Producten voor erwteneiwitsuplier (12)

Soja-eiwit

Soja-eiwit

Soja-eiwit is een hoogwaardige eiwitbron die afkomstig is van sojabonen. Als een complete plantaardige eiwitbron is soja-eiwit ideaal voor vegetariërs en veganisten, maar het is ook een uitstekende keuze voor iedereen die zijn eiwitinname wil verhogen. Met zijn veelzijdigheid en voedingsvoordelen is soja-eiwit een geweldige aanvulling op elk dieet en een krachtige bondgenoot voor het bereiken van fitnessdoelen. EC-nummer: 225-677-1 CAS-nummer: 9010-10-0
Erwtenproteïne 80% - Voedselkwaliteit

Erwtenproteïne 80% - Voedselkwaliteit

Erwtenproteïne wordt verkregen uit gele of gouden erwten via een droog en vloeibaar proces. In de droogfase wordt de schil van de erwten machinaal verwijderd en gemalen. Later wordt de erwtenmeel verzameld en, dankzij de hydrofiele eigenschappen, worden de eiwitten door centrifugatie gescheiden en verzameld. Het eindproduct van erwtenproteïne is een beige poeder met een pure smaak.
Passiebloem poederextract 4% flavonoïden - Chem2Market GmbH

Passiebloem poederextract 4% flavonoïden - Chem2Market GmbH

Kwaliteit: voor voedingsmiddelen Verwerkte plantdeel: Bloem Extractiemiddel: Water Draagstof: Maltodextrine Wetenschappelijke naam: Passiflora incarnata L Passiebloem bevat bioactieve verbindingen zoals flavonoïden, alkaloïden en maltol, die kalmerende en angstverminderende eigenschappen hebben en kunnen helpen bij het verlichten van stress en slaapproblemen. Onze producten worden in bulk verkocht. Er is een minimale bestelhoeveelheid van 25 kg voor de meeste van onze producten. Monsters kunnen worden verstrekt. Plants2Market is ook BIO, HACCP en DIN EN ISO 9001 gecertificeerd. Wij bieden ook de volgende producten aan: Acerola Veldboon Veldpaardestaart Afrikaanse zwarte boon Elecampane Alpha-liponzuur Amla Artisjok Ashwagandha Astaxanthine Valeriaan Bamboe Beta Glucaan BIO Berkenblad BIO Braziliaanse amandel BIO Brandnetel BIO Broccoli BIO Chaga BIO Chlorella BIO Cranberry BIO Gerstgras BIO Ginseng BIO Grapefruit BIO Boerenkool BIO Rozenbottel BIO Blauwe bes
Erwtenproteïne

Erwtenproteïne

Erwtenproteïne is een plantaardig eiwitpoeder dat is afgeleid van gele erwten en biedt een waardevolle bron van eiwitten voor mensen die een vegetarisch, veganistisch of plantaardig dieet volgen. Erwtenproteïne is bijzonder opmerkelijk vanwege de hoge verteerbaarheid en het allergievriendelijke profiel, waardoor het geschikt is voor mensen met dieetbeperkingen of gevoeligheden. Erwtenproteïne wordt vaak gebruikt als voedingssupplement ter ondersteuning van spiergroei en herstel, en om de verzadiging te verhogen. Het kan gemakkelijk worden toegevoegd aan smoothies, shakes, gebakken goederen en andere recepten. EC-nummer: 606-962-3 CAS-nummer: 222400-29-5
Biologische erwtenproteïne

Biologische erwtenproteïne

Biologische Erwtproteïne is een plantaardig eiwitpoeder dat is afgeleid van gele erwten en biedt een waardevolle bron van eiwitten voor mensen die een vegetarisch, veganistisch of plantaardig dieet volgen. Biologische Erwtproteïne is bijzonder opmerkelijk vanwege de hoge verteerbaarheid en het allergievriendelijke profiel, waardoor het geschikt is voor mensen met dieetbeperkingen of gevoeligheden. Biologische Erwtproteïne wordt vaak gebruikt als voedingssupplement ter ondersteuning van spiergroei en herstel, en om de verzadiging te verbeteren. Het kan gemakkelijk worden toegevoegd aan smoothies, shakes, gebakken goederen en andere recepten. EC-nummer: 606-962-3 CAS-nummer: 222400-29-5
Favabean Protein

Favabean Protein

Favabean Protein is een plantaardig eiwitpoeder dat is afgeleid van fava bonen en biedt een voedzame en duurzame bron van eiwitten voor verschillende dieetvoorkeuren. Favabean Protein ondersteunt spiergroei, herstel en algehele gezondheid. Met zijn hoge verteerbaarheid en allergievriendelijke profiel is het geschikt voor mensen met dieetbeperkingen of gevoeligheden. Favabean Protein wordt vaak gebruikt als voedingssupplement om de eiwitinname te verhogen, vooral in vegetarische, veganistische of plantaardige diëten. Het kan gemakkelijk worden opgenomen in smoothies, shakes, gebakken goederen en andere recepten.
Wei-eiwitconcentraat 80%

Wei-eiwitconcentraat 80%

Melkeiwitconcentraat (MPC) is geconcentreerd melkpoeder dat doorgaans 80% melkeiwit bevat. Het wordt geproduceerd uit verse en gepasteuriseerde magere melk door middel van filtratie en spuitdrogen. De hoge eiwitinhoud en lage lactosegehalte maken dit product populair in de productie van koolhydraatarme voedingsmiddelen en eiwitverrijkte dranken. Het kan ook worden toegevoegd aan onder andere bakproducten, desserts, diervoeding, melkdranken, sauzen en kazen.
Melkeiwitconcentraat 80% (MPC)

Melkeiwitconcentraat 80% (MPC)

Melkeiwitconcentraat (MPC) is een sterk geconcentreerd melkpoeder dat doorgaans 80% melkeiwit bevat. Het is afgeleid van verse, gepasteuriseerde magere melk via een proces van filtratie, verdamping en sproeidrogen. MPC staat bekend om zijn uitzonderlijke schuim-, textuur-, waterbind- en stollings eigenschappen. De uitstekende voedingswaarde is te danken aan de hoge concentratie eiwit. Het heeft een houdbaarheid van 24 maanden en is verkrijgbaar in zakken van 25 kg en Big Bags. MPC is een levensvatbaar alternatief voor Volle Melkpoeder of Magere Melkpoeder, met vergelijkbare eiwitniveaus.
Soja-eiwitconcentraat 60% – Voederkwaliteit

Soja-eiwitconcentraat 60% – Voederkwaliteit

Soja-eiwitconcentraat (SPC) is een gezuiverd product dat wordt verkregen uit ontpelde en ontvetten sojameel, door middel van scheiding van koolhydraten (oplosbare suikers) met behulp van de meest geavanceerde extractietechnologie in de EU.
Aardappelproteïne

Aardappelproteïne

Het aardappelproteïne wordt later gereinigd, gestoomd en gepeld. De zetmeel wordt vervolgens met water geëxtraheerd om een eiwitrijke slurry te vormen, die met zuur wordt behandeld en daarna gedroogd en gemalen. Aardappelproteïne is een fijn, los poeder, lichtgrijs of geelgroen, en heeft een typische geur van gedroogde aardappelen. De grondstof voor de productie van aardappel-eiwit zijn zetmeelaardappelen van Poolse oorsprong.
Wei-eiwitisolaat

Wei-eiwitisolaat

Whey-eiwitisolaat wordt verkregen door de concentratie en zuivering van Whey-eiwitconcentraat om het vet- en koolhydraatgehalte in wei te verlagen. Het proces kan worden uitgevoerd met behulp van membraanfiltratie of ionenuitwisseling. WPI wordt beschouwd als een product van de hoogste zuiverheid en concentratie van eiwit.
Wei-eiwitisolaat (WPI)

Wei-eiwitisolaat (WPI)

Whey-eiwitisolaat wordt verkregen door concentratie en zuivering van whey-eiwitconcentraat om het vet- en koolhydraatgehalte van whey te verlagen. Het proces kan worden uitgevoerd met behulp van membraanscheiding of ionenuitwisseling. WPI wordt beschouwd als een product van de hoogste zuiverheid en eiwitconcentratie.