Uit een exclusief recept ontstaat bij Delfino Battista een echte zonde. De beste ansjovisfilets worden geselecteerd, om een kappertje gewikkeld en één voor één verpakt, met alleen de toevoeging van extra vierge olijfolie.
De zwarte ravioli van verse pasta met inktvisinkt, gevuld met gerookte zalm, zijn een waar gastronomisch meesterwerk, ontworpen voor fijnproevers die de complexiteit en verfijning van vis smaken waarderen. De verse pasta, gekleurd en verrijkt met inktvisinkt, geeft deze ravioli een elegante donkere tint en een subtiele hint van de zee, wat zorgt voor een unieke visuele en smaakcontrastering met de vulling.
Formaggio Gorgonzola DOP nog zachter
en romiger, en gemakkelijk te smeren. De adering is gelijkmatig verdeeld door de hele pasta, en de smaak krijgt een tint die dichter bij melk ligt. De algehele smaak onthult een aantrekkelijke zoetheid zonder opdringerig te zijn, en
de superieure romigheid maakt het perfect voor alle kooktoepassingen.
Gewicht: :6Kg
Minimale rijping: :90 dagen