4-Hydroxycinnaminezuur (p-Coumarinezuur) is een natuurlijke afgeleide van kaneelzuur. Het kan worden aangetroffen in verschillende voedingsmiddelen zoals pinda's, tomaten, knoflook en dranken zoals wijn en thee. Echter, 4-Hydroxycinnaminezuur kan ook worden geproduceerd uit lignine en door biosynthetische methoden.
Cat. Nr:NST-10-99
CAS:501-98-4
Zuiverheid:98% (HPLC)
Moleculaire formule:C9H8O3
Moleculair gewicht:368,38
Methylhesperidine is een natuurlijke verbinding in de klasse van flavanone glycosiden. In de natuur komt het het meest voor in citrusvruchten, samen met de niet-gemethyleerde tegenhanger - hesperidine. Net als hesperidine werd het voor het eerst geïsoleerd uit Citrus limon.sp.
Cat. Nr:NST-10-128
CAS:11013-97-1
Zuiverheid:98% (HPLC)
Moleculaire formule:C29H36O15
Moleculair gewicht:624,59
Cycloastragenol is uitgebreid bestudeerd vanwege zijn eigenschappen met betrekking tot telomerase-activatie. Telomeren zijn een onderdeel van chromosomen waarvan wetenschappers geloven dat ze verantwoordelijk zijn voor de veroudering van cellen, en cycloastragenol wordt verondersteld waarschijnlijk de rijping van cellen te remmen.
Cat. Nr:NST-10-159
CAS:78574-94-4
Zuiverheid:98% (HPLC)
Moleculaire formule:C30H50O5
Moleculair gewicht:490,72