Wilt u een op maat gemaakte cocktail?
Bent u een horecagelegenheid en wilt u een signature cocktail?
Bent u een distilleerderij en wilt u een cocktail verkopen die met uw producten is gemaakt?
Of wilt u genieten van uw favoriete cocktail voor uw evenementen?
Niets is eenvoudiger, laat het ons maar doen!
Premier gin rose in Frankrijk
Gemaakt in Corrèze
Distillatie in een koperen ketel van het type charentais
Ingrediënten:
Neutrale alcohol, jeneverbes, koriander, engelwortel, Jamaicaanse peper, kardemom, gember, koriander, cassia
Maceraat van hibiscus
Formaat: 50cl.
Alcoholpercentage: 41,50 % vol.
De kleur van de gin, verkregen door de maceratie van gedroogde hibiscus aan het einde van het productieproces, biedt een extra visuele ervaring.
Versie 50CL van de Negroni, herzien door MXO :
- Ambachtelijke Franse gin
- Infusie van rozemarijn en Timut-peper
- Rode Pineau des Charentes
- Bittere sinaasappellikeur
Voor zijn Negroni-recept combineert MXO een premium ambachtelijke gin met huisgemaakte bitter/fruitige likeur en rode Pineau des Charentes. De gin wordt voorafgaand geïnfuseerd met rozemarijn voor frisheid en Timut-peper die kracht en citrusaroma's toevoegt.
Alcoholpercentage: 22%
Ideale dranken voor zakelijke cadeaus
Stijl: Fris en krachtig, met een vleugje bitterheid
Kleur: Robijnrood
Neus: Fris en peperig
Mond: Subtiele mix van jeneverbes, bittere sinaasappel en rode vrucht. Een kruidige afdronk.
NEAT COCKTAIL, een Franse producent van ambachtelijk gemixte, kant-en-klare premium cocktails, biedt u de mogelijkheid om hoogwaardige cocktails te serveren zonder zorgen over materiaal, bevoorrading, opslag en knowhow. Onze cocktails worden ambachtelijk gemixt in onze faciliteiten in de regio Ile-de-France. Onze grondstoffen worden met de grootste zorg geselecteerd en komen uitsluitend van Franse bedrijven. Wij willen u het volgende bieden: - uitzonderlijke producten, - een merk dat is bedacht door ondernemers uit de bar-, restaurant- en hotelbranche, - eenvoudige en speelse toepassing. Ons productassortiment omvat een breed scala aan smaken en biedt uw onderneming een echt voordeel ten opzichte van de concurrentie. Let op: overmatig alcoholgebruik is schadelijk voor uw gezondheid, geniet met mate.
Een originele gastronomische gin zonder smaak
Gemaakt in Frankrijk - Charente - Spirits Valley
Distillatie in een stoomketel
Ingrediënten:
Neutrale alcohol, jeneverbes, koriander, engelwortel, groene kardemom, citroen
Maceraat van Indiase zwarte thee met sinaasappel, appel, amandel, kaneel
Formaat: 50cl.
Alcoholpercentage: 40 % vol.
Samenwerking met Arnaud Bachelin, oprichter van Thé-Ritoires, een internationaal erkende thee-expert die een referentiewerk over deze drank heeft gepubliceerd (L’heure de veri-thé bij uitgeverij Baker Street) en waarvan de liefhebbers van over de hele wereld zich verdringen in zijn theesalon, gelegen in het hart van Saint-Germain in Parijs.
Premier old tom gin rozen in Frankrijk
Gemaakt in Corrèze
Distillatie in een koperen ketel van het type charentais
Ingrediënten :
Neutrale alcohol, jeneverbes, koriander, engelwortel, Jamaicaanse peper, kardemom, gember, koriander, cassia, suikersiroop
Maceraat van hibiscus
Formaat : 50cl.
Alcoholpercentage : 40 %vol.
Een Old Tom Gin is de elegantie van een gin met een extra vleugje zoetheid. Onze Old Tom Gin is gebaseerd op de productie van Gin Balbine Spirits, met een klein extraatje: een vleugje zoetheid door een snufje suiker. En de kleur, die vooral door de hibiscus wordt toegevoegd, zorgt voor een extra visuele ervaring.
Herontdek de geest van de Piña Colada in deze elegante variant van deze zonnige cocktail. Een kokoslikeur en een Franse ananassiroop worden verheven door een duo van rum.
NOTA BENE :
De beroemde piraat Roberto Cofresi was de pionier van de Piña Colada om te delen, maar ook volgens de legende de uitvinder ervan. Hij produceerde inderdaad liters van deze cocktail om zijn bemanning te enthousiasmeren.
Profiel : Verleidelijk, subtiel, zoet en fruitig.
Alcoholpercentage : 14,6% alc
Ingrediënten :
Rum van Maison Ferrand
Agrarische rum
Franse kokoslikeur
Kokoswater
Franse ananassiroop
Zelfgemaakte zuurmaker
Feestelijke cocktail afkomstig uit Cuba. Onze versie is gemaakt met een mix van rum, verzoet met biologische agavesiroop uit Mexico.
LET OP :
Voor Hemingway was "drinken een manier om de dag af te sluiten", en als het bovendien met een Daïquiri is, is het nog beter.
Profiel : Harmonieus, fris, lichte zuurheid
Alcoholpercentage : 17 %
Rum van Maison Ferrand
Agrarische rum
Biologische agavesiroop
Zuurmaker gemaakt door ons