Producten voor ginja shot (8)

Top Gin 40% Vol

Top Gin 40% Vol

Gin is een sterke drank die wordt verkregen door neutrale alcohol te aromatiseren met jeneverbes en andere specerijen (engelwortel, koriander, gember, dille...) De persoonlijke touch van Olivier is het toevoegen van citroen en Génépy. Daarom de naam "Gin des Sommets" en ja, in de Zuidelijke Alpen hebben we ook onze regionale gin! De gins waren oorspronkelijk Brits of Nederlands. Te consumeren puur met een paar ijsblokjes of op crushed ice of in een bekende long drink zoals de Gin Fizz en de Gin tonic. Deze twee cocktails zijn gecreëerd door de Engelse marine tijdens hun vele reizen.
GIN

GIN

natuurlijke kruiden, jeneverbes, granen, gember, absint, citroenschil en sinaasappelschil. Elke kruid wordt onafhankelijk van elkaar gedistilleerd en vervolgens koud samengevoegd na een rustperiode van 24 uur. Deze techniek maakt het mogelijk om het maximale aan aroma's te extraheren en te behouden. 70 cl
Rode Gravitatie Wijn

Rode Gravitatie Wijn

AOP VENTOUX 40% Syrah 30% Grenache noir 30% Carignan
Nikka - Single Malt Whisky - Yoichi

Nikka - Single Malt Whisky - Yoichi

De spiritueux: Wat kunnen we nog zeggen over deze geweldige Japanse Single Malt die nog niet is gezegd?! Yoichi is een kleine wonder van harmonie met een perfect gebalanceerd profiel, verrijkt met een lichte en fijne asachtige turf. De textuur is vol, soepel en aroma's van citrus, specerijen (vanille, nootmuskaat, kruidnagel, peper) en gedroogd fruit (hazelnoot) vermengen zich subtiel met zoute tonen die onmiddellijk de wens oproepen om opnieuw te proeven. Een zeer klassieke whisky die elke whiskyliefhebber absoluut moet kennen! Het huis: Geboren in 1894 in een familie van sakeproducenten, wordt Masataka Taketsuru vandaag de dag beschouwd als de vader van de Japanse whisky. Na een opleiding als chemicus wordt hij in 1918 aangenomen door de firma Settsu Shuzo, die hem naar Schotland stuurt voor zijn opleiding. Masataka raakt gepassioneerd door whisky en besluit zijn leven eraan te wijden. Type: Whisky Single Malt Inhoud: 70cl Alcoholpercentage: 45%
HE Gember

HE Gember

{"Origine":"Noord- en zuidoost Madagascar","Indications":{"1":"Dyspepsie, winderigheid, indigestie, aërocolie, gebrek aan eetlust, constipatie","2":"Gewrichtspijn en reuma","3":"Impotentie","4":"Candidose"},"Nom latin":"Zingiber officinale","Partie distillée":"Rhizoom"}
Madagaskar Gember

Madagaskar Gember

Beschikbaar in gedroogde gember of gemberpoeder, deze specerij zal uw visgerechten perfect aanvullen en zal ook uw vlees- of grillbereidingen verheffen. Ontdek onze 100% natuurlijke gember verpakt in hersluitbare luchtdichte zakken: Gember is een plant die groeit in tropische landen. In Madagaskar wordt het gekweekt in het oosten van het land. Van dezelfde familie als kurkuma, is het de wortel, het rhizoom, dat we consumeren. Zodra de wortel geel is geworden, wordt deze geoogst, schoongemaakt en vervolgens gedroogd. Dit proces zorgt ervoor dat gember langer bewaard kan worden, terwijl de voedingskwaliteiten behouden blijven. Gewicht: 250 g Hoeveelheid: 125g, 200g, 250g, 500g, 1kg Vorm: Gemberpoeder, Gedroogde gember
Bevroren Cocktail

Bevroren Cocktail

Bevroren Cocktail
INFUSIE Mama

INFUSIE Mama

Aarzel niet om ons om huisblends te vragen om de smaak in de kop te verzachten. WATERTEMPERATUUR: 100° C ZETTIJD: 10 tot 15 minuten