Syringinezuur is een natuurlijke verbinding in de klasse van fenolzuren. Het is een veelvoorkomende plantaardige metaboliet en kan in verschillende bronnen in de natuur worden aangetroffen, zoals noten, olijven, pompoenpitten, honing, rode wijn en nog veel meer. Het is ook gebruikt in de traditionele geneeskunde uit de extracten van de schoenknop Ardisia Ardisia elliptica en andere.
Cat. Nr:NST-10-42
CAS:530-57-4
Zuiverheid:98% (HPLC)
Moleculaire formule:C9H10O5
Moleculair gewicht:198,17
Palmitoleïnezuur is een natuurlijke verbinding in de vetzuurklasse. Het is een Omega-7 vetzuur – het 7e atoom in de koolstofketen is de plaats van onverzadiging. Palmitoleïnezuur is een belangrijk bestanddeel van glyceriden en menselijk vetweefsel.
Cat. Nr:NST-10-101
CAS:373-49-9
Zuiverheid:80% (GC)
Moleculaire formule:C16H30O2
Moleculair gewicht:254,41
Lathyrol en zijn afgeleiden worden veel bestudeerd vanwege hun anti-kanker eigenschappen. Het heeft aangetoond de medicijnresistentie van kankercellen te moduleren door het veranderen van medicijn-reflux transporters en meer.
Cat. Nr:NST-10-171
CAS:34420-19-4
Zuiverheid:98% (HPLC)
Moleculaire formule:C20H30O4
Moleculair gewicht:334,45
Glycyrrhizinezuur is een natuurlijke verbinding in de klasse van saponinen - triterpeen glycosiden. Het heeft een zoete smaak en is de belangrijkste component van de zoethoutwortel Glycyrrhiza glabra.
Cat. Nr:NST-10-22
CAS:1405-86-3
Zuiverheid:98% (HPLC)
Moleculaire formule:C42H62O16
Moleculair gewicht:822,93