Methylhesperidine is een natuurlijke verbinding in de klasse van flavanone glycosiden. In de natuur komt het het meest voor in citrusvruchten, samen met de niet-gemethyleerde tegenhanger - hesperidine. Net als hesperidine werd het voor het eerst geïsoleerd uit Citrus limon.sp.
Cat. Nr:NST-10-128
CAS:11013-97-1
Zuiverheid:98% (HPLC)
Moleculaire formule:C29H36O15
Moleculair gewicht:624,59
Hesperitine is een natuurlijke verbinding in de klasse van flavonoïde verbindingen. Het is een aglycone versie van het wijdverspreide hesperidine, dat beschikbaar is in verschillende soorten citrusvruchten, met name in Citrus limon. sp.
Cat. Nr: NST-10-120
CAS: 69097-99-0
Zuiverheid: 98% (HPLC)
Moleculaire formule: C16H14O6
Moleculair gewicht: 302,28
Diosmetin is een flavonoïde-verbinding met een breed scala aan biologische activiteiten. Het kan in verschillende bronnen in de natuur worden aangetroffen, maar de grootste natuurlijke overvloed is te vinden in citrusplanten zoals citroen, pompelmoes, sinaasappel, mandarijn, enz.
Cat. Nr:NST-10-70
CAS:520-34-3
Zuiverheid:98% (HPLC)
Moleculaire formule:C16H12O6
Moleculair gewicht:300,26
Neohesperidine is een natuurlijke verbinding in de klasse van flavanone glycosiden. In de natuur, samen met de zeer vergelijkbare hesperidine, is het het meest te vinden in citrusvruchten, maar vooral in Citrus limon.sp.
Cat. Nr:NST-10-127
CAS:13241-33-3
Zuiverheid:98% (HPLC)
Moleculaire formule:C28H34O15
Moleculair gewicht:610,56
Cycloastragenol is uitgebreid bestudeerd vanwege zijn eigenschappen met betrekking tot telomerase-activatie. Telomeren zijn een onderdeel van chromosomen waarvan wetenschappers geloven dat ze verantwoordelijk zijn voor de veroudering van cellen, en cycloastragenol wordt verondersteld waarschijnlijk de rijping van cellen te remmen.
Cat. Nr:NST-10-159
CAS:78574-94-4
Zuiverheid:98% (HPLC)
Moleculaire formule:C30H50O5
Moleculair gewicht:490,72
Pyrroloquinoline quinone is een natuurlijke verbinding. Het is een quinone cofactor voor bacteriële dehydrogenasen. Het kan op verschillende natuurlijke plaatsen worden aangetroffen vanwege de productie door verschillende bacteriën. – van vruchten zoals appels en gefermenteerde sojabonen tot harde grond en menselijke moedermelk.
Cat. Nr:NST-10-74
CAS:72909-34-3
Zuiverheid:98% (HPLC)
Moleculaire formule:C14H6N2O8
Moleculair gewicht:330,21