Producten voor ibermodulelo (2)

Ardenner - Basilicum

Ardenner - Basilicum

Gevestigd in het hart van de Belgische Ardennen, integreert de Biologische Kaasmakerij van Vielsalm perfect in zijn omgeving om kwaliteitsvolle biologische kaas te creëren. De biologische melk die door de kaasmakerij wordt gebruikt, komt uit de regio, waar de vele groene weiden de ideale omgeving bieden voor het verkrijgen van een kwaliteitsproduct. De Ardenner is een kaas die perfect deze wortels en de identiteit van de Biologische Kaasmakerij van Vielsalm symboliseert. De smaak van traditie en subtiele smaken De Ardenner combineert gelukkig de smaak van traditie met de meest subtiele smaken. Rijpt van 5 tot 10 weken in zijn jonge versie, van 3 tot 6 maanden in de half-oude versie en meer dan 6 maanden in de oude versie, hij is even heerlijk op brood als in blokjes voor het aperitief. De jonge Ardenner wordt ook geproduceerd: met basilicum met gember en groene peper … Voor sublieme smaken! Het Ardenner-assortiment
Roestique

Roestique

Roestique produceert nog meer nuances in textuur en kleuren voor een gelaagd interieurontwerp en draagt bij aan een warme en verfijnde woonomgeving.