Producten voor geproefd cudell lda (5)

VERSE CASSOULET UIT CASTELNAUDARY MET EENDENCONFIT - VERS

VERSE CASSOULET UIT CASTELNAUDARY MET EENDENCONFIT - VERS

Traditionele ovenbereiding: verwijder de beschermfolie en verwarm uw oven voor op 7/240°C. Verlaag vervolgens de temperatuur van de oven naar 5/150°C (th. 5) om uw "cassole" in te schieten voor: 20 minuten voor een formaat van 1 portie 45 minuten voor een formaat van 2 porties 1 uur en 15 minuten voor een formaat van 4 porties
Cébette

Cébette

De cébette staat bekend om zijn smakelijke smaak, die zowel geschikt is voor zomerse salades als voor heerlijke warme gerechten, en wordt gekenmerkt door een uitgesproken smaak en geur. De cébette wordt regelmatig verward met de lente-ui, terwijl het een heel andere variant is. Deze plant onderscheidt zich namelijk door zijn onderontwikkelde bol, die een langwerpige vorm heeft aangenomen en daardoor met zijn stengel kan worden verward. Ten slotte is deze plant eetbaar in de lente, de zomer en de herfst (van mei tot oktober).
Schoongemaakte inktvisbuizen - Cephalopodensortiment

Schoongemaakte inktvisbuizen - Cephalopodensortiment

1 zakje inktvisbuizen, knoflook, ui, vulling (vlees of vis naar keuze), zout, peper, peterselie, tomatensaus, olijfolie, "aioli" en witte wijn. Wij raden aan om uw inktvisbuizen onder water te ontdooien net voor uw bereiding. Vul de buizen met de vulling naar keuze en sluit het uiteinde van de buis met een tandenstoker. Fruit de knoflook, ui en peterselie. Voeg de tomatensaus en witte wijn toe. Voeg de gevulde buizen toe en laat 25 tot 35 minuten op laag vuur sudderen. Op het moment van serveren, meng de aioli door de saus. Serveer met pasta of rijst.
EENDENCRACKERS - PÂTÉS

EENDENCRACKERS - PÂTÉS

De eendenfritons volgens het Perigord-recept worden gemaakt van eendenvlees, eendenvet en knoflookpulp voor een klassieke en krachtige smaak. Serveer ze koud voor meer smaak, bij voorkeur op toast als aperitief of tijdens de maaltijd, in een salade.
Paneerze inktvisfrieten - Chef's Tapas

Paneerze inktvisfrieten - Chef's Tapas

Plaats het bevroren product in een royale hoeveelheid zeer hete olie en frituur gedurende 3 tot 4 minuten. Warm serveren. Het gebruik van een magnetron wordt niet aanbevolen.