Bij CROVAY NATURAL SOLUTIONS bieden we een breed scala aan hoogwaardige granen, ideaal voor zowel menselijke consumptie als diverse industriële toepassingen. Deze veelzijdige natuurlijke ingrediënten zijn een fundamenteel onderdeel geworden in een groot aantal sectoren.
Granen voor Menselijke Consumptie
Volle granen en natuurlijk verwerkte granen zijn een voedzame en gezonde keuze in de voeding. Enkele van de meest populaire zijn: Tarwe: Bron van eiwitten, vezels en mineralen, gebruikt in de productie van brood, pasta's en gebakken producten.
Soja-meel is een voedingsrijk product dat is afgeleid van de extractie van sojaolie. Beroemd om zijn hoge eiwitgehalte, is soja-meel een essentieel onderdeel in de veeteelt en dient het als primaire voeding voor vee. Om de kwaliteit en houdbaarheid te waarborgen, verpakken we soja-meel met behulp van voedselveilige materialen die het beschermen tegen vocht, stof en bacteriën, waardoor bederf wordt voorkomen. Zonder enige vervalsing biedt soja-meel een lange houdbaarheid en blijft het een betrouwbare eiwitbron voor verschillende toepassingen. Bij EG zijn we toegewijd aan het leveren van topkwaliteit soja-meel aan onze klanten, waarbij we aan hun eisen voldoen met uitmuntendheid. Plaats vandaag nog uw bestelling en profiteer van de voedingswaarde.
Beschrijving :
De boekweit (Fagopyrum esculentum), ook wel bekend als "zwarte tarwe", is een eenjarige plant die afkomstig is uit Azië. In tegenstelling tot traditionele granen behoort het niet tot de grassen, maar tot de polygonaceae. Dit geeft het unieke voedingskenmerken, zoals de afwezigheid van gluten. De boekweitkorrels zijn klein, driehoekig en omhuld met een bruine tot zwarte schil die een witte noot omringt. Wij verbouwen onze boekweit onder optimale omstandigheden om een stabiele kwaliteit en een hoge voedingswaarde te garanderen.
Oorsprong : Oekraïne.