Cheese Analog, ook bekend als imitatiekaas of kaasalternatief, is een type kaasproduct waarbij alle of een deel van het melkvet is vervangen door plantaardig vet. Het productieproces voor Cheese Analog is vergelijkbaar met dat van gewone kaas en wordt vaak gekozen vanwege de kostenefficiëntie en de eenvoud van productie. Cheese Analog aangeboden door Foodcom S.A. wordt gekenmerkt door zijn zachte textuur, goede elasticiteit, homogene smelt, rekbare eigenschappen en gemakkelijke rasp- en snijmogelijkheden. Het heeft een houdbaarheid van 3, 6 of 12 maanden. Foodcom S.A. levert Cheese Analog in blokken van 1 kg of geschaafd en verpakt in zakken van 1 of 2 kg.
Vanwege de uitstekende smelt eigenschappen wordt Cheese Analog vaak gebruikt als vervanging voor pizzakaas en toppings, omdat het lijkt op mozzarella kaas. Het kan ook worden gebruikt in kaasachtige producten die een lager vet- en zoutgehalte vereisen.
This natural flavouring adds the typical flavour of a good mature cheddar with a touch of walnut and hazelnut. It adds a typical, savoury aromatic signature to your aperitif pastries, cakes, flavoured cheeses, sauces, chicken nuggets, burgers and ravioli.
Milkyland mozzarella original is een klassieke kaas die de essentie van de Italiaanse keuken belichaamt. Bekend om zijn zachte, romige textuur en milde smaak, is deze mozzarella perfect voor een verscheidenheid aan gerechten, van pizza's en pasta's tot salades en voorgerechten. Het vermogen om prachtig te smelten maakt het een favoriete keuze voor chefs en thuiskoks, en voegt een vleugje authenticiteit toe aan elke Italiaans geïnspireerde maaltijd.
Gemaakt met de beste ingrediënten, is Milkyland mozzarella original een bewijs van kwaliteit en traditie. Het is gemaakt van verse melk, wat zorgt voor een rijke smaak en een gladde consistentie. Deze kaas is niet alleen een culinaire traktatie, maar ook een voedzame optie, boordevol essentiële voedingsstoffen zoals calcium en eiwitten. Of je nu een gastronomisch gerecht bereidt of een eenvoudige snack, Milkyland mozzarella original is een veelzijdige en heerlijke keuze.
De SEPI Rigato di capra fresco is een kaas met een unieke smaak, geproduceerd met verse geitenmelk. Met een geheel gewicht van 1,2 kg is het perfect voor wie van kwaliteitskazen houdt en een vleugje verfijning aan de tafel wil toevoegen. Geniet van 100% smaak met dit unieke product.
Onze in porties verwerkte kazen zijn een geweldig consumptieartikel op de schappen van supermarkten over de hele wereld. Ze zijn verpakt in mooie ronde dozen met een standaardvorm.
Elke doos bevat acht porties. Elke portie kaas is netjes verpakt in een aluminiumfolie met openingstrips om de versheid binnen de verpakkingen te behouden.
De verwerkte kaas DANA komt in ronde dozen, inclusief acht porties, met een totaalgewicht van 140 gram. Het product heeft een houdbaarheid van 12 maanden wanneer het op een koele en droge plaats wordt bewaard. De belangrijkste ingrediënten zijn melk (of magere melk in het geval van kaas met een laag vetgehalte of light), water, kaas en boter. De kleur van de kaas is ivoor en lichtgeel met een milde en romige smaak.
Neem contact met ons op voor eventuele details en prijsinformatie.
Iberische kaas is een geperste kaas gemaakt van een mengsel van drie soorten melk (koe, schaap en geit). Het is de populairste kaas in Spanje, en volgens de verhoudingen die zijn vastgesteld in sectie 4 van bijlage I van Koninklijk Besluit 262/2011, van 28 februari, waarin de kwaliteitsnormen voor kazen en gesmolten kazen worden goedgekeurd. Elke kaas die op de markt wordt gebracht met de benaming "Iberisch", moet zijn gemaakt van verse melk in de volgende verhoudingen: maximaal 50% koemelk, minimaal 15% geitenmelk en minimaal 15% schapenmelk.
Het wordt het hele jaar door geproduceerd. We onderscheiden de halfgerijpte kaas van de gerijpte kaas op basis van de rijpingsperiode. De eerste heeft een rijpingsperiode van één tot drie maanden, geperste pasta, compacte massa maar niet gesloten, met kleine holtes door het hele snijvlak en een strogele kleur op een ivoorkleurige achtergrond, als gevolg van de mix van de drie melken. De gerijpte kaas heeft een rijpingsperiode van drie tot zes maanden.
ChèvrArdennes komt in verschillende opmerkelijke smaakvarianten: in bloembodem, in verse kruidenrolletjes, met honing, met rozijnen, met uien, bruschetta, met citroen, en met spek. Maar ook in asbedekte blokken, in bladerdeeg met geitenkaas en honing, met Parmigiano Reggiano, Blauwe Deens, en nog veel meer. De geitenkazen die zijn gemaakt met onze focus op kwaliteit kunnen alleen maar uw reputatie als veeleisende distributeur versterken in uw keuze voor verse en exclusieve kazen voor uw klanten.
Franse kaas van koemelk, die zijn naam ontleent aan Brie, de regio in Frankrijk waar het wordt geproduceerd. Het is een product van rauwe, halfvette en licht gekruide melk, heeft een lichte kleur en een kenmerkende witte schimmel op het oppervlak.
Kaas geproduceerd door herders die transhumeren. Deze herders en hun kuddes brengen 3 maanden in de zomer door in de hoge bergen van de Pyreneeën, op hoogtes variërend van 1000 tot 2300 m. De aanwezige flora is uniek en geeft een unieke aroma, een fruitige smaak.
Wij leveren door heel Frankrijk.
Tulum Peyniri heeft de unieke kenmerken van elke regio. De Mezopotamische variant - İzmir Tulumu is stevig, rijpt met zout en wordt mooier naarmate het langer rust. Het verliest zijn zout en de sporen die het zout achterlaat, komen naar voren in de gaten van de kaas. We raden aan om het een paar minuten te laten staan nadat het uit de koelkast is gehaald, en het vervolgens met een kaasmes in plakken te snijden. Het is geproduceerd van 100% koemelk.
Met zijn pittige tonen is Roquefort Papillon elegant in balans tussen zachtheid en kruimeligheid. Deze rauwe schapenmelkkaas, gerijpt in natuurlijke grotten, brengt je rechtstreeks naar het platteland van Zuid-Frankrijk.
Gewicht: 100g
BUISSON is een groothandel in streekkaas, verkoop van kaasproducten met een assortiment van uitzonderlijke kazen in Rungis.
BUISSON: de kaasleverancier voor professionals.
Ons kaasbedrijf BUISSON, gelegen in Rungis, biedt ook de levering van kaas voor export aan.
592: Camembert (Donkere chocoladeganache omhuld met wit), Pont l’Évêque (Karamelmarshmallows omhuld met wit), Neufchâtel (Isigny smeltende karamelhart omhuld met wit)
Bedrijfsbrede ERP-oplossingen op basis van Microsoft Dynamics® NAV en AX. Compleet met standaardsoftware specifiek voor de voedingsindustrie: SI Foodware®.
Bedrijfsbrede software
Betalen per gebruiker per maand
On-premise of in de Cloud
Productie en Handel
FUNCTIONALITEIT VOOR MELKPRODUCTEN
EDI & RF Scanning
Recept & Product specificaties
Privélabel
Kwaliteitscontrole (Tracking & Tracing)
CRM, financiën, inkoop & verkoop
Partijtoewijzing op basis van leeftijd
Registratie van kaasbatchbehandeling
Periodieke herwaardering kaas
Peyniranaloog (ook bekend als nepkaas of kaasalternatief) is een kaasproduct waarbij de melkvetten gedeeltelijk of volledig zijn vervangen door plantaardige oliën. Wanneer volle melkvetten worden vervangen, staat het product ook bekend als "vegan kaas". Andere productie standaarden zijn hetzelfde als die voor normale kaasproductie. Analoog kaas wordt vaak gekozen vanwege kosteneffectiviteit en gemakkelijke productie. Het product is in termen van formulering sterk variabel en daardoor geschikt voor veel toepassingen.
Milkyland Pizza Milky is de perfecte kaas voor het creëren van een prachtig gesmolten en heerlijk romige laag op elke pizza. Met zijn gladde textuur en gebalanceerde smaak, past het perfect bij verschillende toppings zonder deze te overweldigen. Milkyland Pizza Milky kaas smelt gelijkmatig, wat zorgt voor een goudbruine afwerking die ideaal is voor het bakken. Of je nu een professionele chef bent of een thuiskok, deze kaas is ontworpen om consistente, hoogwaardige resultaten en een onweerstaanbare smaakervaring in elke plak te leveren.