Producten voor groene irish tweed (3)

Technische Textiel

Technische Textiel

Onze moderne machinepool stelt ons in staat om een breed scala aan driedimensionale, technische pluche stoffen te produceren in verschillende hoogtes, garens en vezelmengsels. U profiteert van onze jarenlange ervaring in diverse toepassingen, van verfrollers en schoonmaakpluche tot pluche voor textielwasinstallaties of individuele oplossingen. We gebruiken een breed scala aan natuurlijke en synthetische vezels, waardoor we voor elke toepassing een geschikte oplossing kunnen vinden. Uiteraard bieden we ook pluisvrije producten aan. Naast onze beproefde basiskwaliteiten ontwikkelen we ook individuele oplossingen voor schurende en niet-schurende schoonmaakpluche. We kunnen pluche stoffen op maat produceren die aan uw behoeften voldoen, met een verscheidenheid aan garens, vezelmengsels en coatings. Dit omvat ook schoonmaakpluche voor gebruik in volledig automatische reinigingssystemen. We maken bijzonder slijtvast pluche voor textielwasinstallaties, die speciaal zijn ontwikkeld voor gebruik in natte of droge.
Peterselie 4mm std

Peterselie 4mm std

Peterselie 4mm STD is een gedroogde, grofgehakte peterselie met een frisse, groene smaak. Het wordt vaak gebruikt als garnering en kruiden voor soepen, salades en sauzen.
Peterselie (20g) - Kruiden

Peterselie (20g) - Kruiden

Peterselie is heerlijk fris, aromatisch kruidig en heeft een licht bittere toets. Vaak wordt peterselie ook gebruikt, gewoon om gerechten te verfijnen en te garneren. Het is een alleskunner, vooral in de Nederlandse en Franse keuken. Het aroma van peterselie wordt gekenmerkt door een frisse kruidenmix met een pittige, nootachtige toets. Bladeren en stelen bevatten zelfs meer vitamine C dan citrusvruchten. Taboulé uit het Oosten, Provençaals pistou, Frankfurter groene sauzen – van het voormalige eenvoudige soepkruid is een internationaal geliefde specerij ontstaan. Peterselie geeft bijna alle hartige gerechten een uitgebalanceerde basis smaak. Koude gerechten zoals salades, eieren, rauwkost en dips op basis van kwark, roomkaas of yoghurt krijgen met wat peterselie een kruidig-frisse afwerking. Maar ook warme gerechten zoals lichte sauzen, visbereidingen, gevogelte en vullingen voor braadstukken laten