Zin in gekookte vis? Met onze kookviskruiden lukt het altijd. Geen ingewikkelde bereiding, met onze fijn afgestemde combinatie kun je gekookte vis eenvoudig en snel bereiden.
Bovendien past het perfect bij vissoepen, vissauzen en visfond, de fantasie kent geen grenzen. Gewoon proberen, het is de moeite waard!
Inhoud: 30,00 g
Artikel-Nr: 480779
Kokosvlokken worden verkregen uit het vruchtvlees van de kokosnoot, dat eerst wordt gedroogd en vervolgens tot fijne vlokken wordt geraspt. Het vruchtvlees is rijk aan voedingsstoffen zoals vitamines: C, E, K en B-vitamines, mineralen: zink, fosfor, magnesium, natrium, kalium, calcium en ijzer. Kokos en zijn afgeleiden producten (vlokken, kokoschips, kokosolie) bevatten verzadigde vetzuren. Dierlijke verzadigde vetzuren moeten in de dagelijkse voeding worden beperkt, maar die uit kokos bestaan uit veel kleinere moleculen en worden direct omgezet in energie zonder zich in het lichaam als vet op te slaan. Kokosvlokken bevatten enorme hoeveelheden vezels, die essentieel zijn voor een goede werking van het spijsverteringsstelsel. We vinden er ook kleine hoeveelheden eiwit en elektrolyten, die helpen bij het handhaven van de zuur-basebalans van het lichaam.<strong>Ingrediënten:</strong> kokosvlokken <strong>Voedingswaarde per 100g</strong> Energiewaarde 2695kJ/655k
Beschikbaar in bevroren aan boord en vers.
Gevangen hier in Mauritanië & Dakhla.
Fisheries.intl@gmail.com
Vissen hier in Mauritanië en beschikbaar in bevroren aan boord en vers.
Naast de al genoemde potentiële voordelen op het gebied van de behandeling van kanker, ademhalingsziekten en spierpijn, zouden mosterdzaadjes en hun poeder de kwaliteit van de huid en het haar verbeteren. Net als mosterdpoeder zijn mosterdzaadjes perfect om gerechten en kruidenmengsels te verfijnen. Ze worden gebruikt voor de productie van mosterd, voor het maken van marinades voor vlees en vis, evenals voor verschillende dressings en sauzen.
Verpakking: 500g, 1kg en in bulk
- In de abrikozenpitten bevinden zich naast de vitamines A, D, K en E ook B17, een stof die bekend staat als laetril en waarvan wordt gezegd dat het een belangrijke rol speelt in de strijd tegen kanker. Daarom kan de abrikozenpit op veel manieren het lichaam ondersteunen.
- Dankzij het B17 zou het de vorming van kankercellen kunnen voorkomen en de uitbreiding van reeds gevormde cellen kunnen remmen.
- Door de rijke vitamine-inhoud kan de abrikozenpit ook een versterkende werking op het immuunsysteem hebben.
- Naast deze eigenschappen helpt het ook bij het reguleren van hoge bloeddruk, waardoor het ondersteuning biedt aan mensen met hypertensie.
- Abrikozenpitten helpen, wanneer ze als olie worden gebruikt, de zichtbaarheid van cellulitis te verminderen en de vorming ervan te voorkomen.
- Bovendien hydrateert abrikozenpitolie de huid, heeft het een anti-rimpel effect en vertraagt het de veroudering van de huid.
- Het ondersteunt ook een snelle genezing van acne.
- Abrikozenpitolie speelt ook een belangrijke rol bij het verlichten van pijn.
Pekingkool was in Europa tot het midden van de 20e eeuw alleen populair in de Aziatische wijken. Maar in de afgelopen decennia is het op het hoogtepunt van culinaire populariteit gekomen, ook in Rusland. De voedingswaarde en uitstekende smaak blijven behouden in het gedroogde product. Van gedroogde Beijing-kool wordt een heerlijke Koreaanse soep van siriag-kook bereid, evenals nationale gerechten zoals Namul, Ttige en Bale. Medeplichtigen van gedroogde Chinese kool, die helpen om haar volledige smaakpotentieel te bereiken, zijn knoflook en uien.
Gebruik voor
Soepen, sauzen, marinades, vleesgerechten, gevogelte en wildgerechten.
Smaak
Pikant, zoetachtig
Voedingswaarde per 100 gr.
Eiwitten (g / 100g)… 26
Vetten (g / 100g)… 3,5
Koolhydraten (g / 100g)… 34
Energiewaarde (kcal / 100g)… 270
Haverkiemen kunnen aan salades en kant-en-klaarmaaltijden worden toegevoegd. Het is een geweldige manier om je dagelijkse dieet te diversifiëren en te verrijken met vitamines.
Gewicht: 300 g
Kokosolie wordt al duizenden jaren door mensen in de tropen geconsumeerd, waar palmbomen groeien. Tegenwoordig krijgt het steeds meer aandacht in Europa, vanwege de vele gunstige eigenschappen.
Wat zijn deze? Dankzij de milde productiemethode bevat het geen katalysator- en oplosmiddelresten of afbraakproducten die schadelijk zijn voor de gezondheid. Kokosolie wordt meestal geproduceerd uit de gedroogde zaden van de kokosnoot zonder het gebruik van chemicaliën, door middel van mechanische druk.
De op deze manier geproduceerde olie is "virgin" kokosolie, die nog de geur en smaak van verse kokosnoot heeft. Virgin olie wordt doorgaans gezuiverd door een fysiek proces (RBD), de resulterende olie is "geraffineerde kokosolie" (naam in de voedsel- en farmacopoeia). Geraffineerde kokosolie is geurloos en heeft een neutrale smaak.
Sushi Nori Gold 50 vellen (125 g).
Sushi Nori is een hoogwaardige geroosterde zeewier (Korea), die vaak wordt gebruikt voor Sushi of Kimbab. We gebruiken alleen hoogwaardige grondstoffen die rechtstreeks uit Zuid-Korea zijn geïmporteerd.
Beschikbaar onder ons merk, op maat gemaakte verpakking of privélabel.
Zin in gekookte vis? Met onze kookviskruiden lukt het altijd om de vis perfect te bereiden. Geen ingewikkelde bereiding, met onze zorgvuldig samengestelde combinatie kun je gekookte vis eenvoudig en snel bereiden.
Bovendien past het geweldig bij vissoepen, vissauzen en visfond, de fantasie kent geen grenzen. Gewoon uitproberen, het is de moeite waard!
Inhoud: 150,00 g
Artikel-Nr: 802182
Onze aromatische kruidenmix is ideaal voor gegrilde vis van allerlei soorten, smaakt authentiek zoals aan zee! Je hebt niet veel nodig voor heerlijke vis van de grill, met ons jodiumkruidenzout zit je al goed.
Absoluut perfect is de combinatie met onze vispeper, meer heb je gewoon niet nodig. Geschikt voor alle vissoorten, of het nu gaat om hele vissen of filets, altijd lekker.
Inhoud: 400,00 g
Artikel-Nr: 800133
Goji-bessen worden soms "rode diamanten" genoemd en vallen onder de categorie "superfoods". Goji-vruchten worden al meer dan 2.000 jaar in China verbouwd en geconsumeerd. Ter ere van deze bessen is er zelfs een festival. Goji Jagi is een van de grootste bronnen van vitamine C, die de goede werking van het immuunsysteem ondersteunt. Vitamine C speelt ook een rol bij de opname van ijzer. De vruchten bevatten ook B-vitamines, die verantwoordelijk zijn voor de goede werking van onder andere het zenuwstelsel. Naast vitamines zijn bessen ook een bron van mineralen zoals: kalium, zink, calcium, ijzer en selenium. Bessen leveren ook vezels, wat essentieel is voor de goede werking van het Goji-spijsverteringssysteem. Een polysaccharidecomplex met sterke antioxidatieve eigenschappen en verantwoordelijk voor de juiste darmflora. Waarde 1386KJ/327 kcal - 16% ADH*Vetten 1,2 g - 2% waarvan verzadigde vetzuren 0g - 0%Koolhydraten 64,1 g - 25% waarvan suikers 0g - 0%.
Kokosvlokken worden verkregen uit het vruchtvlees van de kokosnootpalm, dat eerst wordt gedroogd en vervolgens tot kleine stukjes wordt gewreven. Het vruchtvlees is rijk aan voedingsstoffen zoals vitamines: C, E, K en B-groep, mineralen: zink, fosfor, magnesium, natrium, kalium, calcium en ijzer. Kokos en zijn afgeleiden (chips, kokoschips, kokosolie) bevatten verzadigde vetzuren. Verzadigde dierlijke vetzuren moeten beperkt worden in het dagelijkse dieet, maar die afkomstig van kokos bestaan uit veel kleinere moleculen en worden direct omgezet in energie zonder zich in het lichaam op te hopen in de vorm van vet. Kokosdraden bevatten enorme vezelbronnen, die noodzakelijk zijn voor een goed functionerend spijsverteringssysteem. Je vindt er ook kleine hoeveelheden eiwit en elektrolyten, die de zuur-basebalans van het lichaam ondersteunen. <strong> Samenstelling: </strong> Kokosvlokken <strong> Voedingswaarde per 100g </strong> Energiewaarde 2695KJ/655kcal - 33% ADH *63g vet - 90% waarvan verzadigde vetzuren 53g - 265% koolhydraten
Adaptogenen zijn niet-toxische planten die worden gekenmerkt door een specifieke werking op het menselijk lichaam en geest. De overkoepelende eigenschap van alle adaptogenen is dat ze de effecten van stress en de aanpassing van het lichaam aan ongewenste externe omstandigheden helpen verminderen. Reishi groeit voornamelijk om dode of levende bomen en hun stammen. De meeste zijn loofbomen zoals eiken en beuken. In het verleden groeide deze paddenstoel alleen onder natuurlijke omstandigheden en was hij zeer duur, omdat hij erg zeldzaam is. Sinds enkele decennia wordt hij commercieel gekweekt, wat het toegankelijker maakt. Er zijn veel studies uitgevoerd die aantonen dat de eigenschappen van Reishi de activiteit van het immuunsysteem moduleren, kankercellen doden of de ontwikkeling van welvaartsziekten tegengaan. Reishi bevat veel vitamines en mineralen, waaronder ijzer, magnesium, calcium, zink, koper, mangaan en Duits.
Linsen hebben, wie alle peulvruchten, unieke gezondheidsvoordelen. Ze zijn een bron van goed opneembaar eiwit. Lente-eiwit is na soja-eiwit het meest opneembare plantaardige eiwit (85 procent). Groene linzen bevatten veel vezels. Vezels helpen niet alleen om de bloedsuikerspiegel te reguleren, verbeteren het hart- en spijsverteringssysteem, maar dragen ook bij aan het verlagen van het cholesterolgehalte, verwijderen toxines uit het lichaam, beschermen tegen darmkanker en ook tegen type 2 diabetes. Ze hebben een hoog ijzergehalte, wat voordelig is voor mensen die geen vlees eten. Een kopje groene linzen bevat 100 procent van de aanbevolen dagelijkse inname van ijzer. Dit mineraal speelt een belangrijke rol bij de vorming van hemoglobine in het bloed en myoglobine in de spieren, wat verantwoordelijk is voor het transport van zuurstof naar de cellen. Het bevat ook waardevol mangaan en foliumzuur.
Gedroogde pruimen vallen onder gedroogd fruit en noten. Ze kunnen worden gegeten als snack of als ingrediënt in tal van gerechten. Gedroogde pruimen zijn een waardevolle bron van voedingsstoffen, vooral vezels en polyfenolen. Ze zijn rijk aan vitamines, mineralen en fytocomponenten. Vitamine A, E, K, C, B-groep, pantotheenzuur, kalium, fosfor, ijzer, calcium, magnesium, zink, al deze stoffen zijn aanwezig in gedroogde pruimen. Bovendien bevatten de vruchten polyfenolische verbindingen die sterke antioxidanten zijn. Gedroogde pruimen worden beschouwd als een van de beste natuurlijke remedies tegen constipatie. Dankzij de vezels verbeteren ze de darmperistaltiek. Het sorbitol in de vruchten creëert de omgeving voor de ontwikkeling van de noodzakelijke bacteriële flora. Een te grote hoeveelheid pruimen in één keer kan leiden tot winderigheid en diarree.
In de keuken worden kokosvlokken voornamelijk gebruikt in de zoetwarenindustrie. Ze worden toegevoegd aan verschillende taarten, zoete broodjes en gebak, zowel als een delicate geurige vulling als een heerlijke decoratie voor het eindproduct. Kokosvlokken worden ook gebruikt in de coating van chocolade lekkernijen, voedingsrepen, ijsglazuur, crackers, knapperige koekjes, muesli, snoep en vele andere desserts.
Gebruik voor
Desserts, gebak, koekjes, alle bakkerijproducten, sauzen, vlees- en visgerechten.
Smaak
Delicaat, zoet met een kokosgeur
Voedingswaarde per 100 gr.
Eiwitten (g / 100g)… 5,0
Vetten (g / 100g)… 50
Koolhydraten (g / 100g)… 12
Energiewaarde (kcal / 100g)…520