Wij bieden vanille met ontelbare facetten. Houten, kruidige, romige noten en vele andere profielen om nieuwe culinaire horizonten te verkennen door een heerlijke en warme toets toe te voegen.
De naam boter is gereserveerd voor producten zonder plantaardige vetmengsels met een specifieke melkvetgehalte - minimaal 82% (niet meer dan 16% water en 2% droge magere melk). Het wordt gemaakt door verse of gefermenteerde room of melk te karnen, om het botervet van de karnemelk te scheiden. Het product is rijk aan de vitamines A, D, K.
Voorgeformde voedselzakken zijn beschikbaar in verschillende materialen, elk met een andere kwaliteit afhankelijk van het product en de verpakkingsapplicatie.
Papieren voedselverpakkingen, papieren zakken, plastic wegwerpproductzakken of ecologische verpakkingen met verschillende soorten verlijming afhankelijk van het product, tegen zeer concurrerende prijzen!
(Vanilla Planifolia bean extract)
De extractie van vanille is de belangrijkste activiteit van Gazignaire; vanille is het favoriete ingrediënt in agrovoedingsformuleringen. Door de jaren heen hebben we een assortiment van vanille-extracten ontwikkeld die de organoleptische specificiteiten van elke botanische variëteit en oorsprong van peulen respecteren en verheffen (vanilla planifolia Madagascar, vanilla planifolia Mexico, vanilla tahitensis, enz.).
Een veilige en duurzame keten: Een betrouwbare, veilige en verantwoorde bevoorrading die een gecertificeerde oorsprong garandeert, een gecontroleerde kwaliteit en een volledige traceerbaarheid van de verwerkte peulen tot de extracten.
Een partnerschap met lokale teams voor de selectie van de beste kwaliteiten van vanillepeulen.
Een kwaliteitscontrole die de oorsprong en de zuiverheid van onze Bourbon Madagascar vanille-extracten authenticeert.
Voortdurende informatie over de wereldwijde vanillemarkt en de evolutie ervan.
Transparantie en kennisdeling met de aromatische diensten van onze klanten.
Vanille assortiment
De verschillende technologieën, extractieprocessen, distillatie en assemblage die op de locaties van de groep worden beheerst, maken van Gazignaire een partner voor al uw vanilleprojecten: Extractie met vluchtige oplosmiddelen: vanilleconcretes en -absoluten.
Extractie met ethylalcohol: vanille-oleoresines (10X, 20X, 30X).
Zachte extractie met ethylalcohol: vanille-infusies (1X, 2X, 3X, enz.)
Alcoholische distillatie: vanille-alcoholaten.
Hydrodistillatie: vanillewaters.
Biologische certificering beschikbaar voor al onze extracten.
Onze aromatiserende (geconcentreerde) bereidingen worden vervolgens gebruikt voor de vervaardiging van extracten op vloeibare, poeder- of pasta-ondersteuning, om te voldoen aan de verschillende toepassingen van alle aromatische en agrovoedingsindustrieën: op maat gemaakte vanille-extracten in termen van organoleptische profielen, concentraties, oplosbaarheden, texturen, enz.
Vloeibare vanille-extracten
Vanillepoeder-extracten
Natuurlijke vanille-aroma's
Vanillepasta's
Vanille-suikers
Pure vanillepoeder (gemalen en gedebacteriseerd op aanvraag)
Uitgeputte vanillepoeder (gemalen en gedebacteriseerd op aanvraag)
Vanillebonen
Uit 0,5 liter haalt u 10 liter kant-en-klare limonade. De concentraten worden in Denemarken geproduceerd door een toonaangevende Scandinavische drankenfabrikant voor Happy-Mix.
Uit 0,5 liter haalt u 10 liter kant-en-klare limonade. Altijd vers, doe een smaaktest. De concentraten worden in Denemarken geproduceerd voor Happy-Mix door een toonaangevende Scandinavische drankenfabrikant.
In 1502 werd een kopje chocolade met vanille aan Christoffel Columbus gepresenteerd door de lokale heerser - als een teken van grote eer. Later veranderde deze grote eer voor de Azteken in een grote tribuut, die in dezelfde vanille werd betaald.
Gebruik voor
Gebruik voor bakken, warme en koude dranken, decoratie van dessertgerechten.
Voedingswaarde per 100 gr.
Eiwitten (g / 100g)… 27,4
Vetten (g / 100g)… 1,2
Koolhydraten (g / 100g)… 4,0
Energiewaarde (kcal / 100g)… 247
Wij kunnen u samengestelde specerijen voor charcuterie aanbieden.
Maar ook:
Bourbon vanillepeulen
Bourbon vanillebonen
Bourbon vanillepoeder
Bourbon vanille-extract
Tahiti vanillepeulen
Pittig of zoetzuur, onze 4 biologische azijnen geven krachtige aroma's vrij. Ze worden aangevuld met een kant-en-klare biologische biphasische dressing.
Vroeger moest brood zo lang mogelijk bewaard worden, en werd het zachter gemaakt met verse tomaten of met wat de aarde verder bood. Het was een andere tijd. Tegenwoordig is bruschetta het favoriete voorgerecht, de favoriete aanvulling voor een borrel met vrienden. En wij, bij Casa Di Cecco, hebben alleen de beste bruschetta voor u bereid, door de beste groenten en paddenstoelen te selecteren, zodat u alleen nog maar hoeft te kiezen. Een beetje brood, geroosterd of niet, een glas (goede) wijn en je bent klaar. Of je nu van pittig houdt, van paddenstoelen, of van de intense smaak van paprika's, het maakt niet uit, want er is voor ieder wat wils. Salute!
Voor verwachtingen die voldoen aan de behoeften van de Gastronomie, gericht op Banketbakkerij, IJs, Bakkerij, Chocolade, geïnspireerd door knowhow voor internationale ontwikkeling. Er zijn meer dan 100 variëteiten van vanillebomen, maar slechts 3 grote geven aromatische peulen.
Pompona: minder dan 1% van de wereldproductie, hun aroma's zijn niet erg populair voor voedseltoepassingen. Aanwezig in Mexico, PNG, Costa Rica, Guyana...
Planifolia: meer dan 95% van de wereldproductie, velen zeggen dat "het het aroma van Vanille is". Enige variëteit die is gevestigd in Madagaskar, maar ook in Mexico, PNG, India, Comoren...
Tahitensis: voortgekomen uit een kruising tussen de Planifolia en Pompona variëteiten, zijn ze voornamelijk bekend uit Tahiti of PNG.
Het is dankzij onze kennis en knowhow dat we de beste variëteiten van Vanille hebben samengebracht om u een assortiment van gevarieerde en uitzonderlijke Vanillebonen aan te bieden.
Mini tube van 60g lekkernij. Ook verkrijgbaar in een doos van 12 mini tubes.
En wat zit erin?
Volle melk, suiker, natuurlijke vanille-aroma.
Allergenen onder de loep
Melk.
Goed bewaren is niet moeilijk
Gecondenseerde zoete melk in een tube is 1 jaar houdbaar voor opening en 3 weken in de koelkast na opening.
Tube en dop: weggooien bij het huishoudelijk afval.
Colona Mayonaise saus in fles met schenktuit
Configuratie per pakket: 12x950ml
Configuratie per pallet: 108 pakketten/pallet
Bewaring: Kamertemperatuur