Producten voor frutela chocolade (7)

Verse Koffiebonen

Verse Koffiebonen

Verse koffiebonen verwijzen naar koffiebonen die recentelijk zijn gebrand en klaar zijn om gemalen en gezet te worden voor het bereiden van koffie. Deze bonen worden in hun geheel bewaard om hun versheid te behouden en de aroma's en smaken te beschermen tot het moment van malen.
Donkere Chocolade Sinaasappel

Donkere Chocolade Sinaasappel

Ingrediënten : - Chocolade (cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: sojalecithine, natuurlijke vanille-aroma) - gehydrogeneerde plantaardige oliën - Aroma: natuurlijk sinaasappelaroma - Kan sporen van melk, gluten, eieren, soja en noten bevatten.
Hazelnoot Chocolade

Hazelnoot Chocolade

10% Caprylzuur (C8) afgeleid van kokosnoot, anders dan lange keten vetzuren, MCT's (middellange keten triglyceriden) omzeilen volledig het spijsverteringskanaal en gaan rechtstreeks naar de lever voor ketonproductie. Het wordt ook wel 'de glucose van de vetten' genoemd. Er zijn elf verschillende vetzuren in kokosnoot. Vier daarvan zijn MCT's: Caproïnezuur (C6), Caprylzuur (C8), Caprinezuur (C10) en Laurinezuur (C12). C12 is technisch gezien een MCT, maar het lichaam verwerkt het als een langketen vetzuur. Tijdens het vasten of het volgen van een vasten nabootsend dieet zoals een koolhydraatarm of ketogeen dieet, wordt het lichaam katabool (afbraak) en zal het van nature beginnen met het creëren van ketonlichamen in de lever. Er zijn 3 hoofdtypen ketonlichamen. Eerst maakt het lichaam Acetoacetaat (AcAc), vervolgens wordt dit omgezet in Betahydroxybutyraat (BHB) en wanneer er voldoende BHB is, zal de rest exploderen in Aceton, dat we uitademen of urineren. Pure hazelnoten: Zeer rijk aan Vit E Macadamia-olie: Rijk aan Omega 7 (Palmitoleïnezuur) SKU: 5430002193014 waarvan Polyol: 11,2g Energie: 441Kcal, 1846kJ Totaal vet: 39,8g waarvan Verzadigd vet: 20,4g Koolhydraten: 17,4g waarvan Suiker: 5g* Eiwit: 11,9g Zout: 0,0g Vezels: 27,9g Natuurlijke zoetstof combinatie: Thaumatin, Ribose en Erythritol
TRUFFELS CHOCOLADE

TRUFFELS CHOCOLADE

Chocoladetruffels van Belgische chocolade gevuld met een heerlijke smeuïge praliné.
Bananenchocolade

Bananenchocolade

Ingrediënten: Suiker, cacao 25%, natuurlijke zetmeel, dextrose, volle melkpoeder, zout, guargom [E412], xanthaangom [E415], banaanaroma. Allergenen: Kan sporen van melk, gluten, noten en natuurlijke sulfieten bevatten vanwege de aanwezigheid in het gebied. Selectie: Zak - 500 gr Energie: 406 Kcal / 1716 Kj Voedingswaarden: Per 100g Vetten: 6,9g Waarvan verzadigd: 4,5g Koolhydraten: 79,8g Waarvan suikers: 54,2g Eiwitten: 6,1g Zout: 0,41g
Melkchocolade

Melkchocolade

Ingrediënten : - Melkchocolade (suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacaomassa, emulgator: sojalecithine, natuurlijke vanille-aroma) - Gehydrogeneerde plantaardige oliën - Kan sporen van melk, gluten, eieren, soja en noten bevatten.
Chocolade Karamel

Chocolade Karamel

Ingrediënten: Suiker, cacao 25%, natuurlijke zetmeel, dextrose, volle melkpoeder, karamelaroma 0,8%, zout, guargom [E412], xanthaan gom [E415], natuurlijke karamel, vanilline. Allergenen: Kan sporen van melk, gluten, noten en natuurlijke sulfieten bevatten door aanwezigheid in het gebied. Selectie: Zak - 500 gr Energie: 403 Kcal / 1704 Kj Voedingswaarden: Per 100g Vetten: 5,9g Waarvan verzadigd: 3,6g Koolhydraten: 81,0g Waarvan suikers: 57,9g Eiwitten: 6,4g Zout: 0,51g