natuurlijke kruiden, jeneverbes, granen, gember, absint,
citroenschil en sinaasappelschil.
Elke kruid wordt onafhankelijk van elkaar gedistilleerd en vervolgens koud samengevoegd na een rustperiode van 24 uur. Deze techniek maakt het mogelijk om het maximale aan aroma's te extraheren en te behouden.
70 cl
Het is een ritset waar gezinsleden en vooral jongeren samen plezier kunnen hebben. Het heeft een capaciteit van 20 personen. Met zijn veiligheid, verlichte uitzicht en snelle bewegingen op de rails trekt het veel aandacht van degenen die adrenaline willen ervaren door "snelheid".
HOOGTE: 4,5 M
BREEDTE: 14 M
LENGTE: 24 M
CAPACITEIT: 5 ZITPLAATSEN / 20 PERSONEN
Uit een exclusief recept ontstaat bij Delfino Battista een echte zonde. De beste ansjovisfilets worden geselecteerd, om een kappertje gewikkeld en één voor één verpakt, met alleen de toevoeging van extra vierge olijfolie.
Gel Professionele super verfrissend die verlichting en kracht aan de huid geeft - De professionele super verfrissende zalf is nog dikker en biedt verlichting en kracht aan de huid en kalmeert de roodheid.
Met hoog verfrissende, hydraterende en kalmerende eigenschappen.
Bovendien brengt het onmiddellijk lichte kleuren tot leven.
In combinatie met traditionele vaseline.
Geeft de klant een aangenaam gevoel van verlichting.
Pot van 500 GR
Hoe Blue Frozen Plus aan te brengen
Gebruik het product op de reeds behandelde gebieden met de machine om de duurzaamheid van de sjabloon te garanderen.
Hitteoverdracht, direct en indirect
Bij directe hitteoverdracht wordt het beeld spiegelbeeldig op het dragermateriaal gedrukt en vervolgens voorzien van een lijm. Voor de overdracht wordt de lijm geactiveerd door warmte en wordt het artikel direct in contact gebracht met het beeld. Het beeld plakt nu aan het artikel en kan worden ingebrand.
Dit proces is voordelig omdat er geen slijtende componenten zijn. Afhankelijk van het type machine kunnen conische, cilindrische, ovale en ook rechthoekige artikelen worden gedecoreerd. Het te decoreren oppervlak moet echter vlak zijn, dat wil zeggen, noch concaaf, noch convex.
Voor concaaf of convex oppervlakken of reliëfs raden we eerder de indirecte hitteoverdracht aan. Hier bevindt de "lijm" zich op het papier, waarop een rechtopstaand beeld wordt gedrukt.
Door verhitting smelt deze lijm onder het beeld, dat met een eveneens verwarmde siliconen tampon van het papier wordt gehaald.
Deze grote halve maanvormige ravioli, gevuld met spinazie en ricotta, is ontworpen om de meest veeleisende smaken te bevredigen en is ook geengineerd om een ideale verhouding tussen deeg en vulling te bieden. De pastadeeg en de royale afmetingen kunnen de vulling omsluiten zonder te scheuren tijdens het koken. De vulling is een symfonie van smaken en texturen. Verse, licht gebakken spinazie en hoogwaardige, zachte en romige ricotta creëren een perfecte balans van lichtheid en smaak.
De Pecorino Romano DOP Crosta Nera is een product van hoge kwaliteit en met gecontroleerde oorsprong. Met zijn zwarte korst en zijn intense, pittige smaak is het perfect om gerechten zoals pasta, salades en antipasti te verrijken. Met een verpakking van 3 kg is het ideaal voor restaurants en grote gezinnen.
De eendenfritons volgens het Perigord-recept worden gemaakt van eendenvlees, eendenvet en knoflookpulp voor een klassieke en krachtige smaak. Serveer ze koud voor meer smaak, bij voorkeur op toast als aperitief of tijdens de maaltijd, in een salade.
Formaggio Gorgonzola DOP nog zachter
en romiger, en gemakkelijk te smeren. De adering is gelijkmatig verdeeld door de hele pasta, en de smaak krijgt een tint die dichter bij melk ligt. De algehele smaak onthult een aantrekkelijke zoetheid zonder opdringerig te zijn, en
de superieure romigheid maakt het perfect voor alle kooktoepassingen.
Gewicht: :6Kg
Minimale rijping: :90 dagen
Zuiverheid, Textuur, Expressie Van Een Terroir
Verse Wijn Van Grote Zuiverheid En Textuur, Met Aroma's Van Den En Monte Jumillano
13 ºc Serveertemperatuur
LEEFDTIJD VAN DE WIJNSTOKKEN: Meer Dan 30 Jaar
BEREIDING: Gefermenteerd En Verfijnd In Fudre
DRAUWEVARIËTEIT: Monastrell Op Eigen Wortel
Vertaalservice van het Valenciaans naar de belangrijkste talen.
Wij kunnen u helpen als u nodig heeft:
- Vertalingen tussen het Valenciaans en de 24 officiële talen van de EU: Duits, Bulgaars, Tsjechisch, Kroatisch, Deens, Slowaaks, Pools, Spaans, Ests, Fins, Frans, Grieks, Hongaars, Engels, Iers, Italiaans, Lets, Litouws, Maltees, Sloveens, Servisch, Portugees, Roemeens en Zweeds.
- Vertalingen van en naar het Valenciaans naar het Engels en van het Engels naar het Valenciaans door professionele vertalers.
- Vertalingen van het Frans naar het Valenciaans of van het Valenciaans naar het Frans.
- Vertalingen van het Italiaans naar het Valenciaans of van het Valenciaans naar het Italiaans.
- Technische vertalingen van het Valenciaans.
- Vertalingen van het Valenciaans naar het Zweeds, Deens, Noors, Fins en IJslands.
- Vertalingen van het Duits naar het Valenciaans of van het Valenciaans naar het Duits.
- Vertalingen van het Valenciaans naar het Spaans of van het Spaans naar het Valenciaans.
- Vertalingen van het Portugees naar het Valenciaans of van het Valenciaans naar het Portugees.
- Beëdigde vertalingen van het Valenciaans naar het Spaans of van het Spaans naar het Valenciaans in Spanje door officiële vertalers benoemd door het Ministerie van Buitenlandse Zaken van Spanje.
- Gecertificeerde vertalingen van het Valenciaans naar het Engels voor de Verenigde Staten (USCIS) of de autoriteiten van het Verenigd Koninkrijk en Ierland.
- Tolken van het Valenciaans in Spanje en in de belangrijkste steden van Europa.
- Vertalingen van het Valenciaans met officiële waarde.
- Vertaling van immigratiedocumenten in het Valenciaans.
- Creatie en vertaling van ondertitels in het Valenciaans.
- Nasynchronisatie in het Valenciaans.
- Professionele stemacteurs van het Valenciaans voor audiogidsen.
- Vertaling van menu's en restaurantkaarten naar het Valenciaans.
- Toeristische vertalingen naar het Valenciaans.
- Vertaling van uw website naar het Valenciaans.
- Juridische vertalingen in het Valenciaans.
- Vertaling van medische documenten naar het Valenciaans.
- Spoedvertalingen van het Valenciaans.
- Correctie van teksten in het Valenciaans.
- Transcriptiediensten van teksten in het Valenciaans.
- Post-editing van automatische vertalingen van het Valenciaans.
- Officiële vertalers in Valencia, Alicante en Castellón.
- Lokalisatie van websites in het Valenciaans.
- Lokalisatie van software in het Valenciaans.
- Lokalisatie van videogames in het Valenciaans.
- Commerciële vertaalservices in het Valenciaans.
- Literaire vertaalservices naar het Valenciaans.
- Vertaalservices voor de vastgoedsector in het Valenciaans.
- Vertaalservices voor elektrische engineering in het Valenciaans.
- Vertaalservices voor de farmaceutische industrie in het Valenciaans.
- Vertaalservices voor informatietechnologie in het Valenciaans.
- Vertaalservices voor telecommunicatie tussen het Valenciaans en elke taal.
- Vertaalservices voor juridische teksten in het Valenciaans.
- Vertalingen van documenten tussen het Valenciaans en andere talen.
- Medische vertalingen in het Valenciaans.
- Vertaling van patenten naar het Valenciaans.
- Conferentietolken in het Valenciaans.
- Simultaanvertaling in het Valenciaans.
- Gecertificeerde vertaalservice van het Valenciaans volgens ISO 17100.
- Menselijke post-editing van automatische vertalingen in het Valenciaans volgens ISO 18587.
Vertaling van het Valenciaans van technische, medische, juridische, financiële, officiële, reclame-, commerciële, marketing-, patent- en website-documenten door een gecertificeerd vertaalbureau: ISO 9001, ISO 17100 en ISO 18587. Tolken en vertalers van Valenciaans-Spaans in Spanje en tolken van het Valenciaans naar het Engels, Frans, Duits, Italiaans en Portugees in de belangrijkste Europese steden. Vertalers van/naar het Valenciaans: Russisch-Valenciaans, Duits-Valenciaans, Perzisch-Valenciaans, Chinees-Valenciaans, Turks-Valenciaans, Grieks-Valenciaans, Slowaaks-Valenciaans, Fins-Valenciaans, Spaans-Valenciaans, Ests-Valenciaans, Bulgaars-Valenciaans, Frans-Valenciaans, Arabisch-Valenciaans, Hongaars-Valenciaans, Engels-Valenciaans, Iers-Valenciaans, Italiaans-Valenciaans, Valenciaans-Servisch, Lets-Valenciaans, Litouws-Valenciaans, Maltees-Valenciaans, Pools-Valenciaans, Portugees-Valenciaans, Roemeens-Valenciaans, Japans-Valenciaans, Zweeds-Valenciaans, Valenciaans-Valenciaans, Urdu-Valenciaans, Hindi-Valenciaans, Baskisch-Valenciaans, Catalaans-Valenciaans. Tolken van Valenciaans-Spaans in Madrid, Barcelona, Valencia, Bilbao, Sevilla, Málaga, Zaragoza, Tenerife, enz.
Vertalers Catalaans-Valenciaans.
Herontdek de geest van de Piña Colada in deze elegante variant van deze zonnige cocktail. Een kokoslikeur en een Franse ananassiroop worden verheven door een duo van rum.
NOTA BENE :
De beroemde piraat Roberto Cofresi was de pionier van de Piña Colada om te delen, maar ook volgens de legende de uitvinder ervan. Hij produceerde inderdaad liters van deze cocktail om zijn bemanning te enthousiasmeren.
Profiel : Verleidelijk, subtiel, zoet en fruitig.
Alcoholpercentage : 14,6% alc
Ingrediënten :
Rum van Maison Ferrand
Agrarische rum
Franse kokoslikeur
Kokoswater
Franse ananassiroop
Zelfgemaakte zuurmaker
Gorgonzola is een rauwmelkse kaas met een lichtgele kleur, waarvan de groene aderen ontstaan door het proces van erborinatura, dat wil zeggen de vorming van schimmels.
In de Dolce-versie is hij romig en zacht, met een bijzondere en kenmerkende smaak, licht pittig.
In de Piccante-versie heeft hij een sterkere en krachtigere smaak, waarbij de pasta meer erborinato is, stevig en kruimelig.
Gemaakt van gepasteuriseerde melk afkomstig van boerderijen in het oorsprongsgebied, met toevoeging van melkzuurbacteriën en geselecteerde schimmels, van nature lactosevrij.
Hij is beschikbaar in de klassieke formaten.
50 maanden gerijpte Parmigiano Reggiano heeft een sterke, uitgesproken smaak, rijk aan voedingsstoffen en laag in vet. Het is de ideale kaas voor verfijnde smaken en lichte diëten.
De Comoren bestaan uit 4 eilanden: Mayotte en drie eilanden die onafhankelijk zijn van Frankrijk, die de Unie van de Comoren vormen (Grote Comore, Anjouan en Moheli). Grote Comore is een vulkanisch eiland.
Het eiland heeft te maken met een ernstige watertekort, de vulkanische rotsen houden geen water vast en er zijn weinig bronnen. De belangrijkste economische bron is de teelt van vanille. Vanille, geïntroduceerd op de Comoren voor de jaren 30, wordt op de vier eilanden op traditionele wijze verbouwd.
Deze grillige orchidee biedt een prachtige bloemtros. De bevruchting wordt handmatig uitgevoerd door vrouwen bij zonsopgang. Een goede werkster "huwt" 1000 tot 1500 vanillebloemen per dag. Tijdens de oogsttijd plukt men peul voor peul, tot op een nauwkeurige graad net voor de "technische rijpheid".
Herkomst: Comoren
Regio: Grote Comore
Variëteit: Planifolia
Hints: Plantaardig, bloemig, dragon
SKU: 5430002193137
waarvan Polyolen: 25g °
Energie: 525Kcal, 2197kJ
Totaal vet: 49g
waarvan verzadigd vet: 30g
Koolhydraten: 32g
waarvan suiker: 6g *
Eiwit: 9g
Zout: 0g
De likeur: Adriatico vertegenwoordigt een nieuwe generatie Amaretto. Het wordt geproduceerd uit 100% natuurlijke Italiaanse ingrediënten, waaronder amandelen uit Apulië. Deze worden met de hand geoogst, langdurig geroosterd, vervolgens gedistilleerd en gecombineerd met tonen van vanille, kaneel, cacao en een vleugje koffie. Ten slotte voegt een snufje zout een delicate toets toe die de nabijheid van de Adriatische Zee oproept. Het resultaat is een likeur die twee keer minder zoet is dan traditionele Amaretto en beschikt over een prachtige aromatiek. Een genot om te consumeren met ijs of in cocktails (Amaretto Sour, Amaretto Coffee of Godfather)!
Het huis: Adriatico is de geslaagde onderneming van Jean-Robert Bellanger, een Franse ondernemer die de grote Italiaanse merken op hun eigen terrein uitdaagt. Op 40-jarige leeftijd besluit hij zich om te scholen in de drankenindustrie en richt hij het merk op in september 2019.
Type: Amaretto
Inhoud: 70cl
Alcoholpercentage: 28%
Om ons assortiment sterke dranken uit te breiden, heeft het huis Egiazki besloten te werken aan een Gin met de smaken van het Baskenland, waarbij de sleedoorn wordt gebruikt. Een recept dat de zoetheid van de sleedoorn combineert met het tonische karakter van de jeneverbes. Deze fruitige combinatie resulteert in een zeer harmonieuze Gin: delicaat, weinig bitter, zowel tonisch als fris.
Bij de proeverij is de neus bloemig en verfijnd, en de mond wordt gekenmerkt door de sleedoorn. De Gin Arana zal u verleiden met zijn verfijnde bitterheid en zijn aroma's van citrusvruchten, absint en gember.
De METRO Chef Pecorino Romano DOP kaas van 3 kg is een Italiaanse delicatesse, perfect om een vleugje authentieke smaak aan je gerechten toe te voegen. Met zijn rijke aroma en robuuste smaak, brengt deze kaas een overvloed aan smaken naar je maaltijden. Verpakking van 3 kg om aan je horecabehoeften te voldoen.
Deze verpakking van 3 kg Pecorino Blu is geproduceerd door CASEIFICIO MAREMMA en biedt een unieke en authentieke smaak. De kaas is gemaakt van hoogwaardige schapenmelk en heeft een romige textuur en een sterke smaak, perfect om te combineren met vleesgerechten en kazen. Een waardevolle aanvulling voor elke tafel.
Een grote klassieker in de familie van de likeuren, bij Egiazki hebben we snel besloten om ons eigen recept voor muntlikeur te creëren.
Onze lijn van likeuren speelt meer met zoetheid en subtiliteit, hier hebben we ingezet op intensiteit en frisheid.
Naast zijn frisheid valt Menta Egiazki op door zijn lichtheid, rondheid en subtiele specerijen. We hebben deze balans bereikt door twee variëteiten munt te combineren, een pittige en een groene. De eerste zorgt voor een gevoel van absolute frisheid en de tweede verzacht deze subtiele mix.
Ons recept is gemaakt van natuurlijke extracten van munt en pepermuntbladeren verkregen door distillatie.
U moet ook weten dat deze prachtige groene kleur die de Menta tentoonstelt, het teveel aan suiker niet verbergt en alleen het frisheidseffect in de mond versterkt.