OVEN - TORINO
BESCHIKBARE VERSIES:
• STATISCHE OVEN
TORINO STATISCHE OVEN
We hebben deze statische oven ontworpen om te voldoen aan de behoeften van klanten die een beperkte ruimte hebben voor het koken van pizza's en op zoek zijn naar een compacte oplossing tegen een redelijke prijs.
Dit type oven biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en heeft een kookvloer en isolatie die minder dik zijn dan traditionele ovens.
Een zeer veelzijdig product dankzij de verschillende beschikbare diameters. Dit maakt het bijzonder geschikt voor installatie in elk type onderneming, zoals bars of omgevingen van gemiddelde grootte die de cateringopties willen diversifiëren die ze hun klanten aanbieden.
ENKEL BESCHIKBAAR OP AANVRAAG
MET DRAAITAFEL
• ONZE STEEN
Gemaakt van een duurzame dubbel gevibraerde vuurvaste steen, uniek voor onze ovens, is het bakoppervlak in staat om bij zeer hoge temperaturen te presteren.
• GEEN VERLIES VAN HITTE
Geïsoleerd als geen ander, zijn Malagutti ovens aan de buitenkant koel aanvoelend, terwijl ze een hoge kooktemperatuur aan de binnenkant behouden.
• STATISCHE OF DRAAIENDE BASIS
Kies voor een traditionele statische bakoppervlak of het gemak van een draaiend bakoppervlak.
• CONTROLES
Mechanische of elektronische ingangen bieden nauwkeurige temperatuurregeling en rotatie-instellingen.
Deze oven is uitstekend voor restaurants die een solide oven nodig hebben die een zeer goede warmteopbrengst behoudt met een minimaal verbruik, maar die een grote hoeveelheid pizza's kan bakken met eenvoud in gebruik.
De 1-deurs draaioven is compacter en lichter, maar dankzij het nauwkeurige ontwerp is langdurig gebruik mogelijk tegen zeer lage operationele kosten. Hij heeft een enkele deur om het verbruik te verminderen.
De draaiende plaat is opgebouwd uit 3 lagen van verschillende materialen: 2 thermische isolatielagen en de bakplaat met een dikte van 12 cm. Het vaste onderste deel bestaat uit 2 lagen isolatiemateriaal van elk 10 cm dik.
De kwaliteit van de materialen, dikte en isolatie veranderen niet per paneel. Mogelijkheid van een dubbele boven- en onderbrander. Met dezelfde externe afmetingen kan de klant kiezen uit 3 afmetingen van de bakplaat: Ø 125 cm, Ø 135 cm of Ø 145 cm. Als de keuze een puur houtgestookte oven is, raden we aan dat de bakplaat Ø 125 cm is, aangezien er meer ruimte is voor houtblokken.
Als de keuze gas of een gecombineerde (hout & gas) brander is, raden we aan dat de bakplaat Ø 135 cm is, aangezien er meer ruimte is voor pizza's. Als de keuze daarentegen een puur gasgestookte oven is, raden we aan dat de bakplaat Ø 145 cm of Ø 115 cm is voor kleine restaurants of voor degenen die ruimteproblemen hebben.