Producten voor eurofamilie nutella (2)

Donkere Chocolade Sinaasappel

Donkere Chocolade Sinaasappel

Ingrediënten : - Chocolade (cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: sojalecithine, natuurlijke vanille-aroma) - gehydrogeneerde plantaardige oliën - Aroma: natuurlijk sinaasappelaroma - Kan sporen van melk, gluten, eieren, soja en noten bevatten.
Hazelnoot Chocolade

Hazelnoot Chocolade

10% Caprylzuur (C8) afgeleid van kokosnoot, anders dan lange keten vetzuren, MCT's (middellange keten triglyceriden) omzeilen volledig het spijsverteringskanaal en gaan rechtstreeks naar de lever voor ketonproductie. Het wordt ook wel 'de glucose van de vetten' genoemd. Er zijn elf verschillende vetzuren in kokosnoot. Vier daarvan zijn MCT's: Caproïnezuur (C6), Caprylzuur (C8), Caprinezuur (C10) en Laurinezuur (C12). C12 is technisch gezien een MCT, maar het lichaam verwerkt het als een langketen vetzuur. Tijdens het vasten of het volgen van een vasten nabootsend dieet zoals een koolhydraatarm of ketogeen dieet, wordt het lichaam katabool (afbraak) en zal het van nature beginnen met het creëren van ketonlichamen in de lever. Er zijn 3 hoofdtypen ketonlichamen. Eerst maakt het lichaam Acetoacetaat (AcAc), vervolgens wordt dit omgezet in Betahydroxybutyraat (BHB) en wanneer er voldoende BHB is, zal de rest exploderen in Aceton, dat we uitademen of urineren. Pure hazelnoten: Zeer rijk aan Vit E Macadamia-olie: Rijk aan Omega 7 (Palmitoleïnezuur) SKU: 5430002193014 waarvan Polyol: 11,2g Energie: 441Kcal, 1846kJ Totaal vet: 39,8g waarvan Verzadigd vet: 20,4g Koolhydraten: 17,4g waarvan Suiker: 5g* Eiwit: 11,9g Zout: 0,0g Vezels: 27,9g Natuurlijke zoetstof combinatie: Thaumatin, Ribose en Erythritol