Producten voor franse desserts (1)

Hele Fondant

Hele Fondant

Gepasteuriseerde melk en room (herkomst Frankrijk), Zout, Microbieel coagulant, Melkzuurbacteriën en rijpingsculturen, Verstevigingsmiddel: calciumchloride. Annatto Allergenen Melk en melkproducten (inclusief lactose en melkeiwit) Onze producten zijn niet onderworpen aan GMO-labeling in overeenstemming met de verordeningen 1829/2003/EG en 1830/2003/EG. Naleving van de afwezigheid van GMO's tot een drempel van 0,9% in overeenstemming met de Europese verordeningen EG 1829/2003 en 1830/2003. Ionisatieverklaring Wij certificeren, op basis van de garanties en certificaten verkregen van onze leveranciers, dat onze producten, ingrediënten en additieven: niet zijn onderworpen aan ionisatietreatment in overeenstemming met decreet nr. 2001-1097 van 16/11/01. Analyse per:100g Vetten:31.6g Eiwitten:16.3g Suiker (g):0.5 Natrium (mg):1.2g Energie Kcal:351 Energie KJ:1454 Formaat:Rond Gewicht:300g Verpakking:Film op keramische ondergrond Buitenverpakking:Kartonnen doos Opslagtemperatuur:+2°C/+8°C