W: 320 - 330. Patentbloem verkregen uit geselecteerde Italiaanse, Europese en Noord-Amerikaanse tarwe.
Geschikt voor het produceren van deeg dat gelamineerd, gevouwen en uitgerold moet worden. Ideaal voor het verkrijgen van gelaagde, bladerdeegachtige en volumineuze producten. Aanbevolen voor brioches en croissants.
Diepvriesproducten voorgebakken, 82g
Ingrediënten: Tarwemeel, plantaardige vetten en oliën ongehard (palmvet (duurzaam), raapzaadolie), water, eieren, ui VS 8%, zetmeel, magere melkpoeder, kaas, sojameel, smaakversterker (E621), keukenzout, bindmiddelen (E466), suiker, gist, specerijen. Chüechli direct uit de diepvries op de bakplaat leggen. In de koude oven schuiven. Bakken: Bij 200°C, ongeveer 25 minuten bakken. Opslagtemperatuur: min. -18°C, eenmaal ontdooid, niet opnieuw invriezen. Allergenen-informatie: Bevat gluten, melk, eieren, soja.
Onze knapperige cracklings verdienen hun naam - vers en krokant.
Ze worden zorgvuldig gesmolten uit het beste rugvet. Puur en natuurlijk.
Recepten:
Huisgemaakte crackling dumplings
Gebacken crackling dumplings
Crackling gebakjes
Even belangrijk als de productie: De bescherming van uw goederen.
U produceert uw producten met de grootste zorg. Dan is het minstens zo belangrijk dat ze in perfecte staat op hun bestemming aankomen, zoals ze uw bedrijf hebben verlaten. Voor de speciale bescherming van uw goederen biedt KOPA diverse oplossingen - afgestemd op uw behoeften: Van tussenlagen/interleaving zijden en golfkarton sneden tot volle karton, rekfolie wikkels en golfkarton tot PE-schuimfolies en luchtkussens of FLO-PAK-vulmaterialen. Graag bespreken we in een persoonlijk gesprek welke bescherming het meest geschikt is voor uw producten.
Voedselkwaliteit N2O is een stikstofoxide dat, zoals je kunt raden, wordt gebruikt in de voedingsindustrie en dus de vereiste kwaliteit voor deze sector heeft. In feite is deze vorm van stikstofoxide gezuiverd en heeft het een zuiverheidsgraad van 99,7%.
Voedselkwaliteit stikstofoxide (N2O) wordt onder andere gebruikt in slagroomspuiten. Dit gas kan worden verkocht in slagroompatronen en worden geplaatst in de slagroomspuit, of via de ook wel bekende slagroomcartridges. Stikstofoxide (N2O) kan zich mengen met de vetstoffen die in de slagroomspuit worden gebracht om een schuim, een crème of slagroom te vormen. Naast dit voordeel is er ook het voordeel van stikstofoxide (N2O) in de voedingsindustrie dat stikstofoxide antibacteriële eigenschappen heeft. Hierdoor blijft de slagroom tot 10 dagen goed in de koelkast.
De mix vervangt volledig de bindende eigenschap van eieren bij het bakken. Er zitten geen smaken, conserveermiddelen of andere schadelijke voedseladditieven in de mix. Dit product bevat geen gluten. Het product wordt op elk productiepunt getest op gluten. Garnec was de eerste in Rusland die het recht kreeg om zijn producten te labelen met het merk "Kruisende Granen". Dit merk is een veiligheidskeurmerk voor glutenvrije producten van de Vereniging van Europese Coeliakieverenigingen, erkend in de meeste ontwikkelde landen.
Gewicht: 300 g
Witte kristalsuiker, zonder klonten, vlekken en vreemde onzuiverheden. Suiker is zoet, zonder vreemde geur en smaak. Suiker is, wanneer opgelost, transparant, zonder onoplosbaar bezinksel, mechanische en andere onzuiverheden. GEEN GMO
Massafractie van vocht: 0,08%
Kleur in oplossing ICUMSA-eenheden: 43,0
Massafractie van sucrose, %: niet minder dan 99,82%
Combineer alle eigenschappen die je leuk vindt aan verse bloemkool, zoals de frisse smaak, kleur, voedingsstoffen en vitamines, met het gemak en de langere houdbaarheid van diepvriesproducten en krijg dat met de IQF-bloemkool van Frosty Foods.
Bewaar Bevroren Onder -18° C
Verpakkingssoorten
400
gram
1
kilo
2,5
kilo
10
kilo
Soorten