmvet (duurzaam), raapzaadolie), water, eieren, ui VS 8%, zetmeel, magere melkpoeder, kaas, sojameel, smaakversterker (E621), keukenzout, bindmiddelen (E466), suiker, gist, specerijen. Chüechli direct uit de diepvries op de bakplaat leggen. In de koude oven schuiven. Bakken: Bij 200°C, ongeveer 25 minuten bakken. Opslagtemperatuur: min. -18°C, eenmaal ontdooid, niet opnieuw invriezen. Allergenen-informatie: Bevat gluten, melk, eieren, soja.
Knapperige Zwoerd

Knapperige Zwoerd

Onze knapperige cracklings verdienen hun naam - vers en krokant. Ze worden zorgvuldig gesmolten uit het beste rugvet. Puur en natuurlijk. Recepten: Huisgemaakte crackling dumplings Gebacken crackling dumplings Crackling gebakjes
Frietjes in Dunne Reepjes

Frietjes in Dunne Reepjes

Probeer onze stroefrietjes, droog en krokant, vol van de intense smaak van echte friet.
Nuggets

Nuggets

INGREDIËNTEN: KIPFILET 57,6%, PANERINGSDEELEN (WHEAT FLOUR, BAKKERIJGIST, DRINKWATER, ZOUT, PEPPER EXTRACT KLEURSTOF); LIEZON (FLOUR (WHEAT, AARDAPPEL), ZOUT, VERDICKINGSAGAR GUM, STABILISATOR SODIUM PYROFOSFAAT); WATER IS DRINKBAAR; GEZUIVERDE ZONNEBLOEMOLIE; KEUKENZOUT; AARDAPPELSTROO; WHEAT FIBER; VOEDSELADDITIEVEN: (ZURE REGULATOR (SODIUM ACETAAT, SODIUM CITRAAT), CONSERVEERMIDDEL SODIUM METABISULFITE); (GLUCOSE, VLEESAROMA, VOEDSELZOUT, SMAAKVERSTERKER SODIUM GLUTAMAAT); GEMALEN ZWARTE PEPPER. INGREDIËNTEN: KIPFILET 57,6%, PANERINGSDEELEN (WHEAT FLOUR, BAKKERIJGIST, DRINKWATER, ZOUT, PEPPER EXTRACT KLEURSTOF); LIEZON (FLOUR (WHEAT, AARDAPPEL), ZOUT, VERDICKINGSAGAR GUM, STABILISATOR SODIUM PYROFOSFAAT); WATER IS DRINKBAAR; GEZUIVERDE ZONNEBLOEMOLIE; KEUKENZOUT; AARDAPPELSTROO; WHEAT FIBER; VOEDSELADDITIEVEN: (ZURE REGULATOR (SODIUM ACETAAT, SODIUM CITRAAT), CONSERVEERMIDDEL SODIUM METABISULFITE); (GLUCOSE, VLEESAROMA, VOEDSELZOUT, SMAAKVERSTERKER SODIUM GLUTAMAAT); GEMALEN ZWARTE PEPPER.
gekruide koekje

gekruide koekje

gekruide koekje
Beschermers

Beschermers

Even belangrijk als de productie: De bescherming van uw goederen. U produceert uw producten met de grootste zorg. Dan is het minstens zo belangrijk dat ze in perfecte staat op hun bestemming aankomen, zoals ze uw bedrijf hebben verlaten. Voor de speciale bescherming van uw goederen biedt KOPA diverse oplossingen - afgestemd op uw behoeften: Van tussenlagen/interleaving zijden en golfkarton sneden tot volle karton, rekfolie wikkels en golfkarton tot PE-schuimfolies en luchtkussens of FLO-PAK-vulmaterialen. Graag bespreken we in een persoonlijk gesprek welke bescherming het meest geschikt is voor uw producten.
cips - cips

cips - cips

verse chips
Voedselkwaliteit

Voedselkwaliteit

Voedselkwaliteit N2O is een stikstofoxide dat, zoals je kunt raden, wordt gebruikt in de voedingsindustrie en dus de vereiste kwaliteit voor deze sector heeft. In feite is deze vorm van stikstofoxide gezuiverd en heeft het een zuiverheidsgraad van 99,7%. Voedselkwaliteit stikstofoxide (N2O) wordt onder andere gebruikt in slagroomspuiten. Dit gas kan worden verkocht in slagroompatronen en worden geplaatst in de slagroomspuit, of via de ook wel bekende slagroomcartridges. Stikstofoxide (N2O) kan zich mengen met de vetstoffen die in de slagroomspuit worden gebracht om een schuim, een crème of slagroom te vormen. Naast dit voordeel is er ook het voordeel van stikstofoxide (N2O) in de voedingsindustrie dat stikstofoxide antibacteriële eigenschappen heeft. Hierdoor blijft de slagroom tot 10 dagen goed in de koelkast.
Mengsel 'Eivervanger'

Mengsel 'Eivervanger'

De mix vervangt volledig de bindende eigenschap van eieren bij het bakken. Er zitten geen smaken, conserveermiddelen of andere schadelijke voedseladditieven in de mix. Dit product bevat geen gluten. Het product wordt op elk productiepunt getest op gluten. Garnec was de eerste in Rusland die het recht kreeg om zijn producten te labelen met het merk "Kruisende Granen". Dit merk is een veiligheidskeurmerk voor glutenvrije producten van de Vereniging van Europese Coeliakieverenigingen, erkend in de meeste ontwikkelde landen. Gewicht: 300 g
Bruids taart

Bruids taart

<22% CBD | 1 & 2 g Aroma: Activerend Fruitig
Witte kristalsuiker

Witte kristalsuiker

Witte kristalsuiker, zonder klonten, vlekken en vreemde onzuiverheden. Suiker is zoet, zonder vreemde geur en smaak. Suiker is, wanneer opgelost, transparant, zonder onoplosbaar bezinksel, mechanische en andere onzuiverheden. GEEN GMO Massafractie van vocht: 0,08% Kleur in oplossing ICUMSA-eenheden: 43,0 Massafractie van sucrose, %: niet minder dan 99,82%
Bloemkool

Bloemkool

Combineer alle eigenschappen die je leuk vindt aan verse bloemkool, zoals de frisse smaak, kleur, voedingsstoffen en vitamines, met het gemak en de langere houdbaarheid van diepvriesproducten en krijg dat met de IQF-bloemkool van Frosty Foods. Bewaar Bevroren Onder -18° C Verpakkingssoorten 400 gram 1 kilo 2,5 kilo 10 kilo Soorten