DeliBelge UHT Magere Melk in fles 1,5% van verse melk. 1lt, 500ml en 200ml.
houdbaarheid, 10 tot 12 maanden.
voor meer informatie kunt u contact opnemen met het verkoopkantoor.
Voedingssupplement voor volle melk voor opfokkalveren
DE IDEALE AANVULLING OP VOLLE MELK
Volle melk is een onbewerkte, rauwe en niet gestabiliseerde oogstproduct. Dit veroorzaakt vaak problemen.
Volle melk is zwaar verteerbaar en de samenstelling varieert voortdurend afhankelijk van de koe, het voer dat ze consumeert, het seizoen, de lactatiestatus... Het risico op de inname van ziektekiemen veroorzaakt ook problemen bij kalveren. Om deze tekortkomingen te verhelpen, heeft Mamylac LACTO+ ontwikkeld, een aanvullend voer dat de volle melk corrigeert.
Dankzij de toevoeging van sporenelementen, citroenzuur, melkzuurbacteriën... helpt LACTO+ bij de vertering van vetten, beschermt het de lever en verzurend de melk. In combinatie met volle melk herstelt LACTO+ de verhouding tussen vetten en eiwitten en corrigeert het vitamine-tekorten.
Het bevroren volledige rundercalostrum van ECI is een eerste melking calostrum afkomstig van Europese bedrijven (vrij van Brucellose, Tuberculose en Leucose).
Dit product is 100% natuurlijk, rijk aan maternale antilichamen en heeft een hoge voedingswaarde en gezondheidswaarde. ECI besteedt bijzondere aandacht aan het gehele productieproces om de biologische activiteit van zijn producten te waarborgen.
- Indicatie: Industrie "Feed" en "Petfood"
- Bewaring: 30 maanden bij -18°C of 48 uur bij +4°C (koelkast)
- Verpakking: Fles van 1 kilo
- Immunoglobuline: ≥ 60 g/kg*
*dosering door immunonephelometrie
- Het calostrum "regulier/niet gecertificeerd IBR-vrij" is vrij van IBR, maar kan antilichamen bevatten die kunnen leiden tot positieve testresultaten voor IBR als het kalf vóór de leeftijd van 6 maanden wordt afgenomen (bloedafname bij aankoop bijvoorbeeld). Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
Een geconcentreerde mix van volle melk en rietsuiker, onze gezoete gecondenseerde melk is een populair product dat klanten helpt bij het voldoen aan de dessertbereidingsbehoeften van horecagelegenheden en individuele consumenten.