Producten voor frutela chocolade (11)

DONKER CHOCOLADE 72% ECUADOR VKAOKA 02.38.62.20.97...

DONKER CHOCOLADE 72% ECUADOR VKAOKA 02.38.62.20.97...

Referentie 9990000014781 Deze donkere chocoladepallets met 74% cacao zijn ideaal voor het maken van uw desserts. Deze krachtige donkere chocolade met minimaal 74% cacao is smaakvol en gemakkelijk te doseren en te wegen dankzij de presentatie in de vorm van pallets. Het is perfect voor het bereiden van uw desserts en taarten die een hoge chocolade-inhoud vereisen (smeltend, crème…) Proefadvies Chocolade voor het bakken. Bewaren op een koele en droge plaats, beschermd tegen licht. Ingrediënten Suiker uit suikerriet*, cacaomassa*, cacaoboter* *uit biologische landbouw
DONKER Chocolade - Druppels

DONKER Chocolade - Druppels

DONKER Chocolade Perfect voor het maken van koekjes. INGREDIËNTEN: 0 KAN SPOREN VAN NOTEN, GLUTEN EN MELK BEVATTEN. Bewaren op een koele, droge plaats, tussen 15 en 18 °C.
Chocoladecaramel

Chocoladecaramel

Onze chocoladecaramel wordt ambachtelijk gemaakt in onze werkplaats in het noorden van Frankrijk. Deze ultra-luxe versie is ontstaan uit de combinatie van onze smeerbare caramel en 55% pure chocolade. Altijd meer smaken met deze chocoladeversie! Ingrediënten: Boter, Suiker, Room, Pure chocolade 55%
Cacao

Cacao

Cacao Productcode: 8401 Merk: Vesce Netto gewicht: 20g
Chocolade Fondant Karamels

Chocolade Fondant Karamels

Geniet van onze heerlijke chocolade-karamelpakketjes met CBD.
Praline Amandel-Hazelnoot Chocolade Assortiment 180 g - Doos Chocolade

Praline Amandel-Hazelnoot Chocolade Assortiment 180 g - Doos Chocolade

Handgevormde en gevulde eieren met smeltende en knapperige praliné van amandelen en hazelnoten. Bewaar op een droge en koele plaats (18°C) uit de buurt van licht. Gemiddelde voedingswaarden / 100 g, Energiewaarde, 527 kcal, 2204 kJ Vetten, 31,5 daarvan verzadigde vetzuren, 9,4 Koolhydraten, 50,0 daarvan suikers, 47,0 Eiwitten, 8,1 Zout, 0,1 Aantal per doos: 4 Minimale bestelhoeveelheid: 4 Type minimale bestelhoeveelheid: Eenheid per doos SKU: P-PN-A-P Land van fabricage: Frankrijk Pre-order: Ja Best-seller: Nee Personalisatie: Ja Gewicht (lbs): 0.40 Lengte (inches): 9.00 Breedte (inches): 5.00 Hoogte (inches): 20.50
Chocolademousse

Chocolademousse

geklopte boter met een ultra romige en smeltende mousse, de samenstelling is aangepast aan de huid van het gezicht. De chocolademousse zal u zowel qua textuur als samenstelling, de natuurlijke cacao geur of de kleur die uw teint zal verfraaien, verrassen.
Chocolade Canistrelli - 350 Gr

Chocolade Canistrelli - 350 Gr

Traditionele Canistrelli met chocoladestukjes in een zak van 350g. Deze gesneden Corsicaanse koekjes zullen de zoetekauwen blij maken. Gewicht: Zak van 350 gr Ingrediënten: Tarwemeel, Suiker, Zonnebloemolie, Eieren, Anijszaad 2% Bewaring: Bewaren op een droge plaats en uit de warmte Voedingswaarde verklaring per: 100 g Energie: 1953 kJ (465 kcal) Vetten: 18 g Verzadigde vetzuren: 3,3 g Koolhydraten: 69 g waarvan Suikers: 32 g Eiwitten: 6 g Zout: 0,68 g
Cacao-extracten

Cacao-extracten

(Theobroma cacao-extract) Met een historische expertise in de selectie van cacaobonen van oorsprong (Ivoorkust, Venezuela, enz.) ontwikkelen en produceren we complete lijnen van cacao-extracten met aromatische en fysisch-chemische profielen die gericht zijn op de eisen van elke markt. Onze vaardigheden, opgedaan in samenwerking met cacaoproducenten, stellen ons in staat om een gepersonaliseerd antwoord te bieden, aangepast aan de technologische, regelgevende en marketingbeperkingen van de projecten van onze klanten. Extractie met vluchtige oplosmiddelen: concrete en absolute cacao. Extractie met ethylalcohol: oleoresines en cacao-extracten van verschillende concentraties. Zachte extractie met ethylalcohol: cacao-infusies. Alcoholische distillatie: cacao-alcoholaten.
Cacao Crunchiella Truffels

Cacao Crunchiella Truffels

De Crunchiella-truffels Recept voor 25 truffels ● 1 pot Crunchiella O Mà! ● 100 g cacaopoeder Vul een siliconenmal met mini-halve bollen met Crunchiella O Mà! Plaats de mal een hele nacht in de vriezer zodat de halve bollen kunnen opstijven. De volgende dag, haal de halve bollen uit de mal en zet ze tegen elkaar. Verwarm met je vingers om de samenvoeging te laten slagen. Rol in het cacaopoeder. Zet in de koelkast voordat je gaat proeven. Laat de verwennerij zijn werk doen...!
Orangettes

Orangettes

Gekonfijte sinaasappelschil bedekt met 70% pure chocolade. Om uitzonderlijke producten aan te bieden, selecteren we de beste grondstoffen. Nettogewicht (G): 100