Samenwerking met de ontwerper
De kenmerken van Bossong-ankers worden gedefinieerd op basis van de specifieke parameters van elk afzonderlijk project, evenals de afmetingen van het gat waarin ze moeten worden ingebed, die afhankelijk zijn van het type materiaal waaruit het substraat bestaat.
De uitwisseling van informatie met betrekking tot de kennis van de staat van behoud van het gebouw en de doelstellingen van de voorgestelde ingrepen, tekeningen en foto's, het patroon van scheuren en vervormingen, evenals het ontwerp van de ingrepen, zijn zeer belangrijk om het type anker te definiëren dat het beste past bij de toepassing en ook om de ingreep vanuit economisch oogpunt te evalueren.
Tests ter plaatse
De noodzaak om ontwerpingenieurs de mogelijkheid te bieden om het gedrag van geïnjecteerde ankers in een specifieke toepassing en in een bepaalde omgeving te beoordelen, heeft Bossong ertoe geleid zijn technici uit te rusten met mobiele instrumentatie die het uitvoeren van tests ter plaatse mogelijk maakt.
De diamantpoeder van Diprotex is behandeld uit grondstoffen van alle soorten synthetische polycrystalline, monokristallijne en natuurlijke diamanten, precies in diamantgradaties. De standaard korrelgroottes variëren van 50 nanometer tot 6080 micron. Deze strakke reeks diamanten groottes is ontworpen om uw proces te verfijnen dat nodig is voor oppervlakteafwerking en de maximale verwijderingssnelheid. De uitzonderlijke kenmerken van de micron diamantpoeders van Diprotex maken een opmerkelijk verschil in de huidige context van kritische toepassingen.
Ruwe behandeling van diamant abrasieven eindigt in micron diamant. Het is het resultaat van de optimalisatie van onze productieprocessen, in combinatie met productie technieken, zeer gevoelige en effectieve meetsystemen, gecertificeerd ISO 9001 voor kwaliteitsmanagement.
Bouwplaatsveiligheid
De software MéthoCAD bevat de AutoCAD-bibliotheken van de PTE van de belangrijkste fabrikanten op de markt (Hussor, Outinord, Sateco, Jalmat...) zowel in plattegrond als in doorsnede.
De plaatsing van de PTE langs de wanden kan automatisch of interactief door de gebruiker worden uitgevoerd, met controle van de posities van de tijdelijke bevestigingen. Een nummering wordt ingevoegd om de PTE te identificeren.
De software genereert een lijst van de PTE en hun belangrijkste componenten.
De dimensionering van de PTE is volledig automatisch.
Bij alle openingen worden er doorsneden gemaakt op de wanden om de details van de ondersteuning en eventuele hergebruikselementen in te voegen.
Labels worden ingevoegd voor de validatie.
Soja-eiwitconcentraat
VEGACON 70 is een volwaardig soja-eiwit, vervaardigd uit genetisch gemodificeerde vrije sojabonen (NON-GMO). Door een speciaal proces worden onverteerbare koolhydraten verwijderd. VEGACON 70 heeft een hoog eiwitgehalte en ondersteunt de eiwitvertering.
VEGACON 70 wordt gebruikt voor vlees- en worstwaren, deegwaren, vegetarische kant-en-klaar maaltijden, sauzen en babyvoeding. Bij dieetvoeding en dieetshakes wordt het ingezet voor eiwitrijkdom.
VEGACON 70 emulgeert, stabiliseert en heeft een hoog vetbindend vermogen. Het verbetert de structuur, verlengt de houdbaarheid en is geschikt om voedingsmiddelen met eiwit te verrijken.
De kwaliteitsmanagementtoepassingscriteria die ervoor zorgen dat het product of de dienst op een consistente manier aan de klant wordt geleverd, door de wensen en verwachtingen van de klant (kwaliteit) gedurende de periode van productie tot aan de consument op een gedisciplineerde manier in de processen te verwerken, worden gezamenlijk aangeduid.
Ontvet Soja-Lecithine
LECIFINE 100 is een ontvet soja-lecithine, vervaardigd uit genetisch gemodificeerde vrije sojabonen (NON-GMO).
LECIFINE 100 wordt gebruikt voor fijne bakkerijproducten, koekjes, wafels, instantproducten, cacaopoeder en kant-en-klare meel voor gistdeeg. LECIFINE 100 verbetert de vetverdeling en zorgt voor een gelijkmatige bruining. Bovendien zorgt het voor een fijnere kruimel, verlengt het de versheid en vergroot het het volume van de bakkerijproducten.
LECIFINE 100 heeft een hoog gehalte aan fosfolipiden en is een natuurlijke emulgator die het deeg gemakkelijker verwerkbaar en zachter maakt.