Met een licht pittige en warme smaak geeft gember een aangename geur aan gerechten.
Gebruik van Gember in de keuken:
*Gember in hartige gerechten:
Gember past goed bij alle soorten vlees, vis, schaaldieren, groenten (zoals courgettes), marinades en saladedressings...
*Gember in zoete gerechten:
Gember past goed bij fruit, op taarten, jam, fruitsalades, gebakken fruit, compotes, thee...
De voordelen van Gember:
Sterke antioxidantwerking, Ontstekingsremmende eigenschappen, Verlicht spijsverteringsproblemen, Bevordert de cardiovasculaire gezondheid, Zeer laag in calorieën.
Beschikbaar in gedroogde gember of gemberpoeder, deze specerij zal uw visgerechten perfect aanvullen en zal ook uw vlees- of grillbereidingen verheffen.
Ontdek onze 100% natuurlijke gember verpakt in hersluitbare luchtdichte zakken:
Gember is een plant die groeit in tropische landen. In Madagaskar wordt het gekweekt in het oosten van het land. Van dezelfde familie als kurkuma, is het de wortel, het rhizoom, dat we consumeren. Zodra de wortel geel is geworden, wordt deze geoogst, schoongemaakt en vervolgens gedroogd. Dit proces zorgt ervoor dat gember langer bewaard kan worden, terwijl de voedingskwaliteiten behouden blijven.
Gewicht: 250 g
Hoeveelheid: 125g, 200g, 250g, 500g, 1kg
Vorm: Gemberpoeder, Gedroogde gember