Producten voor kastelmais (2)

Korianderzaad

Korianderzaad

Korianderzaad is een wereldwijd gewaardeerde specerij, op één na het meest gebruikt na peper. Deze zaden worden wereldwijd geteeld en verwerkt, waarbij Egypte een belangrijke producent is. Korianderzaad biedt een warme, robuuste en aromatische smaak die het meest voorkomt in gemalen vorm. Ze zijn een hoeksteen van de Indiase keuken en voegen een vleugje zoetheid en pittigheid toe aan gerechten. In de Indonesische keuken wordt koriander gebruikt in tempeh-recepten en bonengerechten. De zaden tillen kool, maïs, chutneys en relish naar een hoger niveau en worden ook gebruikt voor het inleggen van groenten, waardoor ze een veelzijdige aanvulling zijn voor elke keuken.
Sojaboonmeel

Sojaboonmeel

Items Verzocht in standaard Resultaat Uiterlijk Lichtgeel tot lichtbruin Voldoet Ruw eiwit 46% min 46.15% Ruwe vet 1.0% min 1.10% Ruwe vezels 3.0% max 2.20% Vocht 10 % max 8.22% Calcium 0.20% Fosfor 0.65% Totaal aminozuur 4.50% Totaal verteerbare voedingsstoffen 73% min 78.00%