Beschrijving: Himalaya roze zoutblokken. Ingrediënten: 100% Himalaya zout - kristalzout. Gebruik: Himalaya roze zoutblokken zijn geschikt voor menselijke consumptie of als decoratie in bijvoorbeeld een zoutkamer of zoutgrot.
Sel Spécial Volaille
Beschrijving: Breng een vleugje exotisme en lekkernij aan uw gevogeltegerechten met onze Sel Spécial Volaille. Deze unieke mix combineert het grof zout van Île de Ré, met de hand geoogst, met zorgvuldig geselecteerde specerijen en kruiden om de smaken van uw recepten te versterken. Perfect voor kip, kalkoen, eend en vele andere gerechten, biedt het een explosie van evenwichtige en delicate smaken.
Ingrediënten:
Grof zout van Île de Ré (100% natuurlijk)
Curry
Sjalotten
Uien
Verpakking: Zak van 250g
Toepassingen:
Kruiden: Breng direct aan op de gevogelte na het koken voor een laatste smaaktoets.
Marinades: Meng het zout met een beetje olie en laat de gevogelte marineren voor een intensere en geurige smaak.
Afwerking: Strooi lichtjes over de gerechten om de smaken te versterken en een exotische en aromatische toets toe te voegen.
Referentie:SELVRACVOLAILLE250
Grapefruit-vanille scrub 160 gr verfrist en hydrateert de huid met extracten van grapefruit en vanille, terwijl het zachtjes over je huid wrijft met zeezoutkorrels voor een zachte uitstraling. Het heeft ook een aangename geur van grapefruit en vanille.
SKU:31662
Himalayazout is het puurste en gezondste zout op aarde. Het komt uit één plek: het oostelijke Himalaya-gebergte in Pakistan. Het heeft een kleur die varieert van wit tot lichtroze en donkerrood. Het is miljoenen jaren geleden ontstaan door het opdrogen van oceanen, en de voorraden bevinden zich op een diepte van 400-600 meter onder het aardoppervlak. Himalayazout is schoner en gezonder dan traditioneel keukenzout, dat we dagelijks gebruiken. Het bevat een reeks macro- en micro-elementen. Vivio Himalayazout is verkrijgbaar in twee varianten: fijn en korrelig. Fijn Himalayazout wordt vaker gebruikt dan korrelig zout in de keuken, voor het op smaak brengen van gerechten. Korrelige zout heeft dezelfde toepassing, maar is ook geschikt voor baden. In dat geval moet je ongeveer 10 g zout per 1 liter water aan het bad toevoegen. Na een zoutbad wordt een rustperiode van een half uur aanbevolen. Onderzoek toont aan dat we te veel zout consumeren. Het is aanwezig in de meeste producten die we gedurende de dag gebruiken: in conserven, vleeswaren, worst.
Himalaya-zout is een zout dat wordt gewonnen uit mijnen gelegen in de voetheuvels van de Himalaya.
Het resultaat van de verdamping van een zee miljoenen jaren geleden, is Himalaya-zout een product dat is bewaard gebleven van alle vervuiling, een uitzonderlijk product dat in de tijd is bevroren.
De smaak is milder dan die van zeezout en de roze kleur maakt het tot een keuze-ingrediënt. Het vermogen om niet te vochtig te worden, maakt het gemakkelijk te gebruiken in zoutmolens.
De rijke mineralen samenstelling is zijn belangrijkste deugd. Dit zout is namelijk zeer weinig bewerkt.
Himalaya-zout staat ook bekend om zijn voedende eigenschappen voor de huid wanneer het wordt aangebracht als scrub.
Netto gewicht: 50 g
Oorsprong: Pakistan
▪ Himalaya roze zout van Pripravka - SUPER PUUR! Bevat 3 keer minder onoplosbare verontreinigingen! Heeft een lichtroze, bijna transparante kleur en bevat tot 0,25% onoplosbare verontreinigingen, terwijl de wettelijke limiet - 0,85% (DSTU 3583: 2015) is.
▪ 100% natuurlijk, gewonnen zonder warmte en chemische behandeling.
▪ Bevat geen antiklontermiddelen en bleekmiddelen, die schadelijk kunnen zijn voor de menselijke gezondheid, in tegenstelling tot tafelzout.
▪ Himalaya roze zout van Pripravka voldoet aan de eisen van onoplosbare verontreinigingen volgens de internationale kwaliteitsnorm (CODEX STAN 150-1985).
▪ Een unieke bron van meer dan 25 nuttige sporenelementen: ijzer (Fe), kalium (K), calcium (Ca), magnesium (Mg), jodium (I). Pripravka was op eigen initiatief de eerste in Oekraïne die de inhoud van sporenelementen in Himalaya roze zout in een geaccrediteerd laboratorium heeft gecontroleerd en bevestigd.
▪ Doypack met een handige zip-lock die je in staat stelt de versheid van de producten te behouden door ze te beschermen tegen de omgeving.
GOURMETPRODUCT
Kruidenmix bereid met fleur de sel en specerijenmix
Ingrediënten: Fleur de sel (90%), specerijenmix (10%): (roze peper, hibiscus en gerookte paprikapoeder).
Aanbevelingen: Perfect voor het op smaak brengen van zeevruchten, carpaccio, cocktailsaus, octopus a la gallega, vlees en vis.
Voedingsinformatie per 100 g: Energiewaarde: 121 Kj/29 Kcal. Vetten: 1,2 g, waarvan verzadigd: 0,2 g. Koolhydraten: 2,0 g, waarvan suikers: 0,9 g. Eiwitten: 1,4 g. Zout: 84,9 g.
Cilindrische zoutstrooier van 100% recyclebaar karton van 100 g.
De genezende krachten van zoutbaden worden tot op de dag van vandaag gewaardeerd, dankzij goed gedocumenteerde gezondheidsvoordelen door de oude Grieken. En bij het kiezen van een zout om in te weken, is de pure Himalayazoutvariant de beste keuze!
Omdat Himalayazout zo rijk is aan mineralen... om precies te zijn 84 mineralen... helpt het weken in zoutwater om beschadigde huid te verzachten en te herstellen en bevordert het de celvernieuwing. En met een extra beetje Olijfolie, Jojoba, Avondprimula en andere basisoliën, voedt en hydrateert het de huid.
We zijn echter niet gestopt bij alleen dat en hebben veel pure essentiële oliën en gedroogde bloemen toegevoegd om die ultieme aromatherapie-badervaring te creëren.
Koop Himalaya Badzoutmengsels in bulk om het lichaam te ontspannen, energie te geven en je geest te verhelderen en geweldige verkopen te creëren.
Een uitgebalanceerde mix van fijn gemalen zout en gedroogd fucuspoeder, bedoeld voor dagelijks gebruik in plaats van traditioneel zout. Het bevat geen smaakversterkers, chemische toevoegingen en gluten. Het vervangen van traditioneel zout door ons Zeewierzout zal de smaak van voedsel helderder maken, de hoeveelheid natrium die je consumeert verminderen, helpen het kalium-natrium evenwicht van het lichaam te herstellen en een tekort aan jodium aan te vullen. Het is raadzaam om voedsel direct voor het eten te zouten. Dit helpt om de maximale hoeveelheid micro- en macro-elementen die in zeewier aanwezig zijn te behouden.
Gewicht: 100 g
Oorspronkelijk uit de Camargue, is het Sel du Diable aangekomen bij de zoutproducenten van het Île de Ré en is het hernoemd naar Sel Fou. Sindsdien heeft de bekendheid zich verspreid tot het Witte Land, waar de zoutboeren het hebben omarmd. Het geeft een krachtige boost aan uw grillgerechten en zorgt voor een mooie koperen kleur en een sterke smaak aan uw geroosterde kippen.
SKU:SGDD250
Dit is de 2 kg variant van tafelzout, geproduceerd door het malen in een stenen molen, met een fijne structuur. De jodiumgehalte is verhoogd door extra jodium toe te voegen. Het is gemaakt van 100% natuurlijk bronwaterzout en geproduceerd in serietypische vijvers zonder raffinage. Omdat het niet geraffineerd is, bevat het geen chemische stoffen zoals vochtbestrijders en witmakers. Het bevat 84 verschillende mineralen die gunstig zijn voor de menselijke gezondheid, zoals lithium, vanadium, ijzer, magnesium en calcium. Het percentage onoplosbare stoffen is 0.
Speciaal voor gebruik in whirlpools en massagebaden
250 g en 1000 g blikken leverbaar
Het zout van de Dode Zee bevat talrijke mineralen en sporenelementen. Deze en de parfumoliën hebben een weldadige ontspannende werking tijdens het baden. Een genot voor lichaam en geest. Het opent de poriën en helpt het lichaam schadelijke stoffen af te voeren. Het heeft een bijzonder verzachtende werking bij huidproblemen zoals psoriasis en eczeem.
14 verschillende geuren en effecten:
Pepermunt - Bevrijdend
De pepermunt bevrijdt de luchtwegen, helpt bij hoofdpijn en spanningen.
Seringen - Bloemig-zacht
De bloemig-zachte, ongeëvenaarde geur van seringen wekt de lentekriebels op.
Citroen - Versterkend
De geur van citroen geeft lichtheid en frisheid en heeft een versterkende werking op het hele organisme.
Hyacint - Liefelijk
De hyacint verspreidt een liefelijke geur en maakt open voor het onzichtbare en onverklaarbare.
Eucalyptus - Motiverend
Eucalyptus ondersteunt en activeert de ademhaling, is motiverend...
De traditionele combinatie van selderijzaad en zeezout wordt gebruikt in tomatensap of een Bloody Mary, maar het heeft veel meer te bieden. Het kan je salades op smaak brengen (de onmisbare zout voor Caesar-salade!), je soepen, vis of waarom niet maïs (?). Het helpt de hoeveelheid zout te verminderen, omdat selderij al natrium bevat.
Safraanstempels 0,5 g.
Glazen buis, afgesloten met een schroefdop.
Gouden medaille op de Parijse Landbouwbeurs.
Eerste categorie volgens ISO-norm 3632-2
Gewicht: 1 g
Oorsprong Himalaya kristalzout
Dit kristalzout komt uit het zoutgebied in Pakistan. Het zoutgebied behoort geologisch, maar niet geografisch, tot het Himalaya-massief. Himalaya kristalzout is een natuurlijk tafelzout dat ongeveer 250 miljoen jaar oud is. Zout zonder chemische toevoegingen en fluxen dat op dezelfde manier wordt gewonnen als honderden jaren geleden.
Himalaya kristalzout is meer dan 250 miljoen jaar geleden gevormd tijdens het verdwijnen van de oorspronkelijke oceaan. Het wordt met de hand geoogst op de Tibetaanse hoogvlakten. Zout uit de Himalaya werd vroeger "zout van de koning" genoemd omdat het zeer hoogwaardige zout alleen aan de lokale aristocratie werd verkocht. De roze kleur komt van de mineralen die het zout heeft opgenomen, zoals natriumchloride, magnesium en calcium.
Dit Himalaya zout is fijn kristalzout dat ongeraffineerd is en nog steeds alle goede eigenschappen heeft die zout bezit. De meeste zouten die op de markt beschikbaar zijn, zijn verwerkt, wat heeft geleid tot het verlies van...
De perzikzout scrub reinigt zachtjes dode huidcellen, maakt de huid glad en voedt en revitaliseert de huid dankzij de perzikextracten in de formule.
SKU:30610
Scrub met grapefruit en vanillezout 160 gr verfrist en hydrateert de huid met extracten van grapefruit en vanille, terwijl het de huid zachtjes masseert met korrels van zeezout voor een gladde uitstraling. Het verspreidt bovendien een aangename geur van grapefruit en vanille.
SKU:31662
Beschrijving: Het Dode Zeezout is van de allerbeste kwaliteit en 100% puur natuur. Zonder kunstmatige toevoegingen en met een vochtgehalte van maximaal 2%. De geologische en klimatologische omstandigheden zijn bij dit zout vrijwel uniek. De Dode Zee ligt in een kom ongeveer 400 meter onder zeeniveau. Er heersen temperaturen van 40°C, er valt nauwelijks neerslag en de lucht is helder en absoluut vrij van verontreinigingen. Aanbevelingen voor gebruik: Dode Zeezout is geschikt voor veelzijdig gebruik in de keuken. Bijzonderheid: 100% puur natuur, handmatig opnieuw gereinigd! Smaak: Zeer intense smaak Gerechten: Geschikt voor alle vis-, vlees- en groentegerechten. Overigens: Dode Zeezout kan ook uitstekend als badzout worden gebruikt! Wij wensen u een heerlijke ontspanning!
"Herkomst en winning
Dit natuurzuivere tafelzout wordt geproduceerd aan de kusten van de Middellandse Zee. De zoutziederijen bevinden zich in grote natuurparken of natuurreservaten, weg van industrie en grote steden. Het zeewater wordt via eeuwenoude kanalen, gekanaliseerd naar de zoutmoerassen.
Wind en zon verhogen geleidelijk de zout concentratie. Het zout begint te kristalliseren en zinkt naar de bodem van de zoutziederij. Vervolgens wordt het zout geoogst met speciaal gereedschap. Na de winning wordt het zout gedroogd en gezeefd in verschillende korrelgroottes.
Het Middellands zeezout is een zuiver natuurlijk product, vrij van chemicaliën en additieven. Vandaag de dag vindt de zoutwinning nog steeds plaats volgens de eeuwenoude tradities in mediterrane zoutmoerassen. De wingebieden zijn toevluchtsoorden voor dieren en vormen een belangrijke habitat voor vele bedreigde vogel- en plantensoorten. Hier levert commercialisering van de winning van zeezouten nu …"
"Geschiedenis
De Dode Zee is het diepste meer ter wereld. Het ligt tussen Israël en Jordanië en wordt begrensd door de Jordaanvallei in het noorden en de Wadi Araba in het zuiden. Het meer ligt in een vallei op 429 meter onder de zeespiegel, waardoor de kust van de Dode Zee het laagste landgebied op aarde is. Met een gemiddelde dagtemperatuur van 40 graden valt er vrijwel geen neerslag en de lucht is helder en vrij van smog en verontreinigende stoffen.
De Dode Zee wordt dood genoemd vanwege het hoge zoutgehalte, waardoor in het water levende organismen niet kunnen leven. Dit hoge zoutgehalte maakt baden in de Dode Zee een heilzame activiteit voor mensen met huidproblemen. Het zoute water heeft een therapeutische werking op de huid, het haar en de nagels. De Dode Zee blijft elk jaar zinken, er is steeds minder water in de Dode Zee. Er blijven grote gebieden over die bijna alleen nog maar zout zijn. Dit zout wordt vrijwel uitgesneden en vervolgens verhandeld als badz…"
"Herkomst en winning
Dit natuurzuivere tafelzout wordt geproduceerd aan de kusten van de Middellandse Zee. De zoutziederijen bevinden zich in grote natuurparken of natuurreservaten, weg van industrie en grote steden. Het zeewater wordt via eeuwenoude kanalen, gekanaliseerd naar de zoutmoerassen.
Wind en zon verhogen geleidelijk de zout concentratie. Het zout begint te kristalliseren en zinkt naar de bodem van de zoutziederij. Vervolgens wordt het zout geoogst met speciaal gereedschap. Na de winning wordt het zout gedroogd en gezeefd in verschillende korrelgroottes.
Het Middellands zeezout is een zuiver natuurlijk product, vrij van chemicaliën en additieven. Vandaag de dag vindt de zoutwinning nog steeds plaats volgens de eeuwenoude tradities in mediterrane zoutmoerassen. De wingebieden zijn toevluchtsoorden voor dieren en vormen een belangrijke habitat voor vele bedreigde vogel- en plantensoorten. Hier levert commercialisering van de winning van zeezouten nu …"