Wasabi mix is een mengsel dat de doordringende, pittige hitte van wasabi vastlegt, ideaal voor sushi, snacks en om een kick toe te voegen aan sauzen en dressings.
De losse venkel van Lord Spices Group is een aromatische en veelzijdige kruid, ideaal om een frisse smaak aan uw gerechten toe te voegen. Met meer dan een eeuw traditie zijn wij leiders in de productie en distributie van venkel in bulk, waarbij we een persoonlijke service bieden die nationaal en internationaal reikt. Onze venkel wordt zorgvuldig geselecteerd en verpakt in verschillende formaten, wat de versheid en kwaliteit waarborgt. Vrij van GMO, is onze venkel een veilige en heerlijke keuze voor uw culinaire creaties.
Verkoop verboden aan minderjarigen. De aankoop van zaden is toegestaan als souvenir, verzameling en ter behoud van de biodiversiteit. Thuisgebruik, voedselproductie of landbouw, evenals het ontkiemen en de teelt zijn illegaal en kunnen leiden tot vervolging.
Bloom Farm Groupe en de wederverkopers kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor gebruik door derden die de geldende nationale wetgeving niet naleven.
Productkenmerken:
(Ice Cream Cak S1 citroenmelisse x Ice Cream Cake Samadhi cut)
Koriander (Coriandrum sativum): Koriander Hele zaadjes BIO van VehGro. Koriander staat in Nederland ook bekend als Ketoembar. Het is een populair kruid in de Indiase, Aziatische, Latijns-Amerikaanse en Noord-Afrikaanse keuken. De smaak van verse koriander is omstreden. Waarschijnlijk bepalen uw genen of u tot de korianderliefhebbers of -haters behoort. Korianderbladeren worden echter door bijna iedereen gehaat, terwijl de smaak van korianderzaadjes geliefd is! En dat is maar goed ook, want koriander zit vol vitamines en mineralen! Bewaar op een droge en donkere plaats en vermijd directe zonneschijn.
Oosterse voedingsmiddelen worden steeds populairder in Europa. Aeon levert groothandels en restaurants met hoogwaardige producten rechtstreeks uit het land van herkomst. Onze certificaten bevestigen de beste kwaliteit en vooral BIO-norm. Onze klanten genieten van een speciale service, want ons doel is om uw doelen te realiseren.
Met onze goede naam garanderen wij u een betrouwbare en snelle levering van onberispelijke goederen.
Uittreksel uit ons productassortiment:
• Rijst
• Linzen
• Knoflook
• Uien
• Psylliumschalen
• Specerijen, bijv. Bio Kurkuma - hele wortels, gemalen geelwortel
• Eiwitten uit wei, melk, ei en rijst
• Mentholkristallen
• Basilicum
• Soja-producten
• Kokosolie en poeder
• Gedroogde groenten en fruit
• Aminozuren
• Asparaginezuur
Ons soja-aanbod:
• Soja lecithine
• Soja-eiwitconcentraat
• Bio sojameel
• Geëxtrudeerde soja
De AMS European maatschappij vestigde zich in 2004 in Parijs, de gastronomische hoofdstad, specifiek in het gebied van Rungis, de grootste markt ter wereld.
De uitmuntendheid is nu en altijd de belangrijkste zorg van ons team, ten dienste van onze klanten.
Welkom in de wereld van smaakdelicatessen!
Deze Indonesische Sichuan peper (ook bekend als Andaliman) is een absolute zeldzaamheid uit wildgroei. Licht pittig met een limoen geur, het wordt gebruikt om vlees, sauzen, ingewanden en de beroemde Sangsang op smaak te brengen.
Artikelnummer: 2460b500
Hoeveelheid / Inhoud: 500g
U zult verrast zijn door deze Timut-peper die een aroma heeft dat lijkt op grapefruit. De bijzondere smaak is ideaal in combinatie met vis, en het is super trendy bij chefs in desserts, vooral in chocoladedesserts. In Nepal wordt Timut-peper gebruikt in populaire gerechten met aardappelen en tomaten.
Oorsprong: Nepal
Kwaliteit: A1
Gedurende eeuwen was het het centrum van de handel (en conflicten) van de specerijenroute, achtereenvolgens gekoloniseerd door de Portugezen, de Nederlanders en vervolgens de Engelsen. Tegenwoordig is het eiland een onafhankelijke democratische republiek, en de landbouw blijft een van de sterke punten van de economie.
Netto gewicht: 1000 gr
Ingrediënten: zwarte peper uit Sri Lanka
Botanische soort: Piper nigrum
Oogstperiode: Februari - april
Anijszaad - een specerij die in de vroege middeleeuwen naar Europa werd gebracht en snel populair werd in de keuken. Priesters en genezers van oude beschavingen waardeerden de zaden van anijs - waarvan de geneeskrachtige eigenschappen soms als wonderen werden aangeduid. In de keuken worden alle delen van anijs in alle mogelijke vormen gebruikt. Anijszaad wordt aan marinades toegevoegd om ze een heldere smaak te geven. Als je ze mengt met laurierblad en kaneel, krijg je een uitstekende huisgemaakte kruidenmix voor koude vleesgerechten.
Eiwitten (g / 100g): 18,0
Vetten (g / 100g): 16,0
Koolhydraten (g / 100g): 35,0
Energiewaarde (kcal / 100g): 360,0
Ingrediënten: Volle Peperkorrels.
Land van herkomst: Indonesië.
Smaak: Anijsachtige tonen, geur van Kaneel.
Bewaring: Bewaren op een koele, donkere en droge plaats.
THT: 01/02/2024
Lotnummer: PLI BA LON 1000 09041100
- Geleverd in een hermetisch afgesloten en herbruikbare zak.
- Verpakt door ons in de Gard.
Creëer een heerlijke ijs, granita, bavarois, mousse, smoothies, bevroren desserts en nog veel meer...
Vanaf het moment van oogsten worden onze vruchten onmiddellijk verwerkt en ingevroren om al hun smaak en natuurlijke versheid te behouden.
Verkoopeenheid
Tetra van 1 kg (6 per doos) of 500 gr (12 per doos)
Enkele smaken in plastic bakjes van 1 kg
Een assortiment in plastic bakken van 11 kg
Met een rijke en honingachtige textuur wordt het zeer gewaardeerd om zijn energieke eigenschappen. Het is de meest geconsumeerde variëteit op het Arabisch schiereiland. Oorspronkelijk uit de regio Qassim in Saoedi-Arabië.
Ervaar de smaak van authentieke Noord-Afrikaanse gerechten met onze tagines. Deze unieke kookpot bestaat uit een brede, ondiepe basis en een conische deksel, waardoor de stoom condenseert en terugkeert naar het gerecht. Het resultaat is een sappige en smakelijke maaltijd vol heerlijke aroma's.
De groene, volle, zeer intense komijnzaadjes uit Iran zijn als de luxeversie van de bruine, gekreukte Indiase komijn.
Kwaliteit Europees - CRE 101
Zuiverheid 99,5 %
Proces Sortex
Vochtigheid < 7 %
Niet-vluchtige olie > 15 %
Vluchtige olie-inhoud > 2,5 %
Verontreiniging < 0,5 %
Gebroken zaden < 1%
Totale as op droge basis < 7,5 %
Totale as onoplosbaar < 1 %
Wij vertegenwoordigen het al 40 jaar succesvolle familiebedrijf - Ze kopen van ons in Duitsland, wij leveren rechtstreeks vanuit onze fabriek in Iran, op rekening van Hamburg.
Komijn uit Iran komt van ons - of van tussenleveranciers die van ons kopen. Het familiebedrijf verhandelt jaarlijks 5.000 ton komijn in Iran - en elk jaar gaat 1.000 ton alleen al naar Japan. Dat zou genoeg kwaliteitsgarantie moeten zijn.
Kukuinussolie wordt gewonnen uit de zaden van de Kukuinussboom, ook wel lichtboom genoemd. De boom behoort tot de familie van de wolfsmelkplanten. Oorspronkelijk groeide hij op berghellingen en in kloven in Hawaï, maar is inmiddels ook te vinden in Polynesië, Zuid-Azië, Australië en Ceylon. De boom heeft witte tot roze bloemen, waaruit de groene, ronde vruchten ontstaan. Deze bestaan uit een harde schil die twee harde, steenachtige vruchten bevat. Volwassen bomen dragen jaarlijks 35-45 kg vruchten. De olie wordt verkregen door extractie, heet- of koudpersen en daarna voorzichtig gefilterd en gereinigd of geraffineerd. De olie heeft een lichtgele tot oranje kleur en een zure, grasachtige en deels chemische geur. Het kenmerkt zich door een hoog gehalte aan onverzadigde vetzuren, zoals linolzuur of linoleenzuur, tot wel 90%. Het is daarmee een van de oliën met het hoogste vetzuurgehalte.
CAS-nr.: 8015-80-3
Kleur: helder tot oranje
Geur: zuur, grasachtig, deels licht chemisch
Houdbaarheid: 18 maanden
INCI Europa: Aleurites Moluccana Seed Oil
INCI VS: Aleurites Moluccana Seed Oil
Opslag: koel, droog, licht- en luchtbeschermd in gesloten verpakking bewaren
Kwaliteiten: koudgeperst, kbA
Variëteit: Groene okra
Oorsprong: Okra is afkomstig uit Afrika, maar wordt tegenwoordig in veel warme gebieden over de hele wereld verbouwd. Onze okra's worden in Senegal gekweekt.
Beschrijving: Okra is een langwerpige, cilindrische groene groente met een slijmerige textuur en een lichtzoete smaak. Het wordt vaak gebruikt als ingrediënt in gerechten uit de Afrikaanse, Aziatische en Caribische keuken.