Voor verwachtingen die voldoen aan de behoeften van de Gastronomie, gericht op Banketbakkerij, IJs, Bakkerij, Chocolade, geïnspireerd door knowhow voor internationale ontwikkeling. Er zijn meer dan 100 variëteiten van vanillebomen, maar slechts 3 grote geven aromatische peulen.
Pompona: minder dan 1% van de wereldproductie, hun aroma's zijn niet erg populair voor voedseltoepassingen. Aanwezig in Mexico, PNG, Costa Rica, Guyana...
Planifolia: meer dan 95% van de wereldproductie, velen zeggen dat "het het aroma van Vanille is". Enige variëteit die is gevestigd in Madagaskar, maar ook in Mexico, PNG, India, Comoren...
Tahitensis: voortgekomen uit een kruising tussen de Planifolia en Pompona variëteiten, zijn ze voornamelijk bekend uit Tahiti of PNG.
Het is dankzij onze kennis en knowhow dat we de beste variëteiten van Vanille hebben samengebracht om u een assortiment van gevarieerde en uitzonderlijke Vanillebonen aan te bieden.