Of het nu gaat om olie-marinades, emulsie-marinades, zetmeelmarinades of droge marinades (rub), met of zonder bindmiddelen, onze producten zijn precies afgestemd op de verschillende uitdagingen van het bereiden van vleesproducten, diepvriesproducten en halfafgewerkte convenience-gerechten.
Van exotisch tot klassiek en traditioneel, smaak, uiterlijk en haptiek zijn altijd heerlijk op elkaar afgestemd.
Onze varianten in het kort:
FoxMaro® – olie-marinades
FoxMare® – emulsie-marinades
FoxMadry® – droge marinades
FoxMaris® – zetmeelmarinades
Gloednieuw:
FoxMare marinade met Skyr
Onze vijf fijn afgestemde emulsie-marinades met Skyr bevatten 28% Skyr en zijn beschikbaar voor varkensvlees, rundvlees, gevogelte, vis en groenten. Bovendien is Skyr een zeer goed ingrediënt voor dips.
Het aandeel Skyr zorgt voor een frisse smaak en een extra boost van eiwitten. In combinatie met de emulsie-marinades maakt gefermenteerde Skyr vlees, vis en groenten mals en is het ook laag in calorieën.
De bereiding van stokvis vereist een zorgvuldige selectie van de beste delen om de hoogste kwaliteit te garanderen. Met dit recept hebben wij aan alle complexere stappen gedacht, zodat u alleen nog de bereiding van deze lekkernij en het genot van het proeven ervan hoeft te doen.
Hele kippen zijn een perfecte keuze voor vleesliefhebbers, met een malse textuur en een rijke smaak die uw favoriete gerechten naar een hoger niveau tillen. Deze kippen worden zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en versheid, wat zorgt voor een uitzonderlijke culinaire ervaring. Ze zijn ideaal voor het roosteren, grillen en stoofschotels.
Beschikbaar in verschillende maten, zijn hele kippen ideaal voor zowel professionele als huishoudelijke keukens. Hun praktische verpakking zorgt voor gemakkelijke hantering en optimale conservering. Of u nu een professionele chef bent of een amateurkok, deze hele kippen zijn een onmisbare keuze voor culinaire resultaten van hoge kwaliteit.
IQF (Individueel Snel Bevroren) is een vriesmethode waarmee voedselitems individueel kunnen worden bevroren, zodat ze hun kwaliteit en versheid behouden. Deze techniek wordt vaak gebruikt voor fruit, groenten en zeevruchten, en biedt gemak en een langere houdbaarheid.