Producten voor fisch bits (34)

zeevruchten

zeevruchten

Al onze oesters worden verfijnd in 'claire', deze in de klei gegraven bassins, die tijdens hoge getijden met zeewater worden gevoed.
Hele Sint-Jacobsschelpen

Hele Sint-Jacobsschelpen

Premium sint-jakobsschelpen, zorgvuldig geselecteerd op grootte, versheid en smaak.
Marinades

Marinades

Of het nu gaat om olie-marinades, emulsie-marinades, zetmeelmarinades of droge marinades (rub), met of zonder bindmiddelen, onze producten zijn precies afgestemd op de verschillende uitdagingen van het bereiden van vleesproducten, diepvriesproducten en halfafgewerkte convenience-gerechten. Van exotisch tot klassiek en traditioneel, smaak, uiterlijk en haptiek zijn altijd heerlijk op elkaar afgestemd. Onze varianten in het kort: FoxMaro® – olie-marinades FoxMare® – emulsie-marinades FoxMadry® – droge marinades FoxMaris® – zetmeelmarinades Gloednieuw: FoxMare marinade met Skyr Onze vijf fijn afgestemde emulsie-marinades met Skyr bevatten 28% Skyr en zijn beschikbaar voor varkensvlees, rundvlees, gevogelte, vis en groenten. Bovendien is Skyr een zeer goed ingrediënt voor dips. Het aandeel Skyr zorgt voor een frisse smaak en een extra boost van eiwitten. In combinatie met de emulsie-marinades maakt gefermenteerde Skyr vlees, vis en groenten mals en is het ook laag in calorieën.
Garnalen - Gepeld

Garnalen - Gepeld

IQF & Blok • RPND / RPUD Rauw gepeld – Ontdarmd of niet ontdarmd
Gedroogde Broccoli

Gedroogde Broccoli

GEDROOGDE BROCCOLI Kleur: de kleur van het grondstof Grootte: schilfers van minimaal 5 mm Vochtigheid: niet meer dan 14,0% Samenstelling: broccoli
Bits

Bits

Bits in de profielen Sleuf, Phillips, Pozidriv, Torx, Torx met gat, Zeskant, met kogelkop, XZN, IP, SIT, Robertson, enz. in industriële kwaliteit.
Roodbaars

Roodbaars

Mauritaniëvis, gevangen in Mauritanië, werd vers of bevroren geleverd.
Platte sardine

Platte sardine

Beschikbaar bevroren
Witte Tonijn

Witte Tonijn

Witte tonijn
Witte schelp

Witte schelp

Witte schelp uit Vietnam. Bevroren zak van 2 kilogram, met de grootste zorg geserveerd om de koude keten niet te onderbreken.
Gekraakte tarwe

Gekraakte tarwe

Gekraakte tarwe
Ronde Staven

Ronde Staven

Wij leveren ronde staven van verschillende houtsoorten met diameters van 3,2 tot 30 en 42 mm - in alle lengtes en diktes
Frietjes in Dunne Reepjes

Frietjes in Dunne Reepjes

Probeer onze stroefrietjes, droog en krokant, vol van de intense smaak van echte friet.
Steak snede

Steak snede

Steak Cut zak 2,5 kg
Peeling

Peeling

Levering van granen en peulvruchten in zakken van gewenste maten na volledige schil.
Bevroren heek

Bevroren heek

Ôkéanos is een expert aan uw zijde om u de beste inkoopservice voor zeevruchten te bieden.
Artisjokken

Artisjokken

Of bodems of kwarten, Frosty Foods biedt hoge kwaliteitsnormen voor alle soorten verwerkte artisjokken, afgestemd op de voorkeuren van de consument. Bewaar bevroren onder -18° C Verpakkingssoorten 400 gram 10 kilo 2,5 kilo 10 kilo Soorten Bodems Kwarten
Roodbaars

Roodbaars

RODE SNAPPER - ROOD PORGY - BESUGO LATIJNSE NAAM: PAGRUS PAGRUS 10 KG CARTONS HERKOMST ARGENTINIË
Dikke Banaan

Dikke Banaan

<19% CBG | 1 & 2 g Aroma: Sprankelende Citroen
Rijst

Rijst

Het zonovergoten en waterrijke land is ideaal voor de teelt van dit uitstekende voedsel. Rijst is een van de gezondste en populairste graansoorten, rijk aan eiwitten, koolhydraten en vitamine B. We hebben deze Griekse middellange rijst met grote zorg geselecteerd. Ons doel is uw volledige tevredenheid en een uitstekende voeding. Ze zijn geschikt voor onze traditionele pilafi. 500 g
Motoshtorm Power Boor Bit - Motoshtorm Power Boor Bit voor Accuboormachine

Motoshtorm Power Boor Bit - Motoshtorm Power Boor Bit voor Accuboormachine

De MOTOSHTORM-boor is ontworpen voor eenvoudig ijsboren met een motor in alle weersomstandigheden. Door de exacte aanvalshoek van de messen is het boren extreem snel. De betrouwbare polymeren coating weerstaat temperatuurfluctuaties en zware mechanische belastingen. De polymeren poedercoating wordt aangebracht met behulp van Europese hightech apparatuur. De boor kan worden bevestigd aan een schroevendraaier of een motor. Om de boor aan de motordrill-as te bevestigen, moet je een schroef, een ring en een moer gebruiken, die worden geïnstalleerd met de sleutels die bij de set zijn inbegrepen. Bij het bevestigen van de boor aan een schroevendraaier is een adapter (apart verkocht) en een vleugelmoer (inbegrepen) vereist. Als het ijs meer dan een meter dik is, moet er een verlenging (apart verkocht) op de boor worden geïnstalleerd, die de boor diepte met 2540 cm vergroot. Diameter, mm: 130, 150, 180, 200 Kleur: Oranje
Hele gekookte kreeft

Hele gekookte kreeft

IQF (Individueel Snel Bevroren) is een vriesmethode waarmee voedselitems individueel kunnen worden bevroren, zodat ze hun kwaliteit en versheid behouden. Deze techniek wordt vaak gebruikt voor fruit, groenten en zeevruchten, en biedt gemak en een langere houdbaarheid.
Gekookte halve kreeft

Gekookte halve kreeft

Gekookte halve kreeft
Gekookt mosselvlees

Gekookt mosselvlees

Gekookt mosselvlees
Zeebrasem

Zeebrasem

Mauritaniëvis, gevangen in Mauritanië, werd vers of bevroren geleverd.
Kreeft

Kreeft

Beschikbaar in bevroren aan boord en vers. Gevangen hier in Mauritanië & Dakhla. Fisheries.intl@gmail.com Vissen hier in Mauritanië en beschikbaar in bevroren aan boord en vers.
witte zeebrasem

witte zeebrasem

Hier in Mauritanië gevangen en beschikbaar als diepvries aan boord en vers.
Makreel

Makreel

Vissen hier in Mauritanië en beschikbaar in diepvries aan boord en vers. Beschikbaar in diepvries aan boord en vers. Gevangen hier in Mauritanië & Dakhla. Fisheries.intl@gmail.com https://www.google.com/search?q=FISHERIES-INTL+MAURITANIA&source=hp&ei=fjGtZKLeJLunkdUP092V4Ao&iflsig
Zalm

Zalm

De Mauritaanse vis die in Mauritanië wordt gevangen, wordt vers of bevroren geleverd. Vissen hier in Mauritanië en beschikbaar in bevroren aan boord en vers. https://www.google.com/search?q=FISHERIES-INTL+MAURITANIA&source=hp&ei=fjGtZKLeJLunkdUP092V4Ao&iflsig
Roze Garnaal

Roze Garnaal

Roze garnaal