Producten voor het systeem (15)

CONTINUËR WASBAK - Geschikt voor het wassen van elk type fruit- en groenteproduct

CONTINUËR WASBAK - Geschikt voor het wassen van elk type fruit- en groenteproduct

DE BADKUIP IS VOLLEDIG GEBRUIK VAN AISI 304 RVS. DE BELADING VAN HET PRODUCT WORDT HANDMATIG UITGEVOERD DOOR DE BEDIENDE (OF MECHANISCH MET EEN EXTERNE LADER), DE AFVOER WORDT AUTOMATISCH BEHEERD VIA EEN OPVOERBAND. WANNEER HET PRODUCT IN DE MET WATER GEVULDE BADKUIP WORDT GEPLAATST, WORDT DE WASCYCLUS STARTEN. EEN JUIST GEBOUWD LUCHTBLAAIER EN EEN WATERDISTRIBUTIECOLLECTOR AAN DE INVOER, MET VERSTELBARE SPUITMUNDEN, ZULLEN DE WAS EN DE VOORTGANG VAN HET PRODUCT STARTEN. DE OVERLOOP ZAL DE UITSTROOM VAN OVERTOLLIG WATER TOESTAAN. HET PRODUCT, DAT WORDT AFGEWASSEN DOOR DE REGEN DIE WORDT GEGENEREERD DOOR DE SPUITMUNDEN DIE WORDEN VOED MET WATER UIT HET NET EN AAN HET EINDE VAN DE BADKUIP ZIJN GEPLAATST, STIJGT OP DE TRANSPORTBAND (PET-PPS-PP) UITGERUST MET JUISTE HULPMIDDELEN EN VALT IN SPECIALE VERZAMELCONTAINERS, OP EEN TRANSPORT- OF SORTEERBAND. DE CONTINUE VERWERKINGSCYCLUS MAAKT HET MOGELIJK OM HET NIEUWE TE WASEN PRODUCT IN TE VOEGEN NAARMATE HET PRODUCT DAT AL IN VERWERKING IS VOORTGANG BOEKT.
BM50TOP - COMPUTERGESTUURD UNIVERSEEL SYSTEEM VOOR VACUUMCONCENTRATIE VOOR KOKEN EN S

BM50TOP - COMPUTERGESTUURD UNIVERSEEL SYSTEEM VOOR VACUUMCONCENTRATIE VOOR KOKEN EN S

BM50 TOP beschikt over een enkele pan voor het koken en steriliseren van voedsel. Het biedt een touchscreen bedieningspaneel met smart control functie, waarmee het mogelijk is om de installatie te controleren en op elk moment en overal met de installatie te interageren. Het maakt het mogelijk om bijna alle kookmethoden te gebruiken, vooral met vacuüm, ideaal voor het maken van topkwaliteit jam en confituur, waarmee het product op 60°C en in veel kortere tijd kan worden gekookt, zodat de organoleptische eigenschappen, de smaak, het aroma en de kleur van het gebruikte fruit behouden blijven, zonder toevoeging van pectine of suiker. Het maakt ook het steriliseren van plantaardige voedingsmiddelen van elke soort mogelijk, mits ze in geschikte voedselverpakkingen zijn verpakt, en om te koken met stoom, in water of in elke andere vloeistof tot 135°C.
CUOCIMIX VACUUM - Bereiding van sauzen, patés, kant-en-klare sauzen, jam, confituren, enz.

CUOCIMIX VACUUM - Bereiding van sauzen, patés, kant-en-klare sauzen, jam, confituren, enz.

EEN EENVOUDIG EN SNEL INSTRUMENT VOOR HET VOORBEREIDEN VAN SAUCES, PATÉ, KLAARMAKEN VAN SAUS, JAM, CONFITURE, PUREE, ENZ. BINNENIN DE RVS KOOKBAK VAN DE MENGERS, VOLLEDIG VERWIJDERBAAR MET AFNEEMBARE SCHRAAPLEPELS VAN VOEDSELVEILIG MATERIAAL, MENGEN PERFECT HET INGEVOEGDE PRODUCT. DEZE MACHINE MAAKT HET MOGELIJK OM EEN VACUÜM TE CREËREN IN DE BAK OM EEN KOOKSYSTEEM TE VERKRIJGEN MET EEN TEMPERATUUR TUSSEN DE 50° EN 80°. OP DEZE MANIER BEHOUDEN DE PRODUCTEN ALLE ORGANOLEPTISCHE EN VOEDINGSWAARDEN. CAPACITEIT: VAN 30 TOT 300LT. VERWARMINGSTYPE: STOOM (VOOR MODELLEN VANAF 50 LT) OF ELEKTRISCH (ENKEL TOT HET MODEL VAN 100 LT). DE CUOCIMIX-LIJN IS GEBOUWD MET EEN INGEBOGEN BODEM OF MET EEN HANDMATIG OF AUTOMATISCH INCLINATIESYSTEEM OM HET LEEGMAKEN VAN HET PRODUCT EN DE REINIGING VAN DE BAK TE VERGemakkelijken. DE OMDRAAIBARE VERSIE IS OOK BESCHIKBAAR.
BV50 - COMPUTERGECONTROLLEERD SYSTEEM VOOR HET KOKEN EN VACUÜMCONCENTREREN VAN VOEDSEL

BV50 - COMPUTERGECONTROLLEERD SYSTEEM VOOR HET KOKEN EN VACUÜMCONCENTREREN VAN VOEDSEL

BV50 beschikt over een enkele kuip die bijna alle kookmethoden mogelijk maakt, vooral met vacuüm, ideaal voor het maken van topkwaliteit jam en confituur. Dit stelt in staat om het product op 60°C te koken in veel kortere tijd, waardoor de organoleptische eigenschappen, de smaak, het aroma en de kleur van het gebruikte fruit behouden blijven, zonder toevoeging van pectine of suiker. Het maakt ook het steriliseren van plantaardige voedingsmiddelen van elke soort mogelijk, mits ze in geschikte voedselverpakkingen zijn verpakt, en om te koken met stoom, in water of in elke andere vloeistof tot 100°C. Het biedt een touchscreen bedieningspaneel met smart control functie, waarmee het systeem kan worden gecontroleerd en op elk moment en overal met het systeem kan worden gecommuniceerd.
BM30TOP - COMPUTERGESTUURD UNIVERSEEL SYSTEEM VOOR VACUUMCONCENTRATIE VOOR KOKEN EN S

BM30TOP - COMPUTERGESTUURD UNIVERSEEL SYSTEEM VOOR VACUUMCONCENTRATIE VOOR KOKEN EN S

BM30 TOP maakt het mogelijk om bijna alle kookmethoden te gebruiken, vooral met vacuüm, ideaal voor het maken van topkwaliteit jam en confituur. Dit stelt je in staat om het product bij 60°C en in veel kortere tijd te koken, waardoor de organoleptische eigenschappen, de smaak, het aroma en de kleur van het gebruikte fruit behouden blijven, zonder toevoeging van pectine of suiker. Het maakt ook de sterilisatie van plantaardige voedingsmiddelen van elke soort mogelijk, mits ze in geschikte voedselverpakkingen zijn verpakt, en om te koken met stoom, in water of in elke andere vloeistof tot 135°C. Het biedt een touchscreen bedieningspaneel met een slimme controlefunctie, waarmee je de installatie kunt controleren en op elk moment en overal met de installatie kunt interageren.
BV150 - COMPUTERGECONTROLLEERD SYSTEEM VOOR HET KOKEN EN VACUUMCONCENTREREN VAN VOEDSEL

BV150 - COMPUTERGECONTROLLEERD SYSTEEM VOOR HET KOKEN EN VACUUMCONCENTREREN VAN VOEDSEL

BV150 beschikt over een enkele kuip die het mogelijk maakt om bijna alle kookmethoden te gebruiken, vooral met vacuüm, ideaal voor het maken van topkwaliteit jam en confituren. Dit stelt in staat om het product bij 60°C en in veel kortere tijd te koken, waardoor de organoleptische eigenschappen, de smaak, het aroma en de kleur van het gebruikte fruit behouden blijven, zonder toevoeging van pectine of suiker. Het maakt ook het steriliseren van plantaardige voedingsmiddelen van elke soort mogelijk, mits ze in geschikte voedselverpakkingen zijn verpakt, en om te koken met stoom, in water of elke andere vloeistof tot 100°C. Het biedt een touchscreen bedieningspaneel met smart control functie, waarmee het systeem kan worden gecontroleerd en op elk moment en overal met het systeem kan worden gecommuniceerd.
BM50EASY - COMPUTERGESTUURD UNIVERSEEL SYSTEEM VOOR VACUUMCONCENTRATIE VOOR KOKEN EN S

BM50EASY - COMPUTERGESTUURD UNIVERSEEL SYSTEEM VOOR VACUUMCONCENTRATIE VOOR KOKEN EN S

BM50 EASY beschikt over een enkele pan voor het koken en steriliseren van voedsel. Het biedt een touchscreen bedieningspaneel met smart control functie, waarmee het systeem kan worden gecontroleerd en op elk moment en overal mee kan worden gecommuniceerd. Het maakt het mogelijk om bijna alle kookmethoden te gebruiken, vooral met vacuüm, ideaal voor het maken van topkwaliteit jam en confituren, waarmee het product op 60°C en in veel kortere tijd kan worden gekookt, zodat de organoleptische eigenschappen, de smaak, het aroma en de kleur van het gebruikte fruit behouden blijven, zonder toevoeging van pectine of suiker. Het maakt ook het steriliseren van plantaardige voedingsmiddelen van elke soort mogelijk, mits ze in geschikte voedselverpakkingen zijn verpakt, en om te koken met stoom, in water of in elke andere vloeistof tot 100°C.
BM50EASYD - COMPUTERGESTUURD UNIVERSEEL SYSTEEM VOOR VACUUMCONCENTRATIE EN STERILISATIE

BM50EASYD - COMPUTERGESTUURD UNIVERSEEL SYSTEEM VOOR VACUUMCONCENTRATIE EN STERILISATIE

BM50 EASY-D beschikt over twee gescheiden bakken die volledig autonoom en automatisch functioneren. De VACUUM maakt het mogelijk om met bijna alle kookmethoden te koken, vooral vacuüm, ideaal voor het maken van topkwaliteit jam en confituur: het product kookt bij 60°C in veel kortere tijd en behoudt zo de organoleptische eigenschappen, smaak, geur en kleur, en de toevoeging van pectine of suiker wordt vermeden. De PBG-bak daarentegen maakt het mogelijk om plantaardige voedingsmiddelen van elke soort te steriliseren, mits ze zich in geschikte voedselcontainers bevinden; bovendien maakt het koken tot 100°C met stoom, in water of in andere vloeistoffen mogelijk. BM50 EASY-D beschikt over een enkele bak voor het koken en steriliseren van voedingsmiddelen. Het biedt een touchscreen bedieningspaneel met smart control functie, waarmee het mogelijk is om de installatie te controleren en op elk moment en overal met de installatie te interageren.
BM50EASY - COMPUTERGECONTROLLEERD UNIVERSEEL SYSTEEM VOOR VACUUMCONCENTRATIE EN STERILISATIE

BM50EASY - COMPUTERGECONTROLLEERD UNIVERSEEL SYSTEEM VOOR VACUUMCONCENTRATIE EN STERILISATIE

BM50 EASY beschikt over een enkele pan voor het koken en steriliseren van voedsel. Het biedt een touchscreen bedieningspaneel met smart control functie, waarmee het systeem kan worden gecontroleerd en op elk moment en overal mee kan worden gecommuniceerd. Het maakt het mogelijk om bijna alle kookmethoden te gebruiken, vooral met vacuüm, ideaal voor het maken van topkwaliteit jam en confituren, waarmee het product op 60°C en in veel kortere tijd kan worden gekookt, zodat de organoleptische eigenschappen, de smaak, het aroma en de kleur van het gebruikte fruit behouden blijven, zonder toevoeging van pectine of suiker. Het maakt ook het steriliseren van plantaardige voedingsmiddelen van elke soort mogelijk, mits ze in geschikte voedselverpakkingen zijn verpakt, en om te koken met stoom, in water of in elke andere vloeistof tot 100°C.
JOLLYCHEF - COMPUTERGESTUURD UNIVERSEEL SYSTEEM VOOR HET KOKEN EN STERILISEREN VAN VOEDSEL

JOLLYCHEF - COMPUTERGESTUURD UNIVERSEEL SYSTEEM VOOR HET KOKEN EN STERILISEREN VAN VOEDSEL

JOLLYCHEF beschikt over een enkele pan voor het koken en steriliseren van voedsel. Het maakt het ook mogelijk om plantaardige voedingsmiddelen van welke aard dan ook te steriliseren, mits ze in geschikte voedselcontainers zijn verpakt, en om te koken met stoom, in water of in een andere vloeistof tot 100°C. Het biedt een touchscreen bedieningspaneel met smart control functie, waarmee het mogelijk is om de installatie te controleren en op elk moment en overal met de installatie te interageren.
BV150 - COMPUTERGECONTROLLEERD SYSTEEM VOOR HET KOKEN EN VACUÜMCONCENTREREN VAN VOEDSEL.

BV150 - COMPUTERGECONTROLLEERD SYSTEEM VOOR HET KOKEN EN VACUÜMCONCENTREREN VAN VOEDSEL.

BV50 beschikt over een enkele kuip die bijna alle kookmethoden mogelijk maakt, vooral met vacuüm, ideaal voor het maken van topkwaliteit jam en confituren. Dit stelt ons in staat om het product op 60°C te koken in een veel kortere tijd, waardoor de organoleptische eigenschappen, de smaak, het aroma en de kleur van het gebruikte fruit behouden blijven, zonder toevoeging van pectine of suiker. Het maakt ook het steriliseren van plantaardige voedingsmiddelen van elke soort mogelijk, mits ze in geschikte voedselverpakkingen zijn verpakt, en om te koken met stoom, in water of elke andere vloeistof tot 100°C. Het biedt een touchscreen bedieningspaneel met smart control functie, waarmee de installatie kan worden gecontroleerd en op elk moment en overal mee kan worden gecommuniceerd.
TRUFFELKALIBRATOR - MACHINE VOOR TRUFFELKALIBRATIE

TRUFFELKALIBRATOR - MACHINE VOOR TRUFFELKALIBRATIE

DE TRUFFELCALIBRATOR IS VOLLEDIG GEMAAKT VAN RVS AISI 304. HET IS EEN IDEALE MACHINE VOOR DE CALIBRATIE VAN TRUFFELS: HET STELT IN STAAT OM DE VERSCHILLENDE GROOTTEN VAN TRUFFELS OP BASIS VAN HUN AFMETINGEN TE SCHEDULEREN. ZODRA DE CALIBRATIE EN DE SCHEDULERING VAN DE TRUFFELS OP AFMETINGEN IS VOLTOOID, IS HET PRODUCT KLAAR VOOR DE VOLGENDE VERWERKING EN TRANSFORMATIE.
BM30TOP - COMPUTERGESTUURD UNIVERSEEL SYSTEEM VOOR VACUUMCONCENTRATIE EN STERILISATIE

BM30TOP - COMPUTERGESTUURD UNIVERSEEL SYSTEEM VOOR VACUUMCONCENTRATIE EN STERILISATIE

BM30 TOP maakt het mogelijk om bijna alle kookmethoden te gebruiken, vooral met vacuüm, ideaal voor het maken van topkwaliteit jam en confituur. Dit stelt je in staat om het product bij 60°C te koken en in veel kortere tijd, waardoor de organoleptische eigenschappen, de smaak, het aroma en de kleur van het gebruikte fruit behouden blijven, zonder toevoeging van pectine of suiker. Het maakt ook het steriliseren van plantaardige voedingsmiddelen van elke soort mogelijk, mits ze in geschikte voedselverpakkingen zijn verpakt, en om te koken met stoom, in water of in elke andere vloeistof tot 135°C. Het biedt een touchscreen bedieningspaneel met een slimme controlefunctie, waarmee je de installatie kunt controleren en op elk moment en overal met de installatie kunt interageren.
TRUFFELWASMACHINE - Roestvrijstalen machine voor het wassen van truffels

TRUFFELWASMACHINE - Roestvrijstalen machine voor het wassen van truffels

DE TRUFFELWASMASCHINE MAAKT HET MOGELIJK OM HET PRODUCT NAASTIG TE WASSEN ZONDER HET OP ENIGE WIJZE TE BESCHADIGEN. NA DE INVOERING VAN DE TRUFFEL IN DE BAK EN HET VULLEN VAN DE TANK MET WATER, WORDT DE WASCYCLUS STARTEN. TERWIJL DE BAK DRAAIT, WORDT HET PRODUCT BEHANDELD MET EEN REEKS WATERSTRALEN EN PERFECT GEWASSEN. EEN TRANSPARANTE PLEXIGLASSEN DEKSEL MAAKT HET MOGELIJK OM HET PRODUCT TIJDENS HET WASSEN TE BEKIJKEN. DANKZIJ DE FILTER EN DE RECIRCULATIEPOMP WORDT EEN AANZIENLIJKE WATERBESPARING EN EEN EFFECTIEVE WASSEN VAN HET PRODUCT GARANDEERD, AANGEZIEN IN DE TWEEDE FASE HET WATER VAN HET NET WORDT GEBRUIKT. BOVENDIEN ZAL DE OVERLOOP DE EVENTUELE UITSTROOM VAN OVERTOLLIG WATER TOELATEN. AAN HET EINDE KAN DE AFNEEMBARE BAK MET HET PRODUCT ERIN DOOR DE OPERATOR WORDEN UITGETROKKEN, WAARBIJ HET VUIL WATER WORDT VERWIJDERD VIA EEN SPECIALE AFVOERKRAAN, WAARDOOR DE SANIFICATIE KAN WORDEN VOORTGEZET. STANDAARDMODEL: WASSEN VAN 3/5 KG PRODUCT; OP AANVRAAG ZIJN ER OOK TANKEN MET EEN HOGERE CAPACITEIT BESCHIKBAAR.
BM50TOP - COMPUTERGESTUURD UNIVERSEEL SYSTEEM VOOR VACUUMCONCENTRATIE EN STERILISATIE

BM50TOP - COMPUTERGESTUURD UNIVERSEEL SYSTEEM VOOR VACUUMCONCENTRATIE EN STERILISATIE

BM50 TOP beschikt over een enkele pan voor het koken en steriliseren van voedsel. Het biedt een touchscreen bedieningspaneel met smart control functie, waarmee het mogelijk is om de installatie te controleren en op elk moment en overal met de installatie te interageren. Het maakt het mogelijk om bijna alle kookmethoden te gebruiken, vooral met vacuüm, ideaal voor het maken van topkwaliteit jam en confituur, waarmee het product op 60°C en in veel kortere tijd kan worden gekookt, zodat de organoleptische eigenschappen, de smaak, het aroma en de kleur van het gebruikte fruit behouden blijven, zonder toevoeging van pectine of suiker. Het maakt ook het steriliseren van plantaardige voedingsmiddelen van elke soort mogelijk, mits ze in geschikte voedselverpakkingen zijn verpakt, en om te koken met stoom, in water of in elke andere vloeistof tot 135°C.