Koffie is een drank die wordt verkregen uit de geroosterde zaden van de koffieplant, een tropische struik die behoort tot het geslacht Coffea. De twee meest voorkomende gekweekte soorten zijn Coffea arabica (arabica koffie) en Coffea canephora (robusta koffie). De drank wordt wereldwijd gewaardeerd om zijn rijke smaak en stimulerende effect, voornamelijk te danken aan de cafeïne.
Turkse Koffie en Volautomatische Turkse Koffiemachine - Turkse Koffiemachines - BAYINER A.S. is de eerste fabrikant van Turkse Koffiemachines in TURKIJE sinds 1995 en Theemachines sinds 1983.
Onze koffiemachines en theemachines zijn allemaal voor professioneel gebruik. Een daarvan heet “CAYSET” en de andere “FINCANDA”.
We leveren met FINCANDA Koffiemachines aan bedrijven zoals Starbucks, Café Nero, Mado, Ozsut, Pelit, Alacati Muhallebicisi, Turkcell, Mavi Jeans, enz. in Turkije.
In principe verkopen we onze koffie- en theemachines niet; we verkopen onze koffie/thee en geven onze machines in consignatie of we rekenen een specifiek bedrag per kopje aan.
We ondertekenen een contract voor de jaarlijkse hoeveelheid per machine. Voor het geven van consignatie van de machine willen we een garantiebewijs tot de hoeveelheid van uw machine.
Voordeel van ons systeem is dat u de machines online kunt controleren via een GSM-systeem en ze kunt beheren. U kunt directe informatie krijgen over de hoeveelheden die de machines hebben geproduceerd, enz.
BEAN ME UP™ – De handmatige koffiemolen voor onweerstaanbare, versgemalen koffie.
Als winnaar van de GOOD DESIGN™ award in 2015, is BEAN ME UP™ de nieuwe generatie in koffiemalen dankzij het unieke ergonomische ontwerp en het geavanceerde keramische maalmechanisme. De koffiebonen kunnen nu 3 tot 5 keer sneller worden gemalen dan met andere mechanische molens. Eenvoudige bediening en continu instelbare maalgraad zijn verdere hoogtepunten van deze koffiemolen.
Hoogtepunten vulkamer capaciteit (koffiebonen): 30g / 1oz
verzamelkamer capaciteit (gemalen koffie): 60g / 2oz
3-5 keer sneller malen in vergelijking met andere molens
keramische molen – geen metaalachtige smaak
continu instelbare maalgraad van fijn (espresso) tot grof (cold brew)
eenvormigheid in korrelgrootte
keramische onderdelen kunnen worden gedemonteerd voor eenvoudige reiniging
beschikbaar in zwart en rood
roestvrijstalen as, ABS behuizing, siliconen knoppen, handvat ZAK chroom plating
gepatenteerd ontwerp
Verpakking 1 BEAN ME UP™ / geschenkdoos
4 dozen / master carton
7...
Onze koffiepakken zijn uitstekend geschikt om de aroma's van uw vers gebrande koffie te behouden.
Door de hoge barrièrefunctie van de 3-laags folie is de verpakking volledig licht- en luchtdicht. De zakken zijn beschikbaar als klassieke zijvouwzak, staande zak en blokbodemzak met/zonder aroma beschermventiel. In ons standaardassortiment vindt u veel verschillende maten en kleuren. Uiteraard kunnen we de zakken ook tot 8-kleuren bedrukt aanbieden volgens uw wensen. Een op maat gemaakte productie is al mogelijk vanaf 15.000 zakken.
De oploskoffie van Caffè Giordano is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde mengsels van Arabica- en Robusta-koffie, en biedt een hoogwaardig product met een intense aroma en een uitstekende opbrengst. Deze koffie is perfect voor wie op zoek is naar een snelle en praktische oplossing om op elk moment en op elke plaats van kwaliteitskoffie te genieten. De combinatie van koffie, melk en suiker in de 3-in-1 mix maakt van elke kop een complete en bevredigende smaakervaring.
Beschikbaar in verpakkingen van 20 sticks van 1,7 g of in een PET-pot van 100/200 g, is de oploskoffie van Caffè Giordano ideaal voor wie thuis of op kantoor van hoogwaardige koffie wil genieten. De zorgvuldige selectie van de bonen en het mengproces garandeert een product van uitmuntendheid, dat elke koffiepauze kan omtoveren tot een speciaal moment. Met de oploskoffie van Caffè Giordano is de kunst van de Napolitaanse koffie altijd binnen handbereik.
Regio: Temanggung, dit geeft de geografische oorsprong van de koffie aan.
Type: Robusta, dit geeft de variëteit van de koffie aan.
Proces: Natuurlijk, dit geeft de verwerkingsmethode aan die is gebruikt om de koffiebonen na de oogst te behandelen.
Vochtigheidsniveau: 11%-12%, dit geeft de hoeveelheid water aan die na de verwerking in de koffiebonen achterblijft. In dit geval is de koffie natuurlijk in de zon gedroogd.
Schermgrootte: 16-18, dit verwijst naar de grootte van de koffiebonen die zijn gesorteerd op basis van hun diameter.
Kwaliteit 1 (standaard 0-11): dit geeft het kwaliteitsniveau van de koffie aan, waarbij kwaliteit 1 het hoogste mogelijke kwaliteitsniveau is. Het getal tussen haakjes geeft het maximale aantal defecten aan dat per pond koffie is toegestaan.
Zrnková konopná káva se vyrábí z jemně pražené obilné kávy a nejkvalitnější konopné mouky. Důležité je, že pochází z ekologických konopných farem. Jde o produkt bez kofeinu, který si může bez obav vychutnat doslova každý.
Způsob přípravy: 3-4 čajové lžičky konopné kávy zalijte 1 litrem vroucí vody. Kávu nejprve vaříme 5 minut a poté přefiltrujeme. Teprve poté je nápoj připraven ke konzumaci.
Kapacita:250g
Koffiewitmaker / Satro Creamer
voor koffiemachines, koffieautomaten
Satro Creamer is een veelzijdige, melkvrije koffiewitmaker gemaakt van plantaardige vetten voor een hoge witkracht en een romige consistentie.
Wij leveren graag aan uw bedrijf.
( Coffea Robusta & Arabica seed extract )
Onze assortiment van koffie-extracten is rijk en gevarieerd. Het biedt een scala aan verschillende koffiesmaken, afkomstig van geselecteerde oorsprongen en mengsels (Arabica of Robusta), met diverse brandingsgraden, om de creatie van authentieke koffiesmaken mogelijk te maken:
- Extractie met vluchtige oplosmiddelen: concrete en absolute koffie-extracten.
- Extractie met ethylalcohol: oléoresines en koffie-extracten van verschillende concentraties.
- Zachte extractie met ethylalcohol: koffie-infusies.
- Alcoholische distillatie: koffie-alcoholaten.
REF. 0082
DESCRIPTIE VAN HET PRODUCT
Oploskoffie.
Dit product is gemaakt van Arabica-koffiebonen uit drie oorsprongen: Brazilië, Colombia en Kenia. De combinatie zorgt voor een zachte (Brazilië), aromatische (Colombia) en romige (Kenia) smaak in de juiste verhoudingen.
BELANGRIJKSTE Kenmerk
Het vriesdroogproces behoudt maximaal het aroma en de organoleptische eigenschappen van de koffiebonen. De combinatie van de SIMAT-vriesdroogkoffie met een van de melkvarianten uit ons assortiment is de beste keuze voor het maken van de beste cortados en koffies met melk.
DOSIS
0,8-1,2 g./100 ml.
DIENSTEN PER KG. ONGEVEER.
909.
VERPAKKING
Eenheid: 0,250 kg | Eenheden/doos: 10 | Kg/doos: 2,5 | Kg/pallet: 112,5 (nationaal) – 202,5 (internationaal).
Geroosterde koffie verwijst naar groene koffiebonen die een verwarmingsproces hebben ondergaan om hun kenmerkende aroma's, smaken en kleuren te ontwikkelen. Het roosteren transformeert de chemische verbindingen in de bonen, waardoor de complexe smaakprofielen ontstaan die gewaardeerd worden in gezette koffie.
Groene koffiebonen verwijzen naar ongebrande koffiebonen, die worden gewonnen uit koffievruchten. Deze bonen behouden hun natuurlijke groene kleur en oorspronkelijke chemische eigenschappen, waaronder een hoog gehalte aan chlorogeenzuren, die gedeeltelijk worden afgebroken tijdens het branden. Groene koffiebonen worden gebruikt voor thuisbranden, de bereiding van voedingssupplementen en soms voor infusies.
De koffie uit Afrika verwijst naar de koffiebonen die in verschillende regio's van het Afrikaanse continent worden verbouwd, bekend om het produceren van enkele van de meest onderscheidende en hoogwaardige koffies ter wereld. De belangrijkste koffieproducerende landen in Afrika zijn Ethiopië, Kenia, Rwanda, Oeganda en Tanzania.
Gemalen koffie in verpakkingen verwijst naar koffiebonen die zijn gemalen en verpakt in luchtdichte verpakkingen, klaar voor gebruik om dranken te bereiden. Dit praktische formaat is populair bij consumenten en professionals, en biedt een snelle en effectieve oplossing om te genieten van kwaliteitskoffie zonder dat er een koffiemolen nodig is.