Producten voor hoe ijs te bereiden (7)

cashewcrème - 100% biologische Afrikaanse cashewcrèmesaus

cashewcrème - 100% biologische Afrikaanse cashewcrèmesaus

K2 Garden biedt een natuurlijke crème op basis van cashewnoten die in eigen fabriek worden verwerkt. De geselecteerde, rauwe en gepelde cashewnoten maken onze crème dik, geven het een neutrale romige smaak, 100% natuurlijk en plantaardig. Ongelooflijk veelzijdig, kan cashewcrème in de meeste recepten worden gebruikt. Deze "zuivelvrije" crème is een uitstekende vervanging voor degenen die niet van lactose houden, kokosmelk of voor degenen die op zoek zijn naar nieuwe gezonde smaken, ter vervanging van traditionele zware en vette crèmes en sauzen, voor degenen die het beste uit de natuur kiezen. Dit bevordert onze gezondheid. Cashewcrème is rijk aan vitamines, mineralen, antioxidanten en is goed voor de gezondheid en de immuniteit. Volledig vegetarisch, dieetvriendelijk, verrijkt, 100% natuurlijk.
Natuurlijke stabilisatoren voor ijs en sorbets - Onze oplossingen voor ijs en sorbets

Natuurlijke stabilisatoren voor ijs en sorbets - Onze oplossingen voor ijs en sorbets

De producten uit de Mixeo-lijn (MixeoGS en Mixeo+) kunnen worden gebruikt in ijs en sorbets. Op basis van plantaardige vezels en lijnzaadmeel, voldoet Mixeo aan uw verwachtingen op het gebied van gebruiksgemak en clean-label etikettering (zonder Exxx). Ook beschikbaar in BIO-versie. Verpakkingen: 5 kg en 20 kg
IJs Mochi - Kokosnoot

IJs Mochi - Kokosnoot

IJs Mochi - Kokosnoot
ARTISANAAL YOGHURT-ICECREAM - Les Gourmandes

ARTISANAAL YOGHURT-ICECREAM - Les Gourmandes

Yoghurtijs is een must-have. Zoet en licht zuur, het past geweldig bij andere sorbets, maar ook bij hele verse vruchten, coulis of zelfs zandkoekjes. Onze ijsjes en sorbets worden in onze werkplaats bereid volgens onze originele recepten, waarbij we uitsluitend gebruikmaken van hoogwaardige en geselecteerde ingrediënten. We gebruiken geen kleurstoffen of aroma's. Je zult dus in onze ijsjes en sorbets de smaak terugvinden van wat ze bevatten. Echt goede ijsjes en sorbets maken is eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is goede recepten bedenken, authentieke en kwaliteitsvolle ingrediënten gebruiken en er veel passie in stoppen! Voedingswaarden per 100g Energie 950kJ / 226kcal, Vetten 6,5g, Waarvan verzadigde vetzuren 4,6g, Koolhydraten 44g, Waarvan suikers 36g, Eiwitten 0,8g, Zout 0,02g Verpakking: pot van 0,6L THT: 12 maanden
BIO Aardbeienijs - Biologische IJsjes

BIO Aardbeienijs - Biologische IJsjes

Romige biologische aardbeienijs. Een puur genot ijs gemaakt met kwaliteitsvolle biologische ingrediënten in een pot van 500 ml, 100% biologisch afbreekbaar, composteerbaar en zonder plastic.
Bevroren gepasteuriseerd eiwit

Bevroren gepasteuriseerd eiwit

Equivalent aan 33 eiwitten per kg. Het patisserie-eiwit wordt gebruikt bij de bereiding van meringues, macarons, mousses, gebak... Een product van in Frankrijk gelegde eieren. Fles van 1 kg of 5 kg.
IJs Mochi - Vanille

IJs Mochi - Vanille

IJs Mochi - Vanille