... warme drank bereiden en uw bloemen van Weed Discount toevoegen, samen met een vetstof. Het is belangrijk om een vetstof aan uw infusie toe te voegen, zoals melk, boter, kokosolie... De CBD in de CBD-bloemen staat bekend als lipofiel, wat betekent dat het zich mengt met lipiden en minder goed met water. Hoe meer lipiden, hoe meer cannabinoïden uit de bloem worden geëxtraheerd!
Gewicht: 5 g
Hoeveelheid: 1 Gram, 5 Gram, 10 Gram, 25 Gram, 50...
DairyBasic Instant Yogo en Instant Custard poeders zijn ontworpen om gemakkelijk een heerlijke zuivel snack te bereiden. Door het poeder gewoon in water te roeren, wordt het product dik en romig.
Bereiding: Vul een kom met water, voeg het instant poeder toe, roer met een lepel, laat het 2 minuten rusten voor de juiste consistentie, geniet van de instant yogo of custard.
Smaken: Vanille, Chocolade, Aardbei, Banaan
De voedingsindustrie groeit onmiskenbaar en aanzienlijk elke dag. Naarmate de culinaire wereld zich uitbreidt en er meer concurrentie is, wagen chefs zich aan nieuwe tips en trucs. Daarom leert deze blog je Hoe je koude schuim maakt met een heel eenvoudig recept.
Koude schuim is de meest gebruikte. Het is perfect om een extra touch aan je dessert te geven. Dit recept voor mangoschuim wordt beschouwd als een basis schuim.
Wat heb je nodig
– Blender
– Mixer
– Spuitzak voor slagroom
– Zeef
Ingrediënten
– 200 g mango pulp
– 100 ml lauw water
2 blaadjes gelatine
Hoe maak je het
Los de blaadjes gelatine op in lauw water. 100 ml zou goed moeten zijn.
Doe de mango pulp in de blender en zorg ervoor dat het een fijne puree wordt. Voeg de opgeloste gelatineblaadjes toe en klop de ingrediënten goed door elkaar in een kom met een garde. Het mengsel kan door een filter worden gezeefd en in de slagroom sifon worden gegoten.
Yoghurtijs is een must-have. Zoet en licht zuur, het past geweldig bij andere sorbets, maar ook bij hele verse vruchten, coulis of zelfs zandkoekjes.
Onze ijsjes en sorbets worden in onze werkplaats bereid volgens onze originele recepten, waarbij we uitsluitend gebruikmaken van hoogwaardige en geselecteerde ingrediënten. We gebruiken geen kleurstoffen of aroma's. Je zult dus in onze ijsjes en sorbets de smaak terugvinden van wat ze bevatten.
Echt goede ijsjes en sorbets maken is eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is goede recepten bedenken, authentieke en kwaliteitsvolle ingrediënten gebruiken en er veel passie in stoppen!
Voedingswaarden per 100g Energie 950kJ / 226kcal, Vetten 6,5g, Waarvan verzadigde vetzuren 4,6g, Koolhydraten 44g, Waarvan suikers 36g, Eiwitten 0,8g, Zout 0,02g
Verpakking: pot van 0,6L
THT: 12 maanden
ALPEDO (Kervancioglu) Limited Company sinds 1960, Gevestigd in Kahramanmaraş/TURKIJE
Fabrikant van ijs, Baklava, Sherbet Desserts, Pistachenoten, Rode Peper en andere lokale producten.
Met 500+ medewerkers
ISO 9001 – 14001 – 22000
's Werelds grootste ijs 280 cm 3722 Kg
Voor meer informatie bezoek www.alpedo.com.tr
IJs, Vanille-ijs, IJs-machines, Banaan-ijs, Chocolade-ijs, Aardbeien-ijs, Gewoon-ijs, Citroen-ijs, IJs-producent, Mango-ijs, Turks-ijs, Hazelnoot-ijs, Pistache-ijs, Walnoot-ijs, IJs-trucs
Romige biologische aardbeienijs. Een puur genot ijs gemaakt met kwaliteitsvolle biologische ingrediënten in een pot van 500 ml, 100% biologisch afbreekbaar, composteerbaar en zonder plastic.
Onze ijs: PERfect!
Profiterend van onze essentie, de melk, hebben we heel recent een nieuw product aan ons aanbod toegevoegd: ijs.
Met de naam PERfect.
Van melk, 100% nationaal. En van kwaliteit!
Zonder kleurstoffen of conserveermiddelen. Romig. Met een zeer natuurlijke en aangename smaak.
Onze azijnen, geproduceerd door natuurlijke fermentatie met azijnmoeder volgens volledig traditionele methoden, zijn zeer gunstig voor de menselijke gezondheid.
Het Natuurlijke Adres van Traditionele Smaken: POLEN MELK
Blijft Diensten met Zijn Nieuwe Vestiging.
Toegewijd aan het Produceren van Onvervalste, Natuurlijke en Hygiënische
Producten, Groeit Onze Organisatie
In Haar 20e Jaar met U...
DE FAST GAS CREAM CHARGER VERBETERT ONMIDDELLIJK JE KOOKVAARDIGHEDEN.
Het is onmogelijk om de keuken van het hoekrestaurant of je favoriete cocktailbar je zonder voor te stellen: De Fast Gas Cream Charger.
De Fast Gas Cream Charger is een specifiek hulpmiddel dat wordt gebruikt om bepaalde mousses te maken of verschillende (moeilijk te mengen) vloeistoffen om te zetten in slagroom.
Een Fast Gas-cilinder versnelt de infusiesnelheid tussen alcohol en verschillende oliën, om te beginnen. Het versnellen van dit proces verbetert de textuur, smaak en uitstraling van gerechten. De precisie die de Fast Gas Cream Charger kan leveren, maakt dit hulpmiddel een gevestigde waarde in de keuken voor zowel professionele koks als thuiskoks.
Maar hoe gebruik ik het samen met een roomspuit? We zullen in detail ingaan in dit blogartikel. We leggen uit hoe je je Fast Gas Cream Charger in zes stappen onder de knie krijgt.
Het oude gezegde luidt: goede voorbereiding is het halve werk.
Verwijder eerst alle meegeleverde onderdelen uit de verpakking en leg ze klaar voor gebruik.
De Crystal-glazuur maakt deel uit van ons assortiment warme glazuren en biedt een volledige dekking op alle vormen! Klaar voor gebruik na verhitting tot 40-50°C (afhankelijk van de ideale viscositeit voor de gewenste toepassing), zonder toevoeging van water. Dit glazuur maakt geen luchtbellen en kan in veel toepassingen worden gebruikt voor een perfecte afwerking van taarten.
- Perfecte glans
- Volledig doorschijnend
- Gemakkelijk om alle soorten vormen te bedekken
- Goede houdbaarheid na toepassing (enkele dagen in de koelkast)
- Kan direct in de magnetron of in de pan worden verwarmd (geen water nodig)
- Stabiel bij invriezen/ontdooien
- Snelle uitharding in de koelkast
- Gemakkelijk te kleuren en op smaak te brengen (Bakbel Flavouring Compound)
- Kan opnieuw worden verwarmd en hergebruikt
Karamel, Chocolade en Neutraal.
Gelijk aan 66 eidooiers per kg. Gepasteuriseerde eidooiers worden gebruikt om crèmes, glazuur, quiches, gebak en meer te maken.
Gemaakt van eieren gelegd in Frankrijk.
Mini tube van 60g lekkernij. Ook verkrijgbaar in een doos van 12 mini tubes.
En wat zit erin?
Volle melk, suiker, natuurlijke vanille-aroma.
Allergenen onder de loep
Melk.
Goed bewaren is niet moeilijk
Gecondenseerde zoete melk in een tube is 1 jaar houdbaar voor opening en 3 weken in de koelkast na opening.
Tube en dop: weggooien bij het huishoudelijk afval.
De voedingsindustrie groeit ongetwijfeld en aanzienlijk elke dag. Terwijl de culinaire wereld zich uitbreidt en er meer concurrentie is, worden chefs gedurfder met nieuwe tips en trucs. Daarom leert deze blog je hoe je koude schuim maakt met een mooi eenvoudig recept.
Hoe koude schuim te maken
De voedingsindustrie groeit ongetwijfeld en aanzienlijk elke dag. Terwijl de culinaire wereld zich uitbreidt en er meer concurrentie is, worden chefs gedurfder met nieuwe tips en trucs. Daarom leert deze blog je hoe je koude schuim maakt met een mooi eenvoudig recept.
Koude schuim – Mango schuim recept
Koude schuim is de meest gebruikte schuimsoort. Perfect om een extraatje aan je dessert te geven. Dit mango schuim recept wordt beschouwd als basis schuim.
Blender
– Klopper
– Spuitzak voor slagroom
– Zeef
ALPEDO (Kervancioglu) Limited Company sinds 1960, Gevestigd in Kahramanmaraş/TURKIJE
Fabrikant van ijs, Baklava, Sherbet Desserts, Pistachenoten, Rode Peper en andere lokale producten.
Met 500+ Werknemers
ISO 9001 – 14001 – 22000
's Werelds grootste ijs 280 cm 3722 Kg
Voor meer informatie bezoek www.alpedo.com.tr
IJs, Vanille-ijs, IJs-makers, Banaan-ijs, Chocolade-ijs, Aardbeien-ijs, Gewoon-ijs, Citroen-ijs, IJs-producent, Mango-ijs, Turks-ijs, Hazelnoot-ijs, Pistache-ijs, Walnoot-ijs, IJs-trucs
Romige biologische kastanjeroomijs. Gemaakt met hoogwaardige biologische ingrediënten in een pot van 500 ml, 100% biologisch afbreekbaar, composteerbaar en plasticvrij.
Romige biologische ananassorbet gegarandeerd Volle Fruit. Gemaakt met kwaliteitsvolle biologische ingrediënten in een pot van 500 ml, 100% biologisch afbreekbaar, composteerbaar en gecertificeerd plasticvrij.
Romige mandarijn sorbet. Gemaakt met hoogwaardige biologische ingrediënten in een pot van 500 ml, 100% biologisch afbreekbaar, composteerbaar en zonder plastic.
Het recept voor deze cake vervangt de basis ingrediënten van traditionele cakes – boter en olie – door het vet dat in slagroom zit. Met zijn luchtige kruim en smeltende textuur zal hij je zeker niet teleurstellen. Je kunt gemengde bessen naar keuze gebruiken om je slagroom op smaak te brengen.
Lijst van ingrediënten
1 kop ongezouten boter op kamertemperatuur
2 1/2 koppen kristalsuiker
6 eieren op kamertemperatuur
3 koppen all-purpose bloem
½ theelepel koosjer zout
1 kop dikke slagroom
2 theelepels vanille-extract
De keuken sifon is een van de essentiële producten voor liefhebbers van goed koken en zoetigheden. Met dit voorwerp kunnen we heerlijke slagroom maken en deze toevoegen aan sauzen, likeuren, desserts, enz. Maar weet je hoe je het moet gebruiken? In de volgende gids leer je hoe je een keuken sifon gebruikt.
Gids | Leer hoe je een keuken sifon correct gebruikt
In de keuken hebben we verschillende producten die de bereidingen die we dagelijks maken volledig kunnen transformeren. Als je meer zoekt, is de keuken sifon de volgende uitdaging die we je aanbieden.
Allereerst moet je weten dat we te maken hebben met een veilige container en een betrouwbaar mechanisme dat werkt, zolang je de aanbevolen gebruiksaanwijzingen volgt.
Voorlopige tips voor het gebruik van de keuken sifon
Het wordt niet aanbevolen om componenten en ladingen van verschillende merken te mengen.
In deze blog leert u alles wat u moet weten over de effecten en het gebruik van N2O, om uw twijfels over dit onderwerp weg te nemen. Bij ExoticWhip leveren we stikstofmonoxide E942 in voedselkwaliteit.
Effecten en gebruik van N2O
Zoals u misschien al weet, zijn er verschillende manieren om distikstofmonoxide te gebruiken. In deze blog zullen we de verschillende effecten en het gebruik van N2O behandelen.
In de gastronomie gebruiken koks en keukenpersoneel distikstofmonoxide in voedselkwaliteit E942 als aerosol drijfgas om schuim, voorgerechten, sauzen en slagroom voor gerechten of dranken te maken.
Lees dit bericht en ontdek hoe een slagroomspuit wordt gebruikt bij het bereiden van crèmes en desserts.
Distikstofmonoxide wordt niet alleen in de voedingsindustrie en in de vrijetijdsbesteding gebruikt.