natuurlijke kruiden, jeneverbes, granen, gember, absint,
citroenschil en sinaasappelschil.
Elke kruid wordt onafhankelijk van elkaar gedistilleerd en vervolgens koud samengevoegd na een rustperiode van 24 uur. Deze techniek maakt het mogelijk om het maximale aan aroma's te extraheren en te behouden.
70 cl
Gin is een sterke drank die wordt verkregen door neutrale alcohol te aromatiseren met jeneverbes en andere specerijen (engelwortel, koriander, gember, dille...)
De persoonlijke touch van Olivier is het toevoegen van citroen en Génépy.
Daarom de naam "Gin des Sommets" en ja, in de Zuidelijke Alpen hebben we ook onze regionale gin!
De gins waren oorspronkelijk Brits of Nederlands.
Te consumeren puur met een paar ijsblokjes of op crushed ice of in een bekende long drink zoals de Gin Fizz en de Gin tonic.
Deze twee cocktails zijn gecreëerd door de Engelse marine tijdens hun vele reizen.
Wilt u een op maat gemaakte cocktail?
Bent u een horecagelegenheid en wilt u een signature cocktail?
Bent u een distilleerderij en wilt u een cocktail verkopen die met uw producten is gemaakt?
Of wilt u genieten van uw favoriete cocktail voor uw evenementen?
Niets is eenvoudiger, laat het ons maar doen!
NEAT COCKTAIL, een Franse producent van ambachtelijk gemixte, kant-en-klare premium cocktails, biedt u de mogelijkheid om hoogwaardige cocktails te serveren zonder zorgen over materiaal, bevoorrading, opslag en knowhow. Onze cocktails worden ambachtelijk gemixt in onze faciliteiten in de regio Ile-de-France. Onze grondstoffen worden met de grootste zorg geselecteerd en komen uitsluitend van Franse bedrijven. Wij willen u het volgende bieden: - uitzonderlijke producten, - een merk dat is bedacht door ondernemers uit de bar-, restaurant- en hotelbranche, - eenvoudige en speelse toepassing. Ons productassortiment omvat een breed scala aan smaken en biedt uw onderneming een echt voordeel ten opzichte van de concurrentie. Let op: overmatig alcoholgebruik is schadelijk voor uw gezondheid, geniet met mate.
Herontdek de geest van de Piña Colada in deze elegante variant van deze zonnige cocktail. Een kokoslikeur en een Franse ananassiroop worden verheven door een duo van rum.
NOTA BENE :
De beroemde piraat Roberto Cofresi was de pionier van de Piña Colada om te delen, maar ook volgens de legende de uitvinder ervan. Hij produceerde inderdaad liters van deze cocktail om zijn bemanning te enthousiasmeren.
Profiel : Verleidelijk, subtiel, zoet en fruitig.
Alcoholpercentage : 14,6% alc
Ingrediënten :
Rum van Maison Ferrand
Agrarische rum
Franse kokoslikeur
Kokoswater
Franse ananassiroop
Zelfgemaakte zuurmaker
Feestelijke cocktail afkomstig uit Cuba. Onze versie is gemaakt met een mix van rum, verzoet met biologische agavesiroop uit Mexico.
LET OP :
Voor Hemingway was "drinken een manier om de dag af te sluiten", en als het bovendien met een Daïquiri is, is het nog beter.
Profiel : Harmonieus, fris, lichte zuurheid
Alcoholpercentage : 17 %
Rum van Maison Ferrand
Agrarische rum
Biologische agavesiroop
Zuurmaker gemaakt door ons