Producten voor kastelmais (2)

Maïszetmeel

Maïszetmeel

Maïszetmeel wordt vaak gebruikt in ketchup, mayonaise, verschillende sauzen en puddingen, evenals in taartenvullingen. Dit product kan ook helpen als je het deeg minder glutenvrij wilt maken en het wat malsheid en zachtheid wilt geven. Maïszetmeel heeft iets meer calorieën dan aardappelzetmeel. Dit product bevat geen gluten. Het product wordt op elk productiepunt getest op gluten. Garnec was de eerste in Rusland die het recht kreeg om zijn producten te labelen met het merk "Kruisende Granen". Dit merk is een veiligheidskeurmerk voor glutenvrije producten van de Vereniging van Europese Coeliakieverenigingen, erkend in de meeste ontwikkelde landen. Gewicht: 400 g
Anijszaad

Anijszaad

Anijszaad - een specerij die in de vroege middeleeuwen naar Europa werd gebracht en snel populair werd in de keuken. Priesters en genezers van oude beschavingen waardeerden de zaden van anijs - waarvan de geneeskrachtige eigenschappen soms als wonderen werden aangeduid. In de keuken worden alle delen van anijs in alle mogelijke vormen gebruikt. Anijszaad wordt aan marinades toegevoegd om ze een heldere smaak te geven. Als je ze mengt met laurierblad en kaneel, krijg je een uitstekende huisgemaakte kruidenmix voor koude vleesgerechten. Eiwitten (g / 100g): 18,0 Vetten (g / 100g): 16,0 Koolhydraten (g / 100g): 35,0 Energiewaarde (kcal / 100g): 360,0