Producten voor giveaudan-smaken (6)

NATUURLIJK VANILLE AROMA

NATUURLIJK VANILLE AROMA

Wij bieden vanille met ontelbare facetten. Houten, kruidige, romige noten en vele andere profielen om nieuwe culinaire horizonten te verkennen door een heerlijke en warme toets toe te voegen.
Rode Gravitatie Wijn

Rode Gravitatie Wijn

AOP VENTOUX 40% Syrah 30% Grenache noir 30% Carignan
Vanille-extracten

Vanille-extracten

(Vanilla Planifolia bean extract) De extractie van vanille is de belangrijkste activiteit van Gazignaire; vanille is het favoriete ingrediënt in agrovoedingsformuleringen. Door de jaren heen hebben we een assortiment van vanille-extracten ontwikkeld die de organoleptische specificiteiten van elke botanische variëteit en oorsprong van peulen respecteren en verheffen (vanilla planifolia Madagascar, vanilla planifolia Mexico, vanilla tahitensis, enz.). Een veilige en duurzame keten: Een betrouwbare, veilige en verantwoorde bevoorrading die een gecertificeerde oorsprong garandeert, een gecontroleerde kwaliteit en een volledige traceerbaarheid van de verwerkte peulen tot de extracten. Een partnerschap met lokale teams voor de selectie van de beste kwaliteiten van vanillepeulen. Een kwaliteitscontrole die de oorsprong en de zuiverheid van onze Bourbon Madagascar vanille-extracten authenticeert. Voortdurende informatie over de wereldwijde vanillemarkt en de evolutie ervan. Transparantie en kennisdeling met de aromatische diensten van onze klanten. Vanille assortiment De verschillende technologieën, extractieprocessen, distillatie en assemblage die op de locaties van de groep worden beheerst, maken van Gazignaire een partner voor al uw vanilleprojecten: Extractie met vluchtige oplosmiddelen: vanilleconcretes en -absoluten. Extractie met ethylalcohol: vanille-oleoresines (10X, 20X, 30X). Zachte extractie met ethylalcohol: vanille-infusies (1X, 2X, 3X, enz.) Alcoholische distillatie: vanille-alcoholaten. Hydrodistillatie: vanillewaters. Biologische certificering beschikbaar voor al onze extracten. Onze aromatiserende (geconcentreerde) bereidingen worden vervolgens gebruikt voor de vervaardiging van extracten op vloeibare, poeder- of pasta-ondersteuning, om te voldoen aan de verschillende toepassingen van alle aromatische en agrovoedingsindustrieën: op maat gemaakte vanille-extracten in termen van organoleptische profielen, concentraties, oplosbaarheden, texturen, enz. Vloeibare vanille-extracten Vanillepoeder-extracten Natuurlijke vanille-aroma's Vanillepasta's Vanille-suikers Pure vanillepoeder (gemalen en gedebacteriseerd op aanvraag) Uitgeputte vanillepoeder (gemalen en gedebacteriseerd op aanvraag) Vanillebonen
Fruitige Cognac-Likeuren

Fruitige Cognac-Likeuren

Onze likeuren zijn gemaakt van natuurlijke fruitaroma's en Cognac, die minimaal 2 jaar in vaten rijpt, waardoor een harmonieuze combinatie van fruit en alcohol ontstaat. We hebben zes verfijnde smaken ontwikkeld: Abrikoos, Peer, Sinaasappel, Framboos, Amandel en Koffie.
Assortiment van Azijnen en Dressings

Assortiment van Azijnen en Dressings

Pittig of zoetzuur, onze 4 biologische azijnen geven krachtige aroma's vrij. Ze worden aangevuld met een kant-en-klare biologische biphasische dressing.
Volle melk - gezoet

Volle melk - gezoet

Mini tube van 60g lekkernij. Ook verkrijgbaar in een doos van 12 mini tubes. En wat zit erin? Volle melk, suiker, natuurlijke vanille-aroma. Allergenen onder de loep Melk. Goed bewaren is niet moeilijk Gecondenseerde zoete melk in een tube is 1 jaar houdbaar voor opening en 3 weken in de koelkast na opening. Tube en dop: weggooien bij het huishoudelijk afval.