De infrarooddrogers zenden nuttige energie uit zonder contact en op het oppervlak van voedingsmiddelen. Hierdoor kunnen ze korstvorming realiseren (kaas, korstloze sandwichbroden), coatings drogen (kaas, vlees), en de oppervlaktedamphoeveelheden verminderen zonder de kern van de producten te beïnvloeden.
Ze worden weinig beïnvloed door de werkomstandigheden en kunnen, dankzij de reactie van hun zenders, het convectieve aandeel dat inherent is aan elke thermische tunnel corrigeren, wat ze tot zeer stabiele ovens maakt. De energie wordt op de juiste plaats geleverd met geschikte doseringen en wanneer deze nodig is. Men spreekt ook van een koude oven. Ze voorkomen onnodige verhitting van de producten in hun geheel en zijn daarom een ideale oplossing voor koude producten.
De infrarooddrogers kunnen zich presenteren in de vorm van een conventionele oven of als eenvoudige infraroodpanelen in een open proces.
592: Camembert (Donkere chocoladeganache omhuld met wit), Pont l’Évêque (Karamelmarshmallows omhuld met wit), Neufchâtel (Isigny smeltende karamelhart omhuld met wit)
Rauwe melk, melkfermenten, stremsel, zout
Allergenen Melk en melkproducten (inclusief lactose en melkeiwit)
Onze producten zijn niet onderworpen aan GMO-labeling in overeenstemming met de verordeningen 1829/2003/EG en 1830/2003/EG. Naleving van de afwezigheid van GMO's tot een drempel van 0,9% in overeenstemming met de Europese verordeningen EG 1829/2003 en 1830/2003.
Attestatie ionisatie Wij certificeren, op basis van de garanties en certificaten verkregen van onze leveranciers, dat onze producten, ingrediënten en additieven: niet onderworpen zijn aan behandeling door ionisatie in overeenstemming met decreet nr. 2001-1097 van 16/11/01.
Analyse per:100g
Vetten:33g
Eiwitten:27g
Suiker (g):0.5
Natrium (mg):0.9g
Energie Kcal:450
Energie KJ:1680
Formaat:Rechthoekig
Gewicht:Ongeveer 200g
Verpakking:Film
Buitenverpakking:Kartonnen doos
Opslagtemperatuur:+2°C/+8°C