Producten voor hoe ijs te bereiden (3)

Natuurlijke stabilisatoren voor ijs en sorbets - Onze oplossingen voor ijs en sorbets

Natuurlijke stabilisatoren voor ijs en sorbets - Onze oplossingen voor ijs en sorbets

De producten uit de Mixeo-lijn (MixeoGS en Mixeo+) kunnen worden gebruikt in ijs en sorbets. Op basis van plantaardige vezels en lijnzaadmeel, voldoet Mixeo aan uw verwachtingen op het gebied van gebruiksgemak en clean-label etikettering (zonder Exxx). Ook beschikbaar in BIO-versie. Verpakkingen: 5 kg en 20 kg
Bevroren gezoet gepasteuriseerd eigeel

Bevroren gezoet gepasteuriseerd eigeel

Gelijk aan 66 eidooiers per kg. Gepasteuriseerde eidooiers worden gebruikt om crèmes, glazuur, quiches, gebak en meer te maken. Gemaakt van eieren gelegd in Frankrijk.
Bevroren gepasteuriseerd eiwit

Bevroren gepasteuriseerd eiwit

Equivalent aan 33 eiwitten per kg. Het patisserie-eiwit wordt gebruikt bij de bereiding van meringues, macarons, mousses, gebak... Een product van in Frankrijk gelegde eieren. Fles van 1 kg of 5 kg.