De pasta is vrij van gluten, tarwestijfsel, lactose, melk, eieren en conserveermiddelen. Het heeft een natuurlijke smaak en bevat veel vezels. Zonder GMO. Dit product wordt aanbevolen voor mensen met voedselallergieën, coeliakie of glutenvrije diëten.
Gewicht: 300 g
Maïssemolina is maïsgries, variërend in grootte van 300 tot 800 micron (de grootte van semolina). Dit product bevat geen gluten. Het product wordt in elke productiefase getest op gluten. Garnec was de eerste in Rusland die het recht kreeg om zijn producten te labelen met het merk "Kruisgraan". Dit merk is een veiligheidskeurmerk voor glutenvrije producten van de Vereniging van Europese Coeliakieverenigingen, erkend in de meeste ontwikkelde landen.
Gewicht: 450 g
Maïssemola is maïsgrits, variërend in grootte van 300 tot 800 micron (de grootte van semola). Dit product bevat geen gluten. Koudmaltechnologie (t < 40°C) maakt het mogelijk om de meeste vitamines en mineralen te behouden.
Gewicht: 450 g
Kokosmeel is meel gemaakt van gedroogd kokosvlees. Het wordt gebruikt in allerlei gebakken goederen, maar voornamelijk in zoetwaren, vanwege de milde zoete smaak die typisch is voor kokos. Kokosmeel heeft een lagere glycemische index dan gemiddeld graanmeel en is ook rijk aan vezels, eiwitten en gezonde vetten. Dit product bevat geen gluten. Het product wordt in elke productiefase getest op gluten. Garnec was de eerste in Rusland die het recht kreeg om zijn producten te labelen met het "Crossed Grain"-merk. Dit merk is een veiligheidskeurmerk voor glutenvrije producten van de Vereniging van Europese Coeliakieverenigingen, erkend in de meeste ontwikkelde landen.
Gewicht: 300 g
Havergries is speltgries, met een grootte van 300 tot 800 micron (de grootte van semolina). Koudmaltechnologie (t < 40°C) maakt het mogelijk om de meeste vitamines en mineralen te behouden.
Gewicht: 400 g