De spiritueux: Wat kunnen we nog zeggen over deze geweldige Japanse Single Malt die nog niet is gezegd?! Yoichi is een kleine wonder van harmonie met een perfect gebalanceerd profiel, verrijkt met een lichte en fijne asachtige turf. De textuur is vol, soepel en aroma's van citrus, specerijen (vanille, nootmuskaat, kruidnagel, peper) en gedroogd fruit (hazelnoot) vermengen zich subtiel met zoute tonen die onmiddellijk de wens oproepen om opnieuw te proeven. Een zeer klassieke whisky die elke whiskyliefhebber absoluut moet kennen!
Het huis: Geboren in 1894 in een familie van sakeproducenten, wordt Masataka Taketsuru vandaag de dag beschouwd als de vader van de Japanse whisky. Na een opleiding als chemicus wordt hij in 1918 aangenomen door de firma Settsu Shuzo, die hem naar Schotland stuurt voor zijn opleiding. Masataka raakt gepassioneerd door whisky en besluit zijn leven eraan te wijden.
Type: Whisky Single Malt
Inhoud: 70cl
Alcoholpercentage: 45%
Beschikbaar in gedroogde gember of gemberpoeder, deze specerij zal uw visgerechten perfect aanvullen en zal ook uw vlees- of grillbereidingen verheffen.
Ontdek onze 100% natuurlijke gember verpakt in hersluitbare luchtdichte zakken:
Gember is een plant die groeit in tropische landen. In Madagaskar wordt het gekweekt in het oosten van het land. Van dezelfde familie als kurkuma, is het de wortel, het rhizoom, dat we consumeren. Zodra de wortel geel is geworden, wordt deze geoogst, schoongemaakt en vervolgens gedroogd. Dit proces zorgt ervoor dat gember langer bewaard kan worden, terwijl de voedingskwaliteiten behouden blijven.
Gewicht: 250 g
Hoeveelheid: 125g, 200g, 250g, 500g, 1kg
Vorm: Gemberpoeder, Gedroogde gember