Verrass je bezoekers met de meest heerlijke desserts! Ontdek de geheimen van de professionals in de keuken in deze blog. Hoe maak je die zachte, slagroom en meringue? Het geheim zit in lachgas. Lachgas bepaalt veel voor de smaak, textuur en houdbaarheid van de room. Door lachgas te combineren met een slagroomspuit, kun je in slechts een paar minuten heerlijke, romige slagroom maken.
WE HEBBEN DE STAPPEN HIERONDER VOOR JE OPGENOMEN:
Verwijder de kop van je slagroomspuit, giet de exacte hoeveelheid room erin die overeenkomt met de grootte, samen met zoetstof of poedersuiker naar smaak, en bevestig de kop weer.
Zoek de N2O-cartridgehouder en draai deze los. Steek de slang van de lachgas slagroomversterker in de cartridgehouder en draai de drukregelaar los om het lachgas vrij te laten. Vul de slagroomspuit. En draai de cartridgehouder weer vast.