RoxFox®
Productbescherming met rozemarijn
Vleeswaren, saladedressings, delicatessen of gemaksvoeding - wat het ook is, consumenten waarderen vers, visueel perfect voedsel. Optimaliseer uw productkwaliteit en versheid met RoxFox®-producten. Tegelijkertijd waarborgt u uw kleurstabiliteit en kiest u voor maximale productbescherming.
RoxFox® is beschikbaar in wateroplosbare of olieoplosbare varianten, en ook in de E-nummervrije variant "N".
N voor natuurlijk
RoxFox®-producten W-N en O-N hebben elk een harmonisch smaakprofiel, terwijl ze ook antioxidantpotentieel bieden. Behalve de vermelding van specerij of specerijextract is er geen verdere verklaring nodig bij het gebruik van RoxFox® W-N en RoxFox® O-N. Hierdoor is er geen noodzaak om een E-nummer te vermelden onder de Duitse Warenwetgeving (ZZulV).
RoxFox® voordelen:
Optimalisatie van productkwaliteit
Optimale kleurstabilisatie
Optimale verdeling van werkzame stoffen
Gebruik in pekeltoepassingen
Gebruik in producten met een hoog olie- en vetgehalte
Voorkomt vetauto-oxidatie
RoxFox®
Productbescherming met rozemarijn
Vleeswaren, saladedressings, delicatessen of kant-en-klaar maaltijden - wat het ook is, consumenten waarderen vers, visueel perfect voedsel. Optimaliseer uw productkwaliteit en versheid met RoxFox®-producten. Tegelijkertijd waarborgt u uw kleurstabiliteit en kiest u voor maximale productbescherming.
RoxFox® is beschikbaar in wateroplosbare of olieoplosbare varianten, en ook in de E-nummervrije variant "N".
N voor natuurlijk
RoxFox®-producten W-N en O-N hebben elk een harmonisch smaakprofiel, terwijl ze ook antioxidantpotentieel bieden. Behalve de vermelding van specerij of specerijextract is er geen verdere verklaring nodig bij het gebruik van RoxFox® W-N en RoxFox® O-N. Hierdoor is het niet nodig om een E-nummer te vermelden volgens de Duitse Warenwetgeving voor Additieven (ZZulV).
RoxFox® voordelen:
Optimalisatie van productkwaliteit
Optimale kleurstabilisatie
Optimale verdeling van werkzame stoffen
Gebruik in pekeltoepassingen
Gebruik in producten met veel olie en vet
Voorkomt vetauto-oxidatie