natuurlijke kruiden, jeneverbes, granen, gember, absint,
citroenschil en sinaasappelschil.
Elke kruid wordt onafhankelijk van elkaar gedistilleerd en vervolgens koud samengevoegd na een rustperiode van 24 uur. Deze techniek maakt het mogelijk om het maximale aan aroma's te extraheren en te behouden.
70 cl
Het is een ritset waar gezinsleden en vooral jongeren samen plezier kunnen hebben. Het heeft een capaciteit van 20 personen. Met zijn veiligheid, verlichte uitzicht en snelle bewegingen op de rails trekt het veel aandacht van degenen die adrenaline willen ervaren door "snelheid".
HOOGTE: 4,5 M
BREEDTE: 14 M
LENGTE: 24 M
CAPACITEIT: 5 ZITPLAATSEN / 20 PERSONEN
Uit een exclusief recept ontstaat bij Delfino Battista een echte zonde. De beste ansjovisfilets worden geselecteerd, om een kappertje gewikkeld en één voor één verpakt, met alleen de toevoeging van extra vierge olijfolie.
Hitteoverdracht, direct en indirect
Bij directe hitteoverdracht wordt het beeld spiegelbeeldig op het dragermateriaal gedrukt en vervolgens voorzien van een lijm. Voor de overdracht wordt de lijm geactiveerd door warmte en wordt het artikel direct in contact gebracht met het beeld. Het beeld plakt nu aan het artikel en kan worden ingebrand.
Dit proces is voordelig omdat er geen slijtende componenten zijn. Afhankelijk van het type machine kunnen conische, cilindrische, ovale en ook rechthoekige artikelen worden gedecoreerd. Het te decoreren oppervlak moet echter vlak zijn, dat wil zeggen, noch concaaf, noch convex.
Voor concaaf of convex oppervlakken of reliëfs raden we eerder de indirecte hitteoverdracht aan. Hier bevindt de "lijm" zich op het papier, waarop een rechtopstaand beeld wordt gedrukt.
Door verhitting smelt deze lijm onder het beeld, dat met een eveneens verwarmde siliconen tampon van het papier wordt gehaald.
Deze grote halve maanvormige ravioli, gevuld met spinazie en ricotta, is ontworpen om de meest veeleisende smaken te bevredigen en is ook geengineerd om een ideale verhouding tussen deeg en vulling te bieden. De pastadeeg en de royale afmetingen kunnen de vulling omsluiten zonder te scheuren tijdens het koken. De vulling is een symfonie van smaken en texturen. Verse, licht gebakken spinazie en hoogwaardige, zachte en romige ricotta creëren een perfecte balans van lichtheid en smaak.
De eendenfritons volgens het Perigord-recept worden gemaakt van eendenvlees, eendenvet en knoflookpulp voor een klassieke en krachtige smaak. Serveer ze koud voor meer smaak, bij voorkeur op toast als aperitief of tijdens de maaltijd, in een salade.
Formaggio Gorgonzola DOP nog zachter
en romiger, en gemakkelijk te smeren. De adering is gelijkmatig verdeeld door de hele pasta, en de smaak krijgt een tint die dichter bij melk ligt. De algehele smaak onthult een aantrekkelijke zoetheid zonder opdringerig te zijn, en
de superieure romigheid maakt het perfect voor alle kooktoepassingen.
Gewicht: :6Kg
Minimale rijping: :90 dagen
Zuiverheid, Textuur, Expressie Van Een Terroir
Verse Wijn Van Grote Zuiverheid En Textuur, Met Aroma's Van Den En Monte Jumillano
13 ºc Serveertemperatuur
LEEFDTIJD VAN DE WIJNSTOKKEN: Meer Dan 30 Jaar
BEREIDING: Gefermenteerd En Verfijnd In Fudre
DRAUWEVARIËTEIT: Monastrell Op Eigen Wortel
Herontdek de geest van de Piña Colada in deze elegante variant van deze zonnige cocktail. Een kokoslikeur en een Franse ananassiroop worden verheven door een duo van rum.
NOTA BENE :
De beroemde piraat Roberto Cofresi was de pionier van de Piña Colada om te delen, maar ook volgens de legende de uitvinder ervan. Hij produceerde inderdaad liters van deze cocktail om zijn bemanning te enthousiasmeren.
Profiel : Verleidelijk, subtiel, zoet en fruitig.
Alcoholpercentage : 14,6% alc
Ingrediënten :
Rum van Maison Ferrand
Agrarische rum
Franse kokoslikeur
Kokoswater
Franse ananassiroop
Zelfgemaakte zuurmaker
De Comoren bestaan uit 4 eilanden: Mayotte en drie eilanden die onafhankelijk zijn van Frankrijk, die de Unie van de Comoren vormen (Grote Comore, Anjouan en Moheli). Grote Comore is een vulkanisch eiland.
Het eiland heeft te maken met een ernstige watertekort, de vulkanische rotsen houden geen water vast en er zijn weinig bronnen. De belangrijkste economische bron is de teelt van vanille. Vanille, geïntroduceerd op de Comoren voor de jaren 30, wordt op de vier eilanden op traditionele wijze verbouwd.
Deze grillige orchidee biedt een prachtige bloemtros. De bevruchting wordt handmatig uitgevoerd door vrouwen bij zonsopgang. Een goede werkster "huwt" 1000 tot 1500 vanillebloemen per dag. Tijdens de oogsttijd plukt men peul voor peul, tot op een nauwkeurige graad net voor de "technische rijpheid".
Herkomst: Comoren
Regio: Grote Comore
Variëteit: Planifolia
Hints: Plantaardig, bloemig, dragon
SKU: 5430002193137
waarvan Polyolen: 25g °
Energie: 525Kcal, 2197kJ
Totaal vet: 49g
waarvan verzadigd vet: 30g
Koolhydraten: 32g
waarvan suiker: 6g *
Eiwit: 9g
Zout: 0g
Om ons assortiment sterke dranken uit te breiden, heeft het huis Egiazki besloten te werken aan een Gin met de smaken van het Baskenland, waarbij de sleedoorn wordt gebruikt. Een recept dat de zoetheid van de sleedoorn combineert met het tonische karakter van de jeneverbes. Deze fruitige combinatie resulteert in een zeer harmonieuze Gin: delicaat, weinig bitter, zowel tonisch als fris.
Bij de proeverij is de neus bloemig en verfijnd, en de mond wordt gekenmerkt door de sleedoorn. De Gin Arana zal u verleiden met zijn verfijnde bitterheid en zijn aroma's van citrusvruchten, absint en gember.
Een grote klassieker in de familie van de likeuren, bij Egiazki hebben we snel besloten om ons eigen recept voor muntlikeur te creëren.
Onze lijn van likeuren speelt meer met zoetheid en subtiliteit, hier hebben we ingezet op intensiteit en frisheid.
Naast zijn frisheid valt Menta Egiazki op door zijn lichtheid, rondheid en subtiele specerijen. We hebben deze balans bereikt door twee variëteiten munt te combineren, een pittige en een groene. De eerste zorgt voor een gevoel van absolute frisheid en de tweede verzacht deze subtiele mix.
Ons recept is gemaakt van natuurlijke extracten van munt en pepermuntbladeren verkregen door distillatie.
U moet ook weten dat deze prachtige groene kleur die de Menta tentoonstelt, het teveel aan suiker niet verbergt en alleen het frisheidseffect in de mond versterkt.