Producten voor holle-melkformule (9)

Melkeiwitconcentraat 80% (MPC)

Melkeiwitconcentraat 80% (MPC)

Melkeiwitconcentraat (MPC) is een sterk geconcentreerd melkpoeder dat doorgaans 80% melkeiwit bevat. Het is afgeleid van verse, gepasteuriseerde magere melk via een proces van filtratie, verdamping en sproeidrogen. MPC staat bekend om zijn uitzonderlijke schuim-, textuur-, waterbind- en stollings eigenschappen. De uitstekende voedingswaarde is te danken aan de hoge concentratie eiwit. Het heeft een houdbaarheid van 24 maanden en is verkrijgbaar in zakken van 25 kg en Big Bags. MPC is een levensvatbaar alternatief voor Volle Melkpoeder of Magere Melkpoeder, met vergelijkbare eiwitniveaus.
Demineralized wei poeder - WP Demi

Demineralized wei poeder - WP Demi

Demineralized whey powder (WP Demi) is whey powder with reduced mineral content, this product is perfect for infant formulas and health-focused food applications.
Volle melkpoeder (FCMP)

Volle melkpoeder (FCMP)

Volle melkpoeder is een zuivelproduct dat wordt vervaardigd door het verdampen van verse gepasteuriseerde volle melk. Het product wordt ook wel volle melkpoeder genoemd, afhankelijk van de regio. Volle melkpoeder heeft veel toepassingen in de voedingsindustrie. Het wordt voornamelijk gebruikt in de snoep-, chocolade- en ijsindustrie, evenals in de bakkerijsector. Daarnaast wordt het gebruikt bij de productie van diepvriesvoedsel, melkdranken, instantsoepen, enz.
Magere Melkpoeder (SMP)

Magere Melkpoeder (SMP)

Magere melkpoeder (SMP) is een zuivelproduct dat wordt gemaakt door het verdampen van verse gepasteuriseerde magere melk in het sproeidroogproces. SMP is een veelzijdig ingrediënt met een hoge dispergeerbaarheid en oplosbaarheid in water, wat het een ideale keuze maakt voor gebruik in de industriële productie. De brede toepassing omvat de productie van zuivelproducten zoals yoghurt, melkdranken, kaasalternatieven, desserts, room voor koffie en thee en UHT-melk. SMP heeft een houdbaarheid van ongeveer 12 maanden. De verwerkbaarheid en stroefheid garanderen de hoge kwaliteit van het eindproduct in verschillende sectoren.
Wei-eiwitconcentraat 80%

Wei-eiwitconcentraat 80%

Melkeiwitconcentraat (MPC) is geconcentreerd melkpoeder dat doorgaans 80% melkeiwit bevat. Het wordt geproduceerd uit verse en gepasteuriseerde magere melk door middel van filtratie en spuitdrogen. De hoge eiwitinhoud en lage lactosegehalte maken dit product populair in de productie van koolhydraatarme voedingsmiddelen en eiwitverrijkte dranken. Het kan ook worden toegevoegd aan onder andere bakproducten, desserts, diervoeding, melkdranken, sauzen en kazen.
Anhydrous melkvet (AMF)

Anhydrous melkvet (AMF)

Anhydrous Milk Fat (AMF) kan worden gemaakt van boter of 35%-45% room, afhankelijk van het seizoen. Het productieproces bestaat uit het verwijderen van bijna al het water en niet-vette vaste stoffen met behulp van centrifuges. Dankzij dit is het product gemakkelijker te conserveren en op te slaan, omdat het minder water bevat.
Wei-eiwitisolaat

Wei-eiwitisolaat

Whey-eiwitisolaat wordt verkregen door de concentratie en zuivering van Whey-eiwitconcentraat om het vet- en koolhydraatgehalte in wei te verlagen. Het proces kan worden uitgevoerd met behulp van membraanfiltratie of ionenuitwisseling. WPI wordt beschouwd als een product van de hoogste zuiverheid en concentratie van eiwit.
Instant Whey Eiwitconcentraat (WPC 80 Insta)

Instant Whey Eiwitconcentraat (WPC 80 Insta)

Het instant wei-eiwitconcentraat 80 % (WPC 80 instant) wordt geproduceerd uit zoete wei met behulp van een geavanceerd ultrafiltratieproces bij lage temperatuur. Daarom blijven de meeste eiwitten intact. WPC bevat ongeveer 35 tot 90 % melkproteïnen. Dit poeder is niet gearomatiseerd en kan dus elke smaak of aroma krijgen. WPC 80 Instant wordt gebruikt in de productie van ijs, yoghurt, dranken, vleesproducten en voornamelijk in sportvoeding. Het instant concentraat lost gemakkelijk op, zelfs in koud water. WPC 80 Instant is verkrijgbaar in verpakkingen van 15/20/25 kg of
Wei-eiwitisolaat (WPI)

Wei-eiwitisolaat (WPI)

Whey-eiwitisolaat wordt verkregen door concentratie en zuivering van whey-eiwitconcentraat om het vet- en koolhydraatgehalte van whey te verlagen. Het proces kan worden uitgevoerd met behulp van membraanscheiding of ionenuitwisseling. WPI wordt beschouwd als een product van de hoogste zuiverheid en eiwitconcentratie.