Producten voor frutela chocolade (23)

Ferrero Rocher

Ferrero Rocher

Ferrero Rocher is een populair en luxueus chocolade merk dat zijn oorsprong in Italië heeft. Het staat bekend om zijn kenmerkende gouden folie verpakking en hazelnootvulling. Elke Ferrero Rocher bestaat uit een hele geroosterde hazelnoot, omhuld met een dunne wafelkorst, gevuld met een romige hazelnoot- en chocolademengsel, en bedekt met melkchocolade en gehakte hazelnoten. De combinatie van texturen en smaken in Ferrero Rocher creëert een heerlijke zintuiglijke ervaring. De knapperige wafelkorst zorgt voor een bevredigende hap, terwijl de zachte en romige vulling in de mond smelt. De geroosterde hazelnoot voegt een nootachtige en licht knapperige element toe, wat de zoetheid van de chocolade aanvult. Ferrero Rocher wordt vaak gepresenteerd in elegante verpakkingen, waardoor het een populaire keuze is voor het geven van cadeaus op speciale gelegenheden. Het luxueuze uiterlijk en de rijke smaak maken het een symbool van verwennerij en verfijning.
Warme Chocolade

Warme Chocolade

Een drankje dat echt naar chocolade smaakt – een eenvoudige en snelle manier om te genieten van een heerlijke kop warme chocolademelk.
Truffels

Truffels

Premium witte en zwarte truffels uit Griekenland
CAPRESE

CAPRESE

Gepasteuriseerd eimengsel, pure chocoladechips, rauwe amandelen, suiker, boter, vetten en plantaardige oliën, amandelmeel, cacaopoeder 22/24%, bakken.
Verse Koffiebonen

Verse Koffiebonen

Verse koffiebonen verwijzen naar koffiebonen die recentelijk zijn gebrand en klaar zijn om gemalen en gezet te worden voor het bereiden van koffie. Deze bonen worden in hun geheel bewaard om hun versheid te behouden en de aroma's en smaken te beschermen tot het moment van malen.
Nutella Chocolade

Nutella Chocolade

Verwen uzelf met de hemelse smaak van Nutella-chocolade, waar dromen van heerlijke zoetheid werkelijkheid worden! Geniet van de fluweelachtige romigheid die u bij elke heerlijke hap zal verbazen. Deze verleidelijke spread is een symfonie van rijke, romige cacao, verrijkt met de fijnste geroosterde hazelnoten, die een ongeëvenaarde smaaksensatie creëert. Dompel uzelf onder in een wereld van pure gelukzaligheid, terwijl de fluweelachtige chocolade uw zintuigen omhult en u in een moment van pure extase laat wegzinken. Nutella-chocolade onthult moeiteloos haar magie, maakt gewone momenten buitengewoon en transformeert elke gelegenheid in een feest van smaak en vreugde.
Donkere Chocolade Sinaasappel

Donkere Chocolade Sinaasappel

Ingrediënten : - Chocolade (cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: sojalecithine, natuurlijke vanille-aroma) - gehydrogeneerde plantaardige oliën - Aroma: natuurlijk sinaasappelaroma - Kan sporen van melk, gluten, eieren, soja en noten bevatten.
DONKER Chocolade - Druppels

DONKER Chocolade - Druppels

DONKER Chocolade Perfect voor het maken van koekjes. INGREDIËNTEN: 0 KAN SPOREN VAN NOTEN, GLUTEN EN MELK BEVATTEN. Bewaren op een koele, droge plaats, tussen 15 en 18 °C.
Hazelnoot Chocolade

Hazelnoot Chocolade

10% Caprylzuur (C8) afgeleid van kokosnoot, anders dan lange keten vetzuren, MCT's (middellange keten triglyceriden) omzeilen volledig het spijsverteringskanaal en gaan rechtstreeks naar de lever voor ketonproductie. Het wordt ook wel 'de glucose van de vetten' genoemd. Er zijn elf verschillende vetzuren in kokosnoot. Vier daarvan zijn MCT's: Caproïnezuur (C6), Caprylzuur (C8), Caprinezuur (C10) en Laurinezuur (C12). C12 is technisch gezien een MCT, maar het lichaam verwerkt het als een langketen vetzuur. Tijdens het vasten of het volgen van een vasten nabootsend dieet zoals een koolhydraatarm of ketogeen dieet, wordt het lichaam katabool (afbraak) en zal het van nature beginnen met het creëren van ketonlichamen in de lever. Er zijn 3 hoofdtypen ketonlichamen. Eerst maakt het lichaam Acetoacetaat (AcAc), vervolgens wordt dit omgezet in Betahydroxybutyraat (BHB) en wanneer er voldoende BHB is, zal de rest exploderen in Aceton, dat we uitademen of urineren. Pure hazelnoten: Zeer rijk aan Vit E Macadamia-olie: Rijk aan Omega 7 (Palmitoleïnezuur) SKU: 5430002193014 waarvan Polyol: 11,2g Energie: 441Kcal, 1846kJ Totaal vet: 39,8g waarvan Verzadigd vet: 20,4g Koolhydraten: 17,4g waarvan Suiker: 5g* Eiwit: 11,9g Zout: 0,0g Vezels: 27,9g Natuurlijke zoetstof combinatie: Thaumatin, Ribose en Erythritol
TRUFFELS CHOCOLADE

TRUFFELS CHOCOLADE

Chocoladetruffels van Belgische chocolade gevuld met een heerlijke smeuïge praliné.
Chocoladecaramel

Chocoladecaramel

Onze chocoladecaramel wordt ambachtelijk gemaakt in onze werkplaats in het noorden van Frankrijk. Deze ultra-luxe versie is ontstaan uit de combinatie van onze smeerbare caramel en 55% pure chocolade. Altijd meer smaken met deze chocoladeversie! Ingrediënten: Boter, Suiker, Room, Pure chocolade 55%
Praline Amandel-Hazelnoot Chocolade Assortiment 180 g - Doos Chocolade

Praline Amandel-Hazelnoot Chocolade Assortiment 180 g - Doos Chocolade

Handgevormde en gevulde eieren met smeltende en knapperige praliné van amandelen en hazelnoten. Bewaar op een droge en koele plaats (18°C) uit de buurt van licht. Gemiddelde voedingswaarden / 100 g, Energiewaarde, 527 kcal, 2204 kJ Vetten, 31,5 daarvan verzadigde vetzuren, 9,4 Koolhydraten, 50,0 daarvan suikers, 47,0 Eiwitten, 8,1 Zout, 0,1 Aantal per doos: 4 Minimale bestelhoeveelheid: 4 Type minimale bestelhoeveelheid: Eenheid per doos SKU: P-PN-A-P Land van fabricage: Frankrijk Pre-order: Ja Best-seller: Nee Personalisatie: Ja Gewicht (lbs): 0.40 Lengte (inches): 9.00 Breedte (inches): 5.00 Hoogte (inches): 20.50
Chocolademousse

Chocolademousse

geklopte boter met een ultra romige en smeltende mousse, de samenstelling is aangepast aan de huid van het gezicht. De chocolademousse zal u zowel qua textuur als samenstelling, de natuurlijke cacao geur of de kleur die uw teint zal verfraaien, verrassen.
Chocolade Canistrelli - 350 Gr

Chocolade Canistrelli - 350 Gr

Traditionele Canistrelli met chocoladestukjes in een zak van 350g. Deze gesneden Corsicaanse koekjes zullen de zoetekauwen blij maken. Gewicht: Zak van 350 gr Ingrediënten: Tarwemeel, Suiker, Zonnebloemolie, Eieren, Anijszaad 2% Bewaring: Bewaren op een droge plaats en uit de warmte Voedingswaarde verklaring per: 100 g Energie: 1953 kJ (465 kcal) Vetten: 18 g Verzadigde vetzuren: 3,3 g Koolhydraten: 69 g waarvan Suikers: 32 g Eiwitten: 6 g Zout: 0,68 g
Cacao-extracten

Cacao-extracten

(Theobroma cacao-extract) Met een historische expertise in de selectie van cacaobonen van oorsprong (Ivoorkust, Venezuela, enz.) ontwikkelen en produceren we complete lijnen van cacao-extracten met aromatische en fysisch-chemische profielen die gericht zijn op de eisen van elke markt. Onze vaardigheden, opgedaan in samenwerking met cacaoproducenten, stellen ons in staat om een gepersonaliseerd antwoord te bieden, aangepast aan de technologische, regelgevende en marketingbeperkingen van de projecten van onze klanten. Extractie met vluchtige oplosmiddelen: concrete en absolute cacao. Extractie met ethylalcohol: oleoresines en cacao-extracten van verschillende concentraties. Zachte extractie met ethylalcohol: cacao-infusies. Alcoholische distillatie: cacao-alcoholaten.
Helva met Cacao

Helva met Cacao

Verpakkingshoeveelheid: 2 x 2000g Artikelnummer: 60050 Grammen: 2000g
Cacao Crunchiella Truffels

Cacao Crunchiella Truffels

De Crunchiella-truffels Recept voor 25 truffels ● 1 pot Crunchiella O Mà! ● 100 g cacaopoeder Vul een siliconenmal met mini-halve bollen met Crunchiella O Mà! Plaats de mal een hele nacht in de vriezer zodat de halve bollen kunnen opstijven. De volgende dag, haal de halve bollen uit de mal en zet ze tegen elkaar. Verwarm met je vingers om de samenvoeging te laten slagen. Rol in het cacaopoeder. Zet in de koelkast voordat je gaat proeven. Laat de verwennerij zijn werk doen...!
Orangettes

Orangettes

Gekonfijte sinaasappelschil bedekt met 70% pure chocolade. Om uitzonderlijke producten aan te bieden, selecteren we de beste grondstoffen. Nettogewicht (G): 100
Gemalen Koffie

Gemalen Koffie

Gemalen koffie "DON ALFONSO" 250g Vacuüm verpakt in een doos Speciale selectie van de beste Arabica en Robusta
Chocolade-ijs

Chocolade-ijs

Onze ijs: PERfect! Profiterend van onze essentie, de melk, hebben we heel recent een nieuw product aan ons aanbod toegevoegd: ijs. Met de naam PERfect. Van melk, 100% nationaal. En van kwaliteit! Zonder kleurstoffen of conserveermiddelen. Romig. Met een zeer natuurlijke en aangename smaak.
Geroosterde koffiebonen

Geroosterde koffiebonen

Geroosterde koffiebonen
Vriesgedroogde Koffie

Vriesgedroogde Koffie

REF. 0082 DESCRIPTIE VAN HET PRODUCT Oploskoffie. Dit product is gemaakt van Arabica-koffiebonen uit drie oorsprongen: Brazilië, Colombia en Kenia. De combinatie zorgt voor een zachte (Brazilië), aromatische (Colombia) en romige (Kenia) smaak in de juiste verhoudingen. BELANGRIJKSTE Kenmerk Het vriesdroogproces behoudt maximaal het aroma en de organoleptische eigenschappen van de koffiebonen. De combinatie van de SIMAT-vriesdroogkoffie met een van de melkvarianten uit ons assortiment is de beste keuze voor het maken van de beste cortados en koffies met melk. DOSIS 0,8-1,2 g./100 ml. DIENSTEN PER KG. ONGEVEER. 909. VERPAKKING Eenheid: 0,250 kg | Eenheden/doos: 10 | Kg/doos: 2,5 | Kg/pallet: 112,5 (nationaal) – 202,5 (internationaal).
Melkchocolade

Melkchocolade

Ingrediënten : - Melkchocolade (suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacaomassa, emulgator: sojalecithine, natuurlijke vanille-aroma) - Gehydrogeneerde plantaardige oliën - Kan sporen van melk, gluten, eieren, soja en noten bevatten.