Volledig vervaardigd uit roestvrij staal.
Deze machine is ontworpen voor de productie van pasta uit grondstoffen zoals tarwebloem (hard of zacht) met toevoeging van water en/of eieren, evenals spinazie voor groene pasta of tomatenpuree voor de rode variant.
Basisfuncties zijn het kneden van deeg (capaciteit van de kuip 4 kg bloem) en het uitrollen van pastavellen met een breedte van 170 mm (dikte instelbaar).
De machine voldoet aan de geldende "CE" normen op het gebied van veiligheid en hygiëne.
Enkele praktische tips:
* voorbereiding van bladerdeeg voor ravioli:
70% bloem type 00,
30% griesmeel van harde tarwe,
5 eieren per kg + water
kneed gedurende ongeveer 10 minuten,
het deeg moet een vochtpercentage tussen eieren en water van ongeveer 32% hebben.
* voorbereiding van deeg voor tagliatelle:
50% bloem type 00,
50% griesmeel van harde tarwe,
7/10 eieren per kg
of
100% griesmeel van harde tarwe,
Referentie: LP17M-230/1
Merk: Diamant Europe
Nettogewicht (Kg): 62
Afmetingen in MM (LxBxH): 400x520xh630
Volume (M³): 0,28
Vermogen (kW): 0,9
Voeding (Volts): 230/1N 50Hz
HP: 1.2